Trans sevgilim ile evleniyoruz?

Başlığa böyle yazdığıma bakmayın kendisini çok seviyorum. 1 yıl önce Nisan ayında tanıştık o dönem pek yürütemedik araya 6 ay gibi bi zaman girdi. 1 ay öncede tekrar barıştık şu an sevgiliyiz. Çocuk evlat edinebilmesi için evlenmesi gerekiyo açıkcası içimde pek buna razı değil. Benimle değilde başka bi kadınla evlenirse 10 yılımız gidecek. 5 yıl evli kalma zorunluluğu varken bi 5 yılda çocuk için. Üstüne çocuk başka bi kadını annesi bilecek. O öyle büyütmeyiz diyo ama bilmiyorum. Şu an ikimizde 19 yaşındayız evlenme işleri eğer gerçekleşirse bi 20 yaşında falan olacak heralde. Yanında çok mutluyum çevrem bile ondan bahsederken gözlerin gülüyo resmen diyo. Evlilik konuları açılınca ailemi karşıma alırım yeterki biz mutlu olalım dedim. Ailemin zaten bu durumdan haberi olmayacak görünüş ses olarak tamamiyle erkek zaten son 1 ameliyatı kaldı. 1 sene sonrada kimliği değişecek. Tek sorun evlilik yaşının biraz erkene inmiş olması. Benim ailem bilmiyo ama onun ailesi biliyo. Bu kadar rahat ailemi karşıma alırım dediğimede bakmayın yanımda o arkamda ailesi bunun böyle olduğunu biliyorum. Ama yine de stres yapmadan duramıyorum. Bugünde babasıyla konuşmuş evlilik konusunu tamamen ciddileşiyo. Bu stres geçer mi 20 yaş çok mu erken onu düşünüyorum. Ama bahsettiğim şeylere baksanıza benim yerimde olsanız sizde aynı kararı vermez miydiniz?
Trans sevgilim ile evleniyoruz?