çok dindar çok muhafazakar onu çok seviyorum ama çokta sert biri arkadaslarına vaazlar verir cihad çağrısı yapar herzaman Allah yolunda olun der buzamandır gözlerimin içine 3sn den fazla bakmamıstır benimle cok mühim konular olmasa konusmaz giyime namaza cok dikkat eder kız kardeslerini hep İslami yönden egitir hala öyle bense ona layık olamadığımı düsündükce cok üzülüyorum ben ondan baska hiçbir erkek olmadı hayatımda ama tesettürüm olsun bazı eksikliklerim var ve cok boşboğazım sadece tanıdıklarımla konusurum böyle biriyle böyle birine layık olmam için ne gibi şeylere dikkat etmem gerekir?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden ona layık olmaya çalışıyosun? Sen nişanlına layık olmaya çalışıcağına önce Allah'a layık olmayı düşün bence. Herkes dini içinde yaşar. Eğer başkalarına gösteriş için yaparsan o işi bu Din sayılmaz. Birde dinciyim diye savunuyorsunuz. Ne diyeyim ben size daha. Misal şöyle diyeyim sana her gün namaz kılıyorsun tövbe ediyorsun ama bir o kadarda günah işliyorsun sence ne kadar iyi bir müslüman olmuş olursun? Bide şu perdeden bak Allaha şükür duanı ediyosun özel günlerde kuranını okuyosun kapalı değilsin ama hiç bir kötülüğü olmayan tertemiz bir insanın ve kimseye gösteriş yapmıyorsun. Hangisi daha iyi? Artık rica ediyorum dini prim olarak kullanmayın.
11 Yorumla
Soran+1 yılonun amacı zaten Allah davası Allah olanın yolunda ilermekte benim amacım aynı kapıya coçıkıyor biz gösteris degil insanları dine davet etmektir amacımız prim de yapmıyoruz kişi kendinden bilir işi
En İyi Cevaplar
offf be me güzell valla bende öyleyiim helal olsuuun ya sende ondan ders all bencee namaz kılmıyorsan kıll dediklerini yapp al iştee sana helal kız
26 Yorumla
Soran+1 yılben namazlarımı kılıyorum tesettürlüyğmde ama eksik olan bazı seyler var 😞
Soran+1 yıltesettürümde süs var ben çarşafa girmek istiyorum ama nefis bırakmkyor😞
- +1 yıl
ayyy keşke bendee giyseeemm çarşaarfff içimden çoook geçiyorrr çok istiyorum ama nişanlım izin vermiyor benimdee ben tesettürlüde değilim ama kapanıcam evlenince bu ay evlencem zaten 18 yaşındayım kapanıcam ama öyle deve höygücü gibi asla yapmam pantolon topuklu ayakkabı giymem yani dışarıya makyaj yapmam çünkü kocadan başkasına haram
Soran+1 yılsize mtakip ediyorum ben orda daha iyi konusuruz
Soran+1 yılmesaj atamadım size ☹️
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNişanlın böyle diye pişmanlık duyma asıl olunması gereken hal bu zaten çoğu kişinin yapamadığı ya da yapmaya üşendiği şeyleri yapıyor. Gurur duysan yeridir :D
01 Yorumla
Soran+1 yılneden pişman olayım aksine layık olamıyorum
+1 yılMasallah size sende layik olursun onun yaninda durdukca o gibi olursun zaten
54 Yorumla
Soran+1 yılkeske o çarşaflı kızlar gibi olabilsem
- +1 yıl
Olursun onu can kulagiyla dinle hocalari dinle feyz alirsin kendin kapanirsin komple zaten
Soran+1 yılinşallah
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
15Cevap
+1 yılNe güzel 😊 birbirinizi bulmissunuz Allah ayırmasın kız senin bu düşüncelerin bile çok güzel
26 Yorumla
Soran+1 yılsükür dalga gecmeyen biri çıktı 😊
- +1 yıl
O dalga geçenler ataist canım. Boşver sen onları ama takdir ettim seni 😊
Soran+1 yıltakip edebilir miyim sizi? 😊
- +1 yıl
Et kardesim nolcak😊
Soran+1 yılettim 😇
- +1 yıl
tamam kabul ediyorum 😊
+1 yılOna ayak uydurim hem dünyanın hem. ahiretini yaşamaya bak darısı basima
21 Yorumla
Soran+1 yılamin insallah basınıza 😍
+1 yıl"Ona layık değilim." deme çünkü kimse kimseden üstün değil. Kendine güven ve kendini geri planda görme. Evlilik için kuşkuların varsa gözden geçir sonuçta çok ciddi bir karar yaşamlarınızı birleştireceksiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılkuşkum yok tek isteğim ona layık olmak
- +1 yıl
O sana layık mı
+1 yılCanım öyle düşünme. Sende zamanla alışırsın. O sana illaki birşeyler katar. Hic öyle düşünüp canını sıkma
20 YorumlaSeni sevmese kendine layık görmese zaten nişanlanmazdı emin ol ona layık birisindir
31 Yorumla
Soran+1 yılen iyi cevab
maşAllah. ne güzel... hariika bir düşüncen var. sende kuran bilmiyirsan öğrenebilirsin, tesettüre girebilirsin sonra namaz kılabilirsin.
32 Yorumla
Soran+1 yılbunları zaten yapıyorum tesettürlüym namaz kılarım ama sanki bişeyler eksik ona layık olamıyorum
amelini ibadetini sadece Allah rizasi gozeterek yap yanlisa dusme. ince cizgiyi gorerek ibadet yap iyilik yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım böylelerinden kork abartılı dindarlar senden benden daha sapkın daha yamuklardır. bu kadar net.
hatta bir psikolog bunlarla ilgili bir yazı yazmıştı gerçekten dini bütün olan bir insan bunu sunma ihtiyacı hissetmez, kendi içinde yaşar diye.
dikkat et212 Yorumla
Soran+1 yılo piskolokların amacı dindarlığı müslümnlıgı kötüleyip bilincaltına yerlestirmek tam tersi bu tipler en temiz en sadakatli insanlar neyse..
Cevap sahibi+1 yılalakası yok
abartılı dindarlar çok samimiyetsiz niye milletin gözüne sokuyorlar kı kendi içlerinde yapsalar ya birileri görünce daha bir mi sevap puanı geliyor
belki de kendileri için değil dışarısı için yapıyorlar
dini kotu gostermek bilinçaltı falan geç bunları
Cevap sahibi+1 yılbu yaklaşım gayet mantıklı
Soran+1 yılsen Allah yolunda olacaksın insanları davet edeceksin ayetlere bak
Cevap sahibi+1 yılevet ama herkes kendinden meshul sen de bunu diyen ayetlere bak
Soran+1 yılhayır işte bu anlayıs yüzünden toplum bu halde
Cevap sahibi+1 yıltoplumu düzeltemezsin işe toplum diye girersen milyon tane düzelmesi gerekn şey var
Cevap sahibi+1 yılnişanlın profil fotosunda belden yukarısı apaçık erkek resmi olan ve buraya ne niyetle girdiği resimden bakılınca tak diye belli olan biriyle konuştuğunu görse ne der acaba :D :D :D :D :D :D :D :D :D ahahahahahahhh
Cevap sahibi+1 yılburada din savun sonra çıplak erkeklerle konuş :D :D :D :D hayır yani nişanlının şu an onu gördüğünü düşün, ne yapar çok merak ediyorum anında terk ederrrrr :DDDDDD
Soran+1 yılo tip erkeklerle muhattap olmadım olmamda sizin işinizdir muhattap olmak benim işim değil
Cevap sahibi+1 yılaşağıda çatır çatır yazışmışsın ama bırak bu işleri dışın Mekke için paris :D :D geç bunları haydi
nişanlın görsün de gör gününü :DDDDD
Soran+1 yılAllah ıslah etsin cok bossun bos
Diğer konusunda 535 cevap paylaştı. zamanla degisir fikirlerin zamanla o da yolunu duzeltir dogal ol dik basli olma ve zamana birak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇöp kutusuna girsen yaranamazsın
img-s2.onedio.com/.../...5472740bc5d0513de533e.jpg254 Yorumla
Soran+1 yılnedir bu ne alaka
Cevap sahibi+1 yılErkek egomanyasının sonucu biraz karakterin olsun o sana ayak uydursun
Soran+1 yıl@Lolıtal müslümansınız sözde haykır haykır
Soran+1 yılalma zaten müslümanlığı kirletme
Cevap sahibi+1 yıl- +1 yıl
Müslümanlık örtü ile olmuyor canım kaç kişinin karnını doyurdun bugün? Kaç hayvana iyilik yaptın? Bak yan odam kedi evi oldu kapıyı açıyorum yemek veriyorum ve yatırıyorlar evim Bahçeli hayvanlar üşümesin diye. Sen neler yapıyorsun Allah için? Örtünüp alllah Allah mı diyorsun? Kusura bakma bu dünya Allah diyip bir şeyler yapmayanlar yüzünden bugün bu halde:
