Biz kizlar aşırı kiskancizdir ben trans erkek sevgilimi eski sevgilimi takip ediyorum sizce doğrumu yapıyorum?

Eski sevgilim trans erkekti ben doğuştan kız olarak doğup erkek olmak isteyen tipi etkege benzeyenlere aşığım eski sevgilim de öyleydi trans erkekti kız olarak doğdu kendini erkek gibi hissediyordu ve sadece kadınlara aşıktı ve ben onunla ayrıldım ve takip ediyorum hala unutamadım onu ben eski sevgilim de olsa çok kıskancım benim trans erkek olan sevgilime daha doğrusu eski sevgilime bı kiz yavsadi gördüm ve saçını başını yoldum kızın baktım benim sevdiğim adamı trans erkeği elimden aliyo sirnasiyo eski sevgilim de olsa çok seviyosam çok sevdiğim biriyse onu takip ederim ve ona yavsayan kızların saçını başını yoluyorum çok kıskancım aşırı hemde benim sevdiğim kişiye eski sevgilim de olsa kimse dokunamaz şimdiki kızlarda lgbt delisi vallaha kıskançlıktan delircem artık sevdiğim trans erkeğe başka kizlar sirnasinca onu hayal edince yanına çok sokulup benim sevdiğim adamla gülüşünce benim sevdiğim trans erkeğin başka kızlarla samimi olması var ya beni delirtir herşeye katlaniriz kizlar olarak ama kıskançlığa asla ben eski sevgilimi başka kızlarla samimi içli dişli görmeye dayanamiyorum başka kızlarla arkadaş olmasına bile gıcık oluyorum kıskanıyorum aşığım sevdiğim trans erkeğe kizlar tavsiyemdir trans erkek sevgiliniz varsa eski sevgilinizde olsa yeni sevgilinizde olsa başka kızlara yar etmeyin kız milleti lgbt delisi olmuş bak elinizden kapar elin kaşa. rlari başka kizlar çok uyanık trans erkekleri boş bırakmayın sakın takipte olun başkasıyla samimi olduğunu görünce hop saçını yolun kizlarin sevdiğim trans erkeğe asılan bı kız vardı saçını bi yoldum kızın düşünsenize sizin çok sevdiğiniz birini başkası da seviyo başka kizlar ona bakiyo cildiririm ben valla bütün kizlar çıldırır trans erkekleri boş bırakmaya gelmez trans erkekler doğuştan kız doguyo ama yazık kafaları testesteron dan dolayı erkek beyni gibi şimdi elin kızları gelipde benim trans erkek sevgilime yavsarsa varya kız milleti fena iki kur yapar çalar aklını pişman oluruz baska kizlarla görmeye dayanamam
Biz kizlar aşırı kiskancizdir ben trans erkek sevgilimi eski sevgilimi takip ediyorum sizce doğrumu yapıyorum?