#SelamGençlik ⭐🍀💛⭐ Sıcacık çayı bile sevdiğinizle bölüşesiniz mi gelir? Yoksa sadece siz bitirip "afiyet olsun ben kaçıyorum" mu😅 #BambaşkaBirAşk#TubaSueda ⭐🍀💛⭐
Sevdiğiniz erkekle/ kadınla kahvaltı yapsanız, sofrada tek kalan güzellikleri kendiniz yemeye kıyabilir misiniz?
Hahaha hep şey olur bizim evde. Sona kalan veya azalan şeyleri herkes birbirine bırakır ve en sonunda o parça ya kedilere ya da tavuklara gider. Ama yemek lazım aslında hapur hapur. Yani kedilere veya tavuklara vermek de guzel elbette ama onların yemeği zaten var djdjd Sevgiliyle böyle bir durumda yine aynı şeyin yaşanacağı kanaatindeyim. Yine herkes birbirine bırakır o parçayı. Ve o parça da atılır. Oysa Benimo reklamındaki gibi benim o deyip son parçaya atilsa insan daha komik olur ve karnı da tamamen doyar, reklamlardan feyz alalım djdjd
Abe ben verdım da ne oldu atun kaçmıştır. Zaten iştahsız birıyımdır yemam abe ep karşı tarafa uzatıyırım. Bir kera sufrada bür tane zeytin kalmıştır bakıyım benim atun atmaca gibi süziyır zeytını, abe al sendan degerlı mı dedım. Diyiş o diyiş abe atun kaçtı
Belki de ben bu yüzden kaybettim herşeyi ve herkesi. Hep karşı yesin diye düşünürüm erkek arkadaşım olsun veya normal arkadaş hatta aileden biri bile olabilir.