Soran+1 yılAllah akıl fikir vicdan versin
Cevap sahibi+1 yılBunları bir insan nasıl kabul edebilir ahlakla dinin hiçbir alakası yok kanada isveçe bakabilirsin
Soran+1 yıl@Btl25 Allah a havale ettik kardesim Allah büyük o ceza gününün sahibir
Soran+1 yıl@Lolıtal siz bizim ettiğimiz iyilikleri nedden bileceksiniz burda senin gibi anlatıp gösteris yapmayacagım
Soran+1 yıl@Lolıtal böyle konusmaya devam edin siz neyse edepli edebinden susar edepsiz susturdugunu sanar
Soran+1 yıl@Lolıtal terbeyesizsin tek kelime ile
Cevap sahibi+1 yılFizyolojik bir olay doğada olan birşey niye edepsizlik olsun
- +1 yıl
Ayy boşa yorum yapma. edep yok haya yok hayvan bakarak vicdanını rahatlatıyo sanki biz kanıt sunmak zorundayz. şunu bir öğrenin artık insanlar müslüman olabilir Hristiyan olabilir yahudi olabilir kimsenin ne giydiği ne içtiği hangi dine mensup olduğu hiç kimseyi ilgilendirmez. bak ben evde tek tesettürlüym annem açık ablam açık ailem açık kimse kimseye terbiyesizlik etmiyor. Çünkü herkes istediği gibi yaşar bu kimseyi ilgilendirmez benim annem üstünde ki yeleği çıkarıp kedinin altına seren bir insan. babam cebinde 10 lira varsa gider 5 Lirasına hayvana bişey alır alamaz ise üzülür evden mama yapmaya çalışır ben burda oturup şu sadakayı verdim ben şu iyiliği yaptım mı dicem? önce saygı saygı saygı. saygı yoksa hiçbişey yok bak tüm savaşlar böyle gerici insanlar yüzünden. lütfen burda oturup da sen şusun busun demeyin. iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılBişey demedim ki sadece kendi düşüncelerine önem ver begenmiyorsa karşındaki uygun olanı bulur
Soran+1 yılsabahtandır çarşafla dalga gecen kişi mi saygıdan bahsediyor Allah ıslah etsin kimsenin ahı kimsede kalmaz umarım bu yaptıklarınız hayatınızda size acı seyler olarak dönmez tez zamanda dogru yolu bulasınız
- +1 yıl
resimlere çok güldüm ya akşam akşam :D :D teşekkürler gizli üye
Soran+1 yıl@Btl25 canım bu düsüncelerinle gercekten beni cok mutlu ettin destek oldugun için de cok tesekkür ederim
- +1 yıl
ayrıca bir erkek olarak erkek ego manyasını savunmadığın için de ayrıca teşekkür ederim. Boyle insanlar görmek güzel
Soran+1 yıl@kinky_girl gülmeye devam Allah ıslah etsin bu ne biçim nesildir
Cevap sahibi+1 yılÇünkü çocukları kadınlar büyütüyor kadın güçlü olursa çocuklarda güçlü olur
- +1 yıl
soran bunun Allah ile bir ilgisi yok Arap alt kültürü ile ilgisi var düzgünce tesettüre giren bir kadına her zaman saygımız var ancak bu resimler bizim inancımızı yansıtmıyor
yaptığım yorumu çarpıtmayalım lütfen
Cevap sahibi+1 yılAyette örtüleri boyunlarına kadar sallandırsınlar diyor çuvala girsinler diye birşey yazmıyor
- +1 yıl
resimleri paylaşan gizli uye gorüslerin 10 numara sen gibi insanlar yetişmeli hep. gençsin ama doğrusun.
