Evet ben rahat yemek yiyebilirim. zaten herkesin yanında rahat yerim ki. yani benim için yemek yemek zaten bir türlü olur yani kimse yokken görmemiş gibi yemem. yine normal yavaş sakin yerim. ama sevgilimin yanında tabi ki daha doğal olurum buna ek olarak. veya dışarıda yiyorsam kendime daha çok çeki düzen verirdim sonuç olarak insanların içindeyiz
Hiç çekinmem sadece yemekte değil her alanda doğal olurum birilerini etkilemeye çalışmak veya etkilensin diye kendimden ödün vermek saçma geliyor beni seven ben olduğum için sevmeli yoksa sadece yalandan ibaret olur.
Yerim ya. Daha sevgili değiliz ama beraber yemek yedik. Biraz heyecanlanmam dışında gayet de rahattım. 😅 Sohbetimiz de iyi gitti. Artık onu görünce heyecanlanmiyorum ama hoslanti hissim geçmedi, zaten sağlıklı olan da heyecanın kontrol altında kalmasıdır. Bu heyecan bittikten sonra da hala hoslanti varsa bu gerçek bir hoslanmadir..
İlk başta utanıyordum şimdi alıştım ama her zaman benden önce çekiliyor masadan işte o zaman tekrar utanmaya başlıyorum beraber yersek tıka basa yiyorum buda onun hoşuna gidiyor.
Sevgilimin yanında ilk buluşma esnasında çok imtina ettim sanırım ama normalde de yemeği adabı ile yiyen biriyim iştahla yediğimde yalnızca aldığım keyfi gizleyemiyorum😅
İlişkiöixin başlarında çekiniyordum da şu an allah ne verdiyse gömüyorum hatta onun yiyemediklerinide yiyorum oda bende şikayetçi değiliz hatta bu davranışım hoşuma gidiyor genelde benide yicen falan diye takılıyor falan.
Belki de en rahat sevgilimle yerim diyebilirim. İkimizde rahat sakin sevgi dolu mis gibi bir ortamda yerim içimden geldiği gibi hatta ona da yediririm.
Olduğum gibi yerim yalnızkende medenice yediğim için sorun yok. Rahatlık deyince şapurdatanlar ses çıkaranlar kendine pay çıkarıcak da o rahatlık değil