İmam nikahı kıyıldı ne yapmalıyım?

Nişanlımla 6 yıllık sevgililik süresinden sonra nişanlandık. Nişan bizim evde oldu ve nişandan hemen sonra gelen misafirlerin haberi ailelerin izni olup 4 şahit huzurunda daha önce işlediğimiz günahlara tövbe edip imam nikahımız kıyıldı. Geçenlerde konusu açıldı ve nişanlım benim artık onun helali ve allah katında eşi olduğumu belirterek benimle ilişkiye girmek istediğini söyledi. Şunu da belirteyim nişanlanana kadar bana böyle bir talepte kesinlikle bulunmadı. Bende ona herşeyin zamanında yaşanması düğün günü belime taktığım kırmızı kurdalenin bir anlamı olması gerektiğini söyleyerek bu isteğini reddettim. Oda bunu kabul etti ama ben onun beni deliler gibi istediğini biliyorum. Ben onu reddedince üzüldüğünü hissettim. Yaptığım araştırmalara göre imam nikahı usulüne göre kıyıldıktan sonra karşı taraf böyle bir istekte bulunur ve ben bu isteği kabul etmezsem günah olduğunu öğrendim. Allah katında evli olduktan sonra erkeğini ne kadar mutlu edersen sevap etmezsende bir o kadar günah olduğunu duydum. Bide bizim böyle bir durumumuz var nişanlım 8. Ayda askere gidicek Bu konuyu öyle herkesle konuşup yanlış anlaşılmak istemediğimden buraya sorma gereğinde hissettim kendimi. Sizce ben ne yapmalıyım
İmam nikahı kıyıldı ne yapmalıyım?