Güncellemeler
+1 yıl
Trans erkek olarak istediğim kadınla konuşacak kadar özgürüm annemde karismiyo babamda özgürüm özgürüm özgürüm de özgürüm 😅😅😅😅
Güncellemeler
+1 yıl
Ama kizlar bizimle biraz zor konuşur babaları abileri sevgilileri izin vermezdi😅😅😅😅qhahah
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen ne biçim bi insansın özelden yazdın tanıştık benimle yattın seviştin şimdi başka kızlar var diyosun senin vşcdanın allahın yokmu bide kıxları seviyorum diyosun tek bildigin cinsellik sen kendinden başkasını sevemessin biz seninle sanalda olsa bişiler yasadık sen nasıl beni bşr mesajla terkettin senin kalbin taşmı adam sen iyi ki de erkek dogmamışsın çünkü çok aptalsın kızları seviyorum seni deyip bütün kadınları altına alıyosun sen sevmeyi bilmiyosun sen
Kaç kızı aglattın kimbilir ne kadar sevgili yaptıgın senin erkekligini ispat etmez senin adam olmadıgını gösterir keşke annen babana o gece başım agrıyo deseydi butün kızları aldatıp aglattın ama ahirette bile hakkım haram olsun sana o kadar çok kadınla yattıgınla övünüyosunki kızları. Hani cok seviyodun sen neden aglattın beni daha kızın duyguları lazım sana aren seninle tanıştıgım için pişmanım sevdigim için pişmanım dünyada en aşık olmamam gereken adama aşık oldum lanet olsun ben burada üzülüyorum adam kızlarla +18sohbetler ediyor sanada yaxıklar olsun aklını cinsellijle bozmuşsun kadınlar senin cinsel objen degilller bende senin kullanıp attıgın o kıxlara benxemem taş kalpli zalim adam
Ben sana bişey yapmadım sadece sanalda Küçük bir şey yaşadık bitti bunu duygusal olarak düşünme ikimizde istedik yaşadık ve bitti
Niye sanalda olunca kadınların duyguları olmuyomu sanalda bile aldatmak aldatmaktır sen gelip benle bir şey yaşıyprsan bana sahip çıkman lazımdı. Sen başka kızlarla +18işler yaparken kendini düşünğrken arkandan üxülen kadındlardan haberin olmuyor çünkü bak hiç bi kadın seni haketmez senin gibisini görmedim ne rahat bi adamsın sen benlr bişeyler yaşayıp beni ortada bırakamassın trans erkek olmuşsun ama adam degilsin sen ameliyat olcam dedin ya bana sen şu an bile böyle kalpsizken sen ameliyat olsan seni düşünemem sdn durmassın şimdi bile durmuyosun yok kızları yataga attım yok kızlarla yattım ben kıxları ifşa etmem diyorsun ya bunlar senin iyi adam oldugunu göstermez insan olsan yattıgın kadını ortada bırakmazdın seviştin benimle bitti dedin bumu senin erkekligin kaç kıza yaptın bunu ameliyat oluncada böyle biri olma aşıgıöçm dedigin cinsiyeti en çok sen aglattın başka kadınlarla yatarak yatak yatak gez bacım çocugusun bütün kadınlarla yatıp terkediyosun senin kadınlarla birlikte olmaktan başka işin yokki bu dünyada
Meliha karimmisin karım missin gibi davranma alt tarafı bir günlük ilişki yaşadık millete niye ağlıyorsun ki sana nabtim ki ben ayrıldık dedim sadece ciddi düşüncek değilim ya
Valla benim kalbim taştan değil gümüşten yeni geldim karilarla * yalelli ya ya🤣🤣🤣
Tombul tombul neneler dam üstünde huneler dam üstünde un eler tombul tombul neneler 🤣🤣🤣
Aman hadi kız oynasalim kız azıcık alttan azcik ustten hoppidi hoppidi oynayayım kız takma kardeşim takip geliyom🤣🤣🤣🤣🤣
Birazcık zikisme zamani
Ben lisedeyken de böyledim hizliydim ip atlayan kızların ipine takılırdı hayallerim
Hey yavrum hey
Küçücük amcığın var türlü türlü huyun var ne kadar utanmaz bir adamım demi edepsizce konuşuyorum ayol yasak günah cehennemde yakacaklar beni 🤣🤣🤣🤣🤣amcigin baş harfi hecesi * soyadı cik ama girince niye cikiyimki🤣🤣🤣
