Size bir sorum var, markete gittiğinizde ambalajı patlak, yırtık ürünleri alıyor musunuz?
Veya birisi o bozuk ürünün ambalajını yenilese kullanır mısınız?
Senden sonrası önemli, çok erkekle birlikte olmuş, gözü dışarıda kalmaz bence, ama eğer hiç kimseyle birlikte olmadan evlenseydi seni aldatma ihtimali daha güçlü olurdu.
Şöyle de bir şey var, eğer seks bağımlılığı gibi bir durumu varsa ve bu yüzden çok erkekle birlikte olduysa bu tedavi edilmesi gereken bir durum olabilir.
Bence kesin evlilik kararı vermeden önce birlikte psikoloğa gidin, durumun ne olduğunu öğrenin, sonrasında sürpriz olmasın.
bu işin bı duru olmaz zevk meselesi 31 değildir o oyleysede senle olsada duramaz verir haberinde olmaz boş ver yoluna bak her kadın vezir etmiyo maalesef daha evlenmeden veren biri sana nasıl sadık kalıcak kendini koruyamamis yok hataydı bilmem ne palavra bi kerede sen gecirde 31 de kalmasın 😂😂😂
Ya zaten tanışalı çok uzun süre olmadı. Tövbe etmiş artık evlenmek istiyor.
Bu kapalılar çok çılgın çok şaşırtıyorlar. Hayatin boyunca seni şaşırtacak düşünsene neden ayrılıyorsun ne güzel gül gibi geçinirdiniz.
Kusura bakma ama 31 erkeğin dokunduğu birini midem kaldırır mı bilmiyorum.
Umarım bana bunları derken senin de en az 20 25in yoktur
Erkeğin önemli değil ki yani ilişkiye girmekten aşınacak hali yok. Kadın öyle değil bozuk ambalaj gibi oluyo.
Ama kendimi sakladım onu soruyorsan.
Yoo kadın da gider ameliyatını olur daraltır vsvs neden bozuk ambalaj gibi olsun. Kurtulun şu dar zihniyetten. Kendini sakladıysan saygım sonsuz dikkat edebilirsin bir şey yaşayıp yaşamamasına ama 30 kızla olup da bekaret arayan erkekten mantk beklemem.
Napcak sürekli ameliyat mı olacak genişledikçe.
Bence çok saçma bir iki erkek olabilir ama 31 erkek midem kaldırmaz açıkçası. Bildiğin o*spuluk.
Canım sen nerde yaşıyorsun nice evli kadınlar yaptırıyor bu ameliyatı genişleme olduğu için eşinin de zevk alması için.
Dediğin doğru tabi 31 erkek şov biraz ama erkeklerin geneli o... u o zaman
Konyada yaşıyorum. Böyle saçmalık olmaz önüne gelenle yatsın sonra ameliyat. Kimsede namus kalmamış.
Kız kuyruk sallamasa erkek peşinden gitmez.
Vallahi allahin ilk lanetleyecegi şehirler arasındadır Konya hem dinciyiz derler hem her türlü günahı islerler. Bir kadın 50 kişi ile yatıp genital bölgesine dikkat ederek seni çok kolay kandırabilir. Hatta bakireyim bile der.
Kız kuyruk sallamadan kıza deli olan erkekler de var
İyi de kız yol vermese dokunmaz yani sapık tecavüzcü değilse.
Sapık değilse tabi dediğin doğru
Bize böyle şeyler ters ameliyat diktirme bilmem ne.
Tersse beşikten kertselerdi. Hangi devirde yaşıyoruz bunaldım sohbetten iyi aksamlar.
Cevap
3Cevap
Ne kadar igrenc bi ornek verdin mk patlak ambalaj ne madem bu sekilde tasvir ediyosun ayril bitsin ele güne sorma
İyi senin ki yollu çıkmış erkek çıkmadığına şükret
Niye erkek çıksın ki
Sen de yaptiysan öyle birini hak ediyorsun
Yapmadım ama yapsam da böyle biriyle evlenmezdim.
Afedersin ama çok güldüm 😂
niye saymış onu anlamadım
Aynısını düşündüm
Ayril
31 de manidar olmuş.
Nerden öğrendin bunu
Kendisi söyledi. Tanıştığımız zamanlarda bahsetmişti ama sayının bu kadar yüksek olduğunu söylemedi. Şimdi evleniyoruz diye sır kalmasın istemiş.
Sende yapmışındır illaki
Hayır yapmadık. Evlenince yapacaktık. İlk 31 e ben dahil değilim.
Öncesinde diyorum sende yapmışsındır illaki erkekler durmaz
Hayır yapmadım ben
Hiç yapmadın? Öyle mi
Ciddimisin
Maalesef. Bu kadar beklemiyordum.
Nasıl öğrendin peki
İtiraf etti evleneceğiz arada sır kalmasın diye.
Napacan peki
Bilmiyom ayrılırım herhalde delik deşik olmuştur
Geçmişiyle yargılama
Aga yargılamam normalde ama o geçmiş değil geçirilmiş. 31 erkek nedir.
@bebegggg buda aynı yollulardan ve kapalı dinine bağlı sözde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?