yerimde hani dışarıda çok vakit geçirirsin çok acıkmışsındır bir yere gireyim de bir güzel karnımı doyurayım dersin ne istersen sipariş eder doyuncaya kadar yersin. işte onu yapamam sonra çok acıkmış çok yiyor derler sanki kendileri 1-2 dilim ekmekle ya da bir salatayla doyuyorlarmış gibi az yer gider sonra evimde yerim.
ilk başlarda çatal bıçağı alırım ama sonra yok ben doymuyorum böyle çatal bıçakla rujum bozulacak diye dudağımı uzatarak yerken ve kibar görünmek için çeyrek lokmalar ısırarak der ve evde nasılsam o moda geçerim. sahte yanımı değil gerçeklerle yüzleşsinki istemeyecekse baştan anlaşalım...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Senin yanın da niye rahat yemek yiyemeyeyim ki Victoria , çok rahat yerim. demek 96 lısın Victoria güzel. Daha bugün aklımdan bu Victoria niye hiç soru sormuyor dedim, sorunu gördüm ve şaşırdım. Hem de günün sorusu. Akılı kız bu Victoria.
Ben de sevgilim yok ve sevgilim olarak seni var saydım , ne var bunda Victoria. Hem sen ne karışıyorsun, sanane , bana asılmaktan da rica ederim vazgeç 😊
Şimdiki ilişkiler çok tuhaf gerçekten laf olsun, zaman geçsin diye ilişki başlatıyorlar. Sevgili dediğin sevdiğin adamdır, gelecekte eşin olarak yanında görmek istediğin insandır. Tabiki de rahat olcaksın yanında. Ki olurum da. O da rahattır.
Yemek yerken guzel durmaya calisan var mi halen utanin kendinizden. Corbayi fondip yapiyorum ben siz halen ymk ysm miii kafasindasiniz uyanin artik 2016dayiz yemek yemek naturel bir sey yemezseniz olursunuz hayirli aksamlar.
Başlangıçta belki utanirsinda alışınca biraz daha esnek oluyorsu. En son 4 ay önce karşımda patronum bir yemek yedi anlatamam. Ölmek istedim, hayatım boyunca unutamam. Hayvana kaşık çatal versen o bile daha insan gibi yer.
Ben genel olarak insanların içerisinde rahat yiyemem. Psikolojik baskı altında kalıyormuşum gibi hissediyorum kendimi ve yemek yerken dünya umurumda olmuyor yemeğe odaklandığım için erkek arkadaşımın yanında da o yüzden rahat olamam
Neden yiyemeyeyim ki? Aşın artık bunları insanlar marsta su buldu biz hala sevgilinin yanında rahat yemek yer misiniz diye soruyoruz. İnsanı şeyler neden bu kadar garip geliyor size merak içindeyim.
Rahatlığımı yanımdaki kadın değil bulunduğum mekan belirler içerdeki insanlar belirler fakat kimse yoksa önce ortama bakarım ortam duygusal değilse çokta tın her türlü rahat yerim 😎😂😂
Hiç sallamam böyle şeyleri. tabi ağzımın içinde yaptığım özel karışımları göstermek gibi alışkanlıklarım yoktur. ilk buluşmada hamburgere kafasını sokabilen kızlar bir hamburgeri bir saatte yiyen kızlara göre daha çekici gelmiştir.
Tabiki yerim rahat olmalı insan yarin obur gün evlendin vesaire o zaman da mı kiritacaksin? Tabikide hayır. Ama çok da abartmamak lazım tabi görgü kurallarına da uyulmalı..
En İyi Cevaplar