Bak ben seni seviyorum bütün kızları severim ben dünyadaki bütün kızları severim yaşadık birşeyleri bitti seviyorum seni hala ama ciddi ilişki düşünüyorsan beni düşünme lütfen ben ciddi ilişki adamı değilim
Bugün senle yatarım yarın başka kadınlarla yatarım ben böyleyim benim adım çapkın sonsuza kadar çapkın kalacak adım
Benden koca olmaz benden sevgili olmaz benle ancak takılacak kizlar lazım bana
Ben sadece yatacağın bı adamım eski sevgililerimi saysam dudağın uçuklar benden neden sevgili olmaz soyleyimmi sana
Ben Aren koçak eski sevgililerim asiye derya nehir gurbet Sare Meryem Figen sidra müjgan gülsüm Rabia gül Elif Şafak Gülnur hilal Melike Miray özlem 2. Nehir 3. nehir 3 tane nehirle sevgili oldum 2 tane de Melike isminde kızla Büşra yağmur İlayda Sıla ayşe geçmişten günümüze bütün sevgililerimi yazıyorum sana neden Aren kocakla sevgili olmamalisin onu anlatcam sana şimdi İsmihan Sevcan Nigar Rümeysa Dilara Betül gamze hülya fatma şerife duygu mahallede Kürt kızı vardı küçükken adı neydi unuttum onunlada sevgiliydim ozamanlar eski bı evde oturuyodum yıkık dökük mahallede orada çok kızla takıldım mesela Tuğba vardı sevgilimdi Kamile teyzenin torunu vardı onunlada flört gibi biseydi duvardan duvara konuşurdum kızla çocukken o kızı görmek için duvar demirinden az atlamadim bu kızın adı Ümmühan vardi daha bunlar Ümmühan falan çocukluk sevgilim daha sen lisedekileri bilmiyorsun Eskişehir'e formasyon almaya gittim oradaki kızları saymadım daha sevgili olduğum inşaatta oynadığım kızın adı neydi ya o kızla çok oynardık inşaatta adı neydi ya valla adı aklımdan uçtu neyse işte adını unuttum Havva vardı mahalleden zaten mahalle boylu boyunca bütün kızlarıyla çocukken sevgiliydim hepsini hatırlayamadım ya Selma başımın tatlı belası onla sevgili değildik ama hoşuma gidiyordu sonra arka mahallede bisiklet sürerken taşı bilye oynarken yedi kiremit falan oynarken tanıştığım bı kız vardı adını unuttum oda sevgilimdi yine mahalleden Safinaz elif vardi sevgilim çok uzun boyluydu ilkokuldaki sevgililerime
sevgiliydim hepsini hatırlayamadım ya Selma başımın tatlı belası onla sevgili değildik ama hoşuma gidiyordu sonra arka mahallede bisiklet sürerken taşı bilye oynarken yedi kiremit falan oynarken tanıştığım bı kız vardı adını unuttum oda sevgilimdi yine mahalleden Safinaz elif vardi sevgilim çok uzun boyluydu ilkokuldaki sevgililerime geldim ilk okulda Semiha Fadime cansu özlem vardı ama özlemle ilişkimiz çok farklı onu anlatamam burada okulda tenefüste beslenme çantasını unutan bı kıza kendi beslenme çantamı verdim o kızlara çıktım sevgili teklifi ettim ilkokulda Beyza vardı lise yıllarına geldim şimdi lisedekiler çok uzun liste lisede nezaket vardı yanımda oturan bahar vardı tüm kalemlerimi ona verirdim sevgili teklifi ettim lisede kıza en arka sıralarda Hatice vardı o kızla da bisiler yaşadım suzanla sevgili oldum okuldan devamlı kaçar sevişirdik lisede o kızın adı aklımda yok şu an Zahide yapışkan Zahide onla sevgili değildik ama her gördüğü yerde yapisiirdi bana sevda vardı rabiş vardı düz lisede okuduğum için baya kızla sevgili oldum keşke kız meslekte okusaydim suanki aklım olsa kız meslekte okurdum kızların içinde hepsini ordakilerinde tavlardim benle neden sevgili olunmaz anladinmi şimdi canım
