bir trans erkegim kendimi erkek gibi hissediyorum ve ameliyatla erkek olacam testesteron hormonuna sahibim ve surekli hormonlarim kizlari gorunce yukseliyo sevdigim kadının yaninda surekli yuzlerce kadinla yazisiyorum aldatmis sayilirmiyim?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Cidden çok karaktersizsin. Birde Instagram imi istiyordun. Belki birbirimizden hoşlanıriz diye. Sevdiğin kadına yazık. Abazasin.
abaza degilim sadece cok kiz arkadasim var
abaza degilim cok fazla kiz arkadasim var cevremde ortamlarda
ben seninle tanismak istemistim hoslaniriz diye evet ama sen kabul etmemistin o zamanlar sevgilimden ayriydim senden hoslandigim zamanlarda
Yav bir git işine daha konuşmadık bile ln. Senin konuştuğun kızlar normal arkadaşın değil. Her önüne gelen kıza yavşamak istiyorsun. İyi ki de kabul etmemişim. Ben ciddi ilişkiden yanayım. Sevdigim biri varken başka kişilerle konuşmam bu şekilde.
bende ciddi iliski istiyodum ozamanlar keske kabul etseydin her onume gelene yavsamazdim ozaman
Tabikide yaşadığınız düşünceler hormonlar sebebiyle her türden Şu an karşınizdakine haksızlık ediyorsunuz ve bence bu durumu bilmeye onunda hakkı var
ya ogrenirse terketmezmi
sevdigim kadin beni terketse hakli olmus olur mu yani
Tabikide haklı olmuş olur. Ne düşünüyorsanız neye ait hissediyorsanız siz osunuzdur. Terketse hakli kim dururki. Ama emin olun sizin erkek olma isteğiniz kesin mi yani gerçekten ona mi ait hissediyorsunuz kendinizi. Sonra kararınızı verin. Kimseyi oylamadan üzmeden. Onunda yaşam hakkı var erkek olsanız sisinle bir ilişki sürdüremez herkes aynı düşünceye sahip olamaz sonuçta bence üzmeden hakkına girmeden ait oldugunuz hayatınıza bakin
yuzde yuz erkek gibi hissediyorum yuzde yuz ameliyatla erkek olacam ve yuzde yuz kadinlardan hoslaniyorum dogustan ber kadinlardan etkileniyorum dogustan beri kendimi erkek gibi hissediyorum ve sevdigim kizi asla oyalamiyorum sadece cok fazla kiz arkadasim var cok kizla konusuyorum aldatmis oluyomuyum
Dediğim gibi evet aldatmış oluyorsunuz
ama merve gidipde kizlarla yatmiyorum sadece samimi konusuyorum ama konu sekse mutlaka geliyo of ogrense terkeder kesin sen olsan beni terkedermiydin
Ben böyle biriyle birliktelik kurmazdım sizin dünyanız nasıl bilmiyorum ama tabikide terkederdim herhalde yani erkek arkadaşını düşüneyim asla tahammül edemem söylemezse saklarsa ben kesin anlardım kiz arkadaşınız biraz safmış ama diyelim anlamadım adamın ümüğünü sıkarım
of baya sinirlenirsin yani valla sevgilim olsaydin yanmistim desene yasatmazdin beni
saf degilde telefonumu elimden alamiyo alsa gorse agzima sicar
Sevgilin olmam bu bir ikincisi olamazsın üçüncüsü de yapsın haklı. Neyse iyi günler
peki sanada iyi gunler sevgiler
Nasil bir niyetle yaziştiğin öndmli eğer müstahcansa aldatmiş sayilirsin
yok mustehcen degil normal konusuyom
Bisey dicem senin şeyin yok nasil ilişkiye giriyorsun
takma penisle iliskiye giriyorum
ameliyatla penis yaptiracam
simdilik takma penisle * kizi
ya tobe tobe siz nasıl trans fobik insanlarsiniz karşımdaki insan kabul ettiyse size laf yemesi düşüyormu çok mu önemli penis olması her kız için önemli değil genelleme yapma benim sevgililerim senin gibi değiller
evet
nedenki sadece samimi konusuyorum baska bisey yapmiyoruzki
sonuç olarak konuşuyorsun
aynen aldatmis sayiliyorum yani oylemi diyosun yani beni terketse haklimi olmus olur
evet
ama o kadar cok kizla konusmam hormonlar yuzunden
Evet
ama masumca konusuyorum kizlarla sevgilimi yinede aldatmis oluyomuyum
ve bu durum affedilecek biseymi
Bu soruyu sorduğuna göre normal değil. Normal bir durum olsa sormazdın zaten. Tanıdığın, arkadaşların falansa normal. Ama tanımıyorsan maalesef ayrılır. Demek ki testesteron hormonu olan bütün canlılar olarak hepiniz aynısınız.
hepimiz aynimiyiz napalim kizlardan hoslaniyorum konusmam cok normal hayir tanimadigim kizlarla konusuyorum surekli numarasini aliyorum onlar kizlar benim numarami aliyo surekli kizlarla konusuuorum hayatimda sevgilim varken
İyi halt ediyorsun, aferin devam böyle.
tobe tobe sevgilimden cok tepki gosterdin sen
Hormonların var diye her şeyi olman reva değil. O kızında hormonları var. Bir sürü erkekle seni aldatsın o zaman. Madem sevgili yapma arkadaşım. Umarım görür ve po*pona tekmeyi basar.
kiz bana tekmeyi bassa senin hosuna gidecek demi
İster kadın, ister erkek. Aldatmanın cinsiyeti yok arkadaşım. Aldatılan tarafın bir ön önce görmesi taraftarıyım hep.
evet aldatmanin cinsiyeti olmaz ama aldatmis sayiliyomuyum acaba
Off hala soruyor
bence abartiyosunuz en ufak mesajlasma yakalasa beni terkeder kiz arkadasim abarti degilmi bu butun kizlar hemen terkediyo kiskaninca
🤮🤮
Bana ne ne halt ederseniz edin ya. Allah Allah