Cevap sahibi+1 yılPekte genç sayılmam 23 yaşım
- +1 yıl
ne güzel insanları onyargiyla yaklaşıyorsunuz dalga geciyorsunuz
- +1 yıl
bir agnostisizmli olarak böyle inanlar a açıyorum soruyu soran sadece saçma soru sormuş sorucuyu savunan ya yalan söylüyor ya da kendini ezdirmek sitemiyor o resmi atan önyargılı ve kendisi kendi inanci onun cehenneme gidiceni ve onun ilk güle genellemeye bayılıyor sonra ikinci gülen ve haklı diyen de aynı şekilde yanicaksiniz kendi dinimizce daha inanlar kendi dinine inanlara böyle yapıyorsa bu dun cökmus demektir
Cevap sahibi+1 yılÖnyargıyla ne alakaı var ayetlerle yaptıkları çelişiyor bir insan bir insana neden kulluk yapsın kadın dediğin erkek ne derse yapmamalı kendi doğruları olmalı böyle insanlar sadece özgüvensiz ve kendi düşüncelerini başkasına kabul ettiremeyen insanlar sana saygı duysun iki kişide eşit olmalı
Soran+1 yılsorum sacma degil siz sacma yönlere cektiniz
Soran+1 yılben ancak Rabbime kulluk ederim
Soran+1 yılKulun kula secde etmesi caiz olsaydı kadınların kocalarına secde etmelerini emrederdim",
Cevap sahibi+1 yılDavranış olarak ediyorsun niye endişeleniyorsun ki o seni kaybederse pişman olsun
- +1 yıl
evet gi felsefeci geldi yanaksiniz kendi dininize göre kurtulusunuz yok inanciniz öyle diyor ben demiyorum ama saygı duyuyorum
+1 yılne güzelde özel hayat inşallah iyi olur
52 Yorumla
Soran+1 yılamin
- +1 yıl
amin kardeşim herşey senin elinde
Gizli Üye(30-35)+1 yılsalla gitsin ya o nr oyle hic sevmem muhafazakar insanalri
00 Yorumla
+1 yılonun dediğinden çıkma o zaman
20 Yorumla
+1 yılDindar olmasi guzel ancak fazlası hep sikar insani
11 Yorumla
Soran+1 yılsıkmaz bende onun gibi olacagkm
+1 yılIyyy en sevmedigim insan tipi
20 Yorumlaona sen karar vereceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeriat adina cihat yapmalisin
14 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yılbasında patlasada ölsen
Soran+1 yıl@Gluttony cok komik
+1 yılOnun yolunda git
31 Yorumla
Soran+1 yılamin
Şimdiye kadar sorun olmadıda şimdi mi oldu?
01 Yorumla
Soran+1 yılsorun yokki
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kafasını bulandırmışlar.
00 YorumlaAşkım da demez
17 Yorumla
Soran+1 yılasla bir tek laf etmedi
Soran+1 yılsevdiğini bilmem yeterli
Soran+1 yılseni severim boşuna senle nişanlanmadım basta bunu dedi benden süslü sözler asla bekleme ama seninde benimde birbirimizi sevdiğimizi bil ona göre davran dedi
Soran+1 yılbilmek gercekten yeterli
Evet boşboğazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılsadece tanıdıklarımla bosbogazım
+1 yılTroll?
06 Yorumla
Soran+1 yıl? ne
- +1 yıl
Allahim lutfen saka yaptigini soyle
Soran+1 yıl@Lolıtal ne boşsunuz
- +1 yıl
Kizma bize bos degiliz
Soran+1 yıltamam
Sözünü dinle
111 Yorumla
Soran+1 yıldinliyorum
- +1 yıl
Oda seninkini dinlesin o zaman hiç sorun olmuyor.
- +1 yıl
Sorana dedim
Soran+1 yıl@TürkKızıyız o benim istemediğim hiçbişeyi yapmıyor
- +1 yıl
Yunan heykeli dediğin şey izmirde türkiye farklı medeniyetlerin beşiği farkındasın umarım?
+1 yılKendin olmayı dene
00 YorumlaDiğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bırak kızım canlı bomba adayı
17 Yorumla
Soran+1 yılkomik degilsin
Soran+1 yılkendi aklınca espri yaptın ama ezikçe bir espiriydi
Soran+1 yılbeyin yoksunluğu yasıyorsun doktora görünmelisin
Soran+1 yılyanacaksın!
+1 yılsende dindr ol
00 Yorumla
+1 yılBir şey yapma
00 YorumlaIncil okuyun?
00 Yorumla