korkmaya devam et. trans olduğumuz için bizden nefret edip bize normal bi kadın muamelesi yapmıyorsunuz. lanet olsun. iyi ki bi yanlış bedende doğduk takmışsınız önceden erkek olduğumuza. siz bunu hak ediyorsunuz eşşek gibi hakkımı verirsiiz böyle.
ama şimdi şöyle bişi var, erkeklerde kromozomlar 44+XY , kadınlarda 44+XX , sen erkek doğduğun için kestirsen de 44+XY sin. Yani eşcinsel oluyon yine, inancım gereği 44+XX helaldir bir erkeğe, diğeri lutililik oluyor
öncelikle herkes Müslüman olmak zorunda değil ve şeriatla değill laik bi ülkeyiz. sonrasında translarda kromozom dışında doğum çncesi hormonlar genetik yapı ve beyin nörokimyası etkili. yani bir tek penis ve kromozomla erkek olmuyorsun.
hee sapkınım yobaz seni bilim düşmanı keko. hadi git çomar mahallenden bul kendin gibi biri. türkiyenin gerilemesinden senin gibi paçozlarr sorumlu. amerikada yaşıyorum ve bi tane senin gibi çıkmadı biliyo mmusun? bütün erkekler de mi centilmen olur ya hepsi anlar ne hissettiğimi
Onların kültürü farklı bizimki farklı bizim kültürümüzde yeri yok 20 sene önce batıda eşcinsellik sapıklık olarak görülüyordu Avrupa ve Amerika duraklama devrinde yozlasam toplumlar çöker zaten dünyada hemegonyalarini kaybediyorlar nüfuslari artmıyor yaşlanıyor doğum oranı 0 a inmek üzere
hıhı amerika batıcak yakında tabi vfvfjgbf ya bi kendine düreüst ol ya. öyle kültür olmaz olsun faşist ve insan ayıran. ona bakarsan eskