Bir diplomat ile evlilik yürür mü? Kızlar siz kabul eder miydiniz bu hayatı?

Nişanlımla ben uluslararası ilişkiler mezunuyuz.O 24 ben 22 yaşındayım.Kendisi Dışişleri Bakanlığı Aday Diplomatı.(yani staj yapıyor işte.)Seneye stajı bitecek ve diplomat olarak atanacak.İlk önce bir büyükelçilikte (örneğin T.C. Kahire Büyükelçiğinde) 3.Katip olarak başlayacak.Daha sonra 2.Katip-1.Katip-Konsolos-Başkonsolos-Elçi(Büyükelçilik Müsteşarı)-Büyükelçi olacak.Yani 40-42 yaş aralığında Büyükelçi oluyor.Tabi bu sürede sürekli ülkeden ülkeye gezeceksiniz.Büyükelçi olana kadar konut ve eşya yoktur.Her ülkede ev kiralar eşya satın alır giderkende uluslararası nakliyat çok pahalı olduğu için satarsınız onları.Büyükelçi olunca konak oluyor onlarda eşyalı.Nerde görev yapacağınız belli olmaz.Irak olur Afganistan olur ha tabi İngiltere Fransa'da olabilir.Sürekli çevre değiştirisiniz yeni yerler yeni yüzler yeni çevre tabi çoğu yabancı.Kend mesleğinizi çok rahat devam ettiremezsiniz.Ha bende sınavı kazanırsam gerekli torpil var nişanlımda diplomat olabilirim hatta dışişlerinde 15-20 çift var karı koca diplomat ama aile hayatı sıfır.Ülkeler arası ya düşünün.Ben bide ne biliyim çok seviyorum ülkemi burda yaşamayı çevremi arkadaşlarımı.Siz kızlar ne yapardınız bu drumda benim kafam çok karışık onu seviyorum ama beynim kal burda sen yabancı memleketlerde yapamazsın diyor.Siz ne yapardınız? (tabi uluslararası dokunulmazlık var diplomat ve ailesi görev yaptığı ülkede yargılanamaz üstü evi arabası aranamaz gözaltına alınamaz gümrük denetimine girmez vize kullanmaz. vs.)
Bir diplomat ile evlilik yürür mü? Kızlar siz kabul eder miydiniz bu hayatı?