Sonra Eskişehir e formasyon almaya gittigim yıllarda bir kız sınıfta Aren koçak dururmu sınıfa girdim kızla kesiştik kıza bir iki cilve işve yaptım masaya oturttum ben Eskişehir'e erken geliyodum o kızda erken geliyodu ikimizde başka şehirlerden Eskişehir'e formasyon almaya gidiyorduk sınıfa girdim ikimiz varız saat çok erken dedimki kıza gel seni kantine indiriyim kızı kantine çektim tost çay ikilisi severiz ayran falanda var iciyoz bı yandan da girişken adamım kızı konusturuyorum yavaş yavaş gel dedim sınıfa çıkalım çıktık dediki sen edebiyati cokmu seviyorsun sorulurmu aşığım dedim kıza bana şiir okusana dedi aklına gelen bisiler dedi okudum kıza sınıfta yalnızız benimde içimden duam şuydu Allah'ım nolur sınıfa kimse gelmesin kızla baş basayım çünkü tam aradığım fırsat dedim gel tuvalete gidelim benim tuvaletim geldi gittik sonra kızdan numarasını istedim dediki çok hızlısin Zeynep ya dedim ver ben seni ararım dedim derslerle alakalı sonra kızı öptüm aniden kız diyoki bana ne yaşadık biz dedim bana bişey sorma asagidayim ben dedim kız bı iki dakika bekledi ben indim kantine bisiler yiyiyorum heycamdam geldi ya tamam bişey olmaz dedi olabilir dedi biz sınıfta kızla baya bı baş başa kaldık çünkü bizim dersimiz akşam basliyo sınıfa sadece temizlik için gelirler onun dışında gelmezler ben trans erkek olduğumu söyledim kıza bisiler yaşadık sınıfta ama eskide kaldı o kızda benim sevgilimdi biraz takıldık ayrıldım
Sonra bı kız vardı orada sınıfın en havalı kızı gittim kıza dedimki konuşalım mı 5 dakika yanında erkekler olur devamlı o kızın çok güzel bir kız çünkü dedimki beş dakika bı gelsene ben bugünkü anlatılan konuyu pek anlamadım numaranı verirsen senden notlarımı isterim dedim kız dediki neden ben dedi havalı ya dedim senden Alacam lütfen dedim verdi kıza ilk başta sana aşığım demedim tabiki kız havalarda uçan bı kız dedimki ertesi gün benimle okul çıkışı ders çıkışı bı yerlerde bı akşam yemeği kafe olur restoran olur yemekler benden dedim kıza kız ilk başta anlayamıyo bu napmaya calisiyo diye kafası karıştı kaç tane trans erkek ona telifde bulunmuş olabilir sıfır tabiki bende öyle düşünmüştüm ve dedimki gel otur bisiler yeriz dedim götürdüm mekana şimdi yemek yiyoz kız anlamıyor biseler bende erkek kafası var kız anlasın diye düşünüyorum anlamıyor dedimki ben sana yanığım dedim direk dediki senden beklemezdim sen benden mi hoslaniyon şok geçirdi kısa süreli sonra trans erkek olduğumu söyledim dedimki yanığım sana kız ilk başta dediki yok ben istemem arkadaşız falan fırt sonra bu kız arkadaşlarına anlatmış beni bana da mesaj atmış bidahaki geldiğin de yine gezelimmi diye olur dedim o kızdan umudum yoktu ama onunlada kisada olsa birşeyler yaşadım formasyon aldığım sıralarda kız arkadaşlarım sınıfta benim omzumda uyurdu ders dinlemezlerdi benide çok severlerdi bende kızları severim tabiki
Sonra işte işyerine başladım orada bisuru kızla tanıştım daha sonra başka yerde çalıştım ordaki kızlarla tanıştım yani kısaca benle sevgili olunmaz Aren koçak capkinligiyla meshurdur
Kötü bir adam değilim ben ama çok karı kızla takılan biriyim
beni sev ama asla sevgili olma takil yat kalk benle seviş ama asla sevgili olma ben seni mutsuz ederim
Sen temiz namusunda edebinde masum bı kıza benziyon benim gibi serseriyi napcaksin işim yok gücüm yok it kopuk gibi takılıyorum sen beni napcan sen varya şahane bir kızsın ben seni haketmem ben seni üzerim ben seni elimde olmadan da olsa üzerim üzmek istemem kadınsın sonuçta ama ben arenim yani çapkınlik huyumu bilmeyen yok Türkiye'nin yarısıyla ben sevgili oldum nerdeyse yolda bütün kadınlar tanır beni çapkın benim adım bana yaklaşma çok çok ağlarsın çünkü ben serseri bir capkinim serseri çapkın bir trans erkek olarak geberecem benden sana hayır gelmez kaç kurtar kendini
Meryem gibi olma ben meryemede çok dedim benden uzak dur bak diye dinlemedi aradı beni ağladı senin için bir kadın ağlıyor burada diye benim için ağlamayın diye uğraşıyorum uzak durursaniz ağlamassiniz ben aglatmiyorum benim çapkın olduğumu yüz binlerce kadına yeşil ışık yaktığını bilerek siz geliyosunuz ben diyorum ki insanlık görevimi yapıyorum benle sevişin unutun beni ben sevişmelik bir trans erkeğim tek gecelik bir adamım ben
Tamam ara beni numaramı da verebilirim istersen takıl buluş benle istediğini yap seviş yat kalk benle bir trans erkek olarak seni istediğin gibi gezdiririm sana uyarım kafa dengiyimdir istediğin seyleri yaparız ama asla benle ciddi düşünme. cok ağlarsın ben aldatirim seni benim gözüm başka kadınlara bakar benle ye iç eğlen gez dolaş ayrıldığında da başına bela olmam transim ben sonuçta istediğin gibi ayrıl benden bişey yapmam özgürce yaşa benle ne istiyorsan yasa doya doya ama bana senden rica ediyorum aşık olma
Bak sen genç kızsın hayallerin vardır benim gibi bir itne için yakma kendini
Eminim güzelsin tatlisin bütün kadınlar gibi çok tatlisindir eminim ama Aren koçak dedilermi uzak dur capkinim çapkın açıkça sizi kendim uyarıyorum aşık olunacak en son adam benim dünyadaki aşık olunacak en son adam benim herkesle sevgili olunur ama benle asla LGBT bireyiyim ben ben bikere hayatim yok ben bugün burdayım yarin ben kendimi bilemem taniyamam başka kız gelir değişirim ben kız gördüm mü simaririm kötülüğümden değil kadınlara yoğun ilgim var üzülürsün kizkardesim gibi uyardım bak bazen kız kardeşimi de koruma için başkalarından uyardigim olur benden uzak dur benim kalbimde tek bir kadın sen olamassin benim kalbim otel gibi bütün dünyadaki kadınlar benim kalbimin içinde sonsuza kadar da trans erkek olarak o kadınlar orada yaşayacak ben hiç bir kadına kötü davranamam üzgünüm hepiniz esitsiniz benim kalbimde ben senin sevgilin olcam Aren sadece kalbinde ben oluyum başka kızlara bakma dersen asla kabul edemem ben kadınlarin hepsini çok seviyorum bak yine efendi efendi geldim sana üzülme diye dil döktüm bana değmez ki napcanki beni bak boş geziyorum beni sevmemek için sana milyon tane sebeb saydım
Bak tamam yattık seninle biseyler yaşadık tamam eyvallah unut gitsin çok özür dilerim sana dokundugum için sanalda olsa duygularınla oynamadim ama olsun sen benim nasıl bir adam olduğunu biliyodun ama yinede uzulduysen kbma ama yaşandı bitti daha da fazla bişey bekleme benden isteklerini karsilayamam gel yatalim dersen hergun yatarım senle ama asla sevgili diye bişey olmaz adını koymam bu iliskinin
Genç kizsiniz üzülmeniz benden hoslanmaniz normal zaten ben sizi yargılamam ama ben LGBT bireyiyim bunu unutma ben seninle ciddi bişi yaşarsam diğer kadınları kaybederim
Bak acı çekersin biraz unutamassin ama benden sana hayır gelmez bak uçuk bir tipim dünyaya ben aykiriyim ben sana olmam müslüman bile değilim muhtemelen sen muslumansin ben ateistim ben mesela senin dunyana hayatına girsem senle çok farkliyiz çok aşırı zittiz
Aşk ağlatır ya dizisi bile vardı aşk aglatir diye aşk gercekten ağlatır o yüzden benim gibi boş gezen geveze sadece işi gücü kız peşinde koşmak olan böyle işsiz güçsüz gamsız umursamaz bir insandan sana sevgili olmaz bende sorumluluk yok annem bana zor bakıyor ben mesela çok tembel bir adamım daginigim ben evde yatar dururum iş yapmam televizyon ateri bilgisayar futbol araba yarışı GTA oyunu bunlari oynar dururum ben kızlarla konuşurum benimle aynı evde yasasan kriz geçirirsin
