Siz ameliyat ile kadın olmuş sesi yüzü vücut beden genital bölge gögüs herşeyi ile kadın olmuş biriyle evlenir mısınız.
Not:Herkesin kendi hayatı, yargılamak bize düşmez
Not:Herkesin kendi hayatı, yargılamak bize düşmez
İnsanların zevkleri tartışılmaz fakat normalde de evlenmeyi hukuki altyapısı yüzünden düşünmüyorum ama trans birisi ile sevgili dahi olmazdım çünkü biyolojik olarak kadın birisini istiyorum ve aksi durum bana mide bulandırıcı geliyor. Tıp estetik olarak yaklaşma konusunda çok gelişti bu yuzden işimi garantiye almak için hile yapmanın imkansız olacagi şekilde ilişki başında kan örneğinden alınan DNA testine kadar tedbir alabilirim.
Yargılama kısmı ise benzer tercihlere sahip olan kişilerle takilmalari beni ilgilendirmez sonuçta kişisel özgürlük fakat farklı tercihlere saygısızlık olursa bunu eleştirip hakkımı savunurum
Peki bunu ayırt edemezsek ve evliliğin ikinci yılında ben aslında erkektim fakat değiştim dese nolacak? Teknoloji ilerliyor, estetik çığ atlıyor, ulan erkek kadın ayırt edemeyeceğiz bu gidişle.
Cevap
20Cevap
Evlilik olması zor gadası sadece arkadaş olurum
Silikon göğüs bile sevmeyen bir erkek olarak silik şeyi olan bir kadın mı?
Valla erkekler evlenmem diyosa translarla niye seks yapıyolar o zaman 🤣🤣
Bülent ersoy evlenirse sende evlenirsin
Ameliyat mı oldun
Çocuk doğurması imkansız
Erkekten kadına dönen rahim ve yumurta nakli olabiliyor. tıp olarak mümkün Bir kadın gibi regal adet görebilir ama nakil sonrası oluşabilecek olumsuz durumdan dolayı yapılamıyor.
Asla öyle bir şey yapamam
Kesinlikle hayır
bi bu fobi eksikti..
Evlenirdim sevildiği anlardım
Evlenirdim erkek olsam shdgdf
Kadınla evlen o halde
Saçmalama artik
Sen kadınla evlenirmisin
La erkek erkekle evlenirmi
Trans ne demek erkek oda ne kadar saçma bir şey istiyorsun
Nesi dikkat çekiyor
Sen doktora git iyi değilsin