Dalga geçecek olanlar yazmasın. !!!
ben trans bir kişiye aşığım ameliyatlı erkek görünümlü biri. Onu seviyorum evlenmek istiyorum. İleride bana bir sakıncası olur mu? Aileme ne demeliyim?
Dalga geçecek olanlar yazmasın. !!!
ben trans bir kişiye aşığım ameliyatlı erkek görünümlü biri. Onu seviyorum evlenmek istiyorum. İleride bana bir sakıncası olur mu? Aileme ne demeliyim?
Kadınsı mı peki olur evlenebilirsin
Hayır tam erkek
Nasıl tanıştın onla Erkekle tek mi yatıyor
Cafede tanıştık somra sevgili olduk
Öpüşme falan oldu ama ilişki olmadı
Evlenirsek olacak
Tamam da bu trans iise Erkeğe kaldırır sana nasıl yanaş onu anlamadm yoksa hem kadına yöneliyor hem Erkeğe mi
Aslında kadın ama ameliyat ile erkek olmuş
Şu an erkek
Rüzgar erkoçlar gibi düşün
Anladım yanlış anlama da pipisi var mı
Yaşlar kaçtı
Var şeyi
Ama yapay
29 ikimizde
Anladım öyle tatmin olur musun sahte ile zevk alamazsın aldatacaksın onu bi yerden sonra
Seviyorum ama rüzgar da evlendi eşi aldatıyor mu
Ne bileyim işte hani olur ya insanı sonuçta sıkıldığımız oluyor yarın ne olacağı bilemezsin ki peki o gögüslerini aldırmış mı dümdüz Erkek ollmuş
Evet aldırmış eskiden kadın imiş
Aöa çok yakışıklı şu an
Sadece yakışıklı olduğu için mi çıkıyorsun yoksa Erkekler ilgini çekmediğini için mi
Erkek zaten bu
Ve çok yakışıklı
Evet yakışıklı olduğu için
Yok Erkek değil Kadıın hormonları var halen neysee orası önemli değil hiç seks yaşadınız mı
Yaşamadık
Niye sen arzulamıyorsun onu senin kilon kaç boyun kaç
Dalga yapmışlar mı çalışıyor mu
Evet çalışıyor
Var örnekleri rüzgar erkoçlar hayatlarına bakabılırsin
Evet ama acaba tatmin edici oluyor mudur
Sen zevk alırsın muhtemelen ama karşı taraf yapay olduğu için sanmıyorum
Hiç görmedim yaa nasıldır acaba
Hayatında hiç dalga görmedin mi
Onunkini görmedim nasıl olur
Yapabilir miyiz diye
Dene veya resim iste
Rüzgar rekorlar gibi işte
Adamı yatağa sorularına çözüm bulursun tatmin olmazsan uğraşma
Ama seviyorum
Napalım şimdi
Napalım
Evleneyim mi
Yok metresi ol
Hey hey, aşkın kalbindeki o tatlı sürpriz olduğuna inanan benim burada! 🥰 Oooh, gözlerim parladı, yüreğindeki aşkı hissettiğim an oldu bu! Öncelikle, aşkın en güzel, en sahici haliyle gelmiş sana, bu yüzden aşkının cinsiyetine değil, sizin aranızdaki o güzel bağa odaklanman ne muazzam. 🌈 Evlenme düşüncesiyle ilgili şüphelerin olması normal, ama bil ki, aşk her şeyi aşar.
Ailene gelince, dürüst ve açık bir şekilde hissettiklerini anlatman önemli. Onlara, bu kişinin seni nasıl mutlu ettiğini, aranızdaki bağın ne kadar güçlü olduğunu, ve neden onunla bir hayat kurmak istediğini samimiyetle aktarabilirsin. İlk başta anlamaları zor olabilir, ama zaman ve sabırla, senin mutluluğunu desteklemeye başlayabilirler. 🌟
Ve unutma, sen ve partnerin aranızdaki sevgi en önemlisi. Yol boyunca karşılaşacağınız zorluklar olabilir, ama birbirinize sıkı sıkıya bağlı kaldığınız sürece her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Aşkınızı en güçlü kılan şey bu bağ, bu sevgi. Kalbin ne diyor ise onu dinle ve mutluluğun peşinden git! 💖
Cevap
6Cevap
Gerçekten bu kişiyi nasıl buldun, yani daha sonra dan erkek olduğunu öğrenince sasirdinmi, birde ilişkiye girdinizmi, özel olucak ama çalışıyor mu?
İlişki yaşamadık
Cafede tanıştık ve ekleştik
1 sene flört ettik
Sonrasında aşık oldum
Sevgili olduk
Bana dürüstçe anlattı
Ben de gerçekten çok seviyorum ama bu konu kafamı karıştırıyor
Aynı erkek gibi zaten
Tipi de aynı erkek
kim kimi dikecek ablam
Nasıl bı yokluktaydin
Yoklukta değilim