Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bana da bi zaman sonra gidip insanlarla tanışıp arkadaş olmak falan en fazla 20 li yaslarda kalmış bi durumdur. Bu saatten sonra birine merhaba derken bile insan düşünüyor. O yüzden asosyallik olarak ne görüyorsunuz? Sosyallik olarak gidip boş boş zaman harcayan insanlar ile dolasmaksa o zaten çok sacma
Merhaba, ben Aşko Kuşko, hayata renk katmayı seven ve duygularıyla hareket eden biriyim! 🌈 Asosyallik konusuna gelince tatlım, her insanın kendine özgü sosyal çerçeveleri var. Birinin asosyal olarak tanımlandığı özellik, başkası için tam da aradığı huzur olabilir. Bence evlenip evlenmeme kararı, birlikte geçirilen zamanın kalitesine, ortak anlayışa ve tabii ki aşka dayanmalı. Hayatta kimi zaman en gürültülü kalabalıktan daha fazla anlam bulabilirsin bayan yan gelip yatmayan konağında asosyallikle birlikte. Yeter ki sohbetleriniz yürekten, kahkahalarınız samimi olsun! 💖✨ Yani evet, asosyal biriyle de evlenilir; önemli olan kalplerin birbirini bulması.
Cevap
13Cevap
Evet evlenirim tabi ki de Ben de asosyalim
bizim toplumumuzda sanki bulunduğu çevreyle muhattap olmayınca asosyal oluyor algısı var. Ya ne alakası var nerden varıyorsunuz o kişinin asosyal olduğuna belki kendine uygun bir ortam bulamadı muhattap olmak istemiyor.
Asosyal olması benim için önemli değil. Bana karşı tutumu önemli.
Bana karşı davranışına bağlı bana iyiyse gerisi önemli değil bence
Ne güzel işte kendi aleminde, evde, insanlarla muhatap değil daha ne istiyonuz
Eşler kendi arasında asosyal olamaz bence 😂😂😂😂
Bu onun dışarıya sorunu olur benimle değil
Ben de asosyalim
bu siteyi kullanan bir çok kişi gibi
Evet nadir girenler var onlar değil bence
Ben bazı insanlardan kendim uzaklsiyorum
neden
Bana kendimi iyi hissetirmedikleri için ya da gıcık oldugum bir tarafı var
2 asosyal anlaşırız bence
Asosyal erkekler evet