Bana trans erkek olarak kadın mı yok biri gelir biri gider haksizmiyim?

Bir kadın gelir diğeri gider bir kadın için oturup da aglayamam kadınlar için aglanmaz giderim başka kadınlarla yatarım istediğim kadınla konuşurum bana sevgilim karışamaz ben mesela boynuz yemeyi sevmem erkek adamız sonuçta başka erkekle konusuyosa ayrılırım ama ben istediğim kadınla konuşurum bana sevgililerim karışamaz ben aynı anda 5 kadınla konuşurum telefonla sevdiğim kadın karışamaz bana trans erkekle kadın arasında fark vardır ne gibi derseniz benim hoslandigim cinsiyet kadınlar ben dışarı ciksamda kadinlarlayim evde dursamda kadinlarlayim hayatım ömrüm kadınlarla geciyo benim beni kadınlardan kadınlar bile ayıramaz sevgililerim falan bana zerre karışamaz erkek adamım yani söz dinleyecek halim yok heralde gidiyom. Ben tanımadığım kadınlar birlikte olacam biraz isim var şu an trans erkek olarak çok özgürüm kadınlar gibi degilim kadınlar özgür değil ama ben özgürüm istediğim kadınla konuşurum ama kadınlara hiçbir sevgilisi izin vermez kıskanç olur genelde erkekler bende dahil
Güncellemeler
+1 yıl
Trans erkek olarak istediğim kadınla konuşacak kadar özgürüm annemde karismiyo babamda özgürüm özgürüm özgürüm de özgürüm 😅😅😅😅
Güncellemeler
+1 yıl
Ama kizlar bizimle biraz zor konuşur babaları abileri sevgilileri izin vermezdi😅😅😅😅qhahah
Bana trans erkek olarak kadın mı yok biri gelir biri gider haksizmiyim?