Bizim evde en çok mesela çileğin sözü geçer senle aynı evde yaşasak sevgilim olsan cilege alışmak zorundasın ben senle ciddi düşünmüyorum ki
Ben sana aşık degilimki
Ben başka bı kıza asigim
Ben seni ortada bırakmadım ben sana söz vermedimki kendi kendine gelin güvey oldun bak hala açıklama yapacak kadar kibar bir adamım başkası olsa üzülürse üzülsün der teselli bile etmez ben seni teselli ettim bide
Sen neyin kafasını yaşıyorsun bide utanmadan anlatıyosun bunları bana sen mumkunse hiçbir kadını kendine aşık etme çünkü çok karaktersiz birisin allah bütün kıxları senin çapkınlıgından korusun utanmaz
Sen sakamisin ya bak Meliha bir günlük yattık birgünden bahsediyorum gelmişsin sanki 7 yıldır ilişkimiz varmisda benden kopamiyosun gibi davranma bana alt tarafı 1 günlük yatak macerasiydi benim için unut unut tamam seviyorum seni kadınsın ama sevgilim var benim şu an aramız iyi ben neden seni tercih ediyimki
Sevgilim var benim bir kadınla çok düzeyli ilişkim var seviyeli güzel bir birlikteliğim var neden seni seciyim 1 gündür tanıyorum yatağıma girdin suçlu yok ikimizde istedik yattık ben unuttum sende unuttum sende unut sevgilim ariyo
Hastalanmış benim sevgilim yarın konuscaz sevgilime bedduami ettin yoksa kızcağız hastalanmis
Bak biraz dinlensin yarın sabah ben onu arayacam konuscaz sevgilimle aram çok güzel benim
Bana bak Meliha tamam kızsın tamam tatlisin tamam balsin baş tacisin ama fazla heveslenme Aren koçak bütün kızların sevgilisi benim sevgilim var sevgilisi olan bir adamla yatan sensin Aren koçak hiçbir kimseye ait olamaz ben başıma buyruk takılırım canım ne isterse yaparım istemezse yapmam o gecenin günahı yok birlikte olduk iki seviştik öpüştük koklastik bitti hakkını helal et ama bana memelerinden emzirdin sonuçta süt hakkı geçer derler
Bişey dicem ama lütfen yanlış anlama bak çok tatlısın iyisin güzelsin hoşsun benim gibi bir adamla ne işin var senin aklını mi usuttun bak yarın sevgilim arayacak başka kadınla yatıyorum sevgilim var Opuscem seviscem sevdiğim kadınla için yanar için uzak dur sevgilim var yaşandı bitti benim sevgilim bile senin gibi yapmaz biliyomusun
Benim sevdiğim kadın sevgilim benim uzulecegimi iyi bir insan olduğumu bilir arar beni mesela moralim bozuk ya hiç uğraşmaz benle gelir ilgi gösterir benim sevdiğim kadın bile bana trip atmiyo üzülürüm diye gelir yatar benle sevişir canım sıkkınsa hiç uzatmaz konuyu sen bana 1 gecelik yatak macerasından sonra trip atman çok hoş değil ikimizinde suçu yok bence
Hani Allah düşmanımin bile başına senin gibi bir sevgili vermesin demişsin ya ben adam gibi adamım bu konuşmaların çok bencilce
Size güzel davraniyorum ya rahat batıyı size bence
Siz benim kadar kibar adamı nerden bulacaksınız ki el üstünde tuttuğum kendi kralligimin tahtına sizi oturttugum için boylesiniz alışkın değilsiniz size iyi davranılmasına o kadar ilgisizlige alistirilmissiniz ki fazla sevgi alerji yapiyo sizde
Bu toplumdaki erkekler kaba Saba köylü hepsi konuşmayı bilmezler sevgiye acsiniz ben sevgiyi fazla verincede alışkın olmadığıniz şey size batıyo
Haklısınn
Şuna haklısın deme gaz verme bu nabtı bana sen biliyomusun benimle birlikte oldu sanalda. Ve beni terketti hep böyle adamlara capkın adamlara aşık olmayım derdim en çapkını bana denk geldi duygularımla oynadı senin kıx çocugun olsa haklısın dermiydin bu kalpsize vicdansız kendinden başka kimseyi düşünmez
Geri dönüş yap kardeşim istekledim
Bu adam beni ortada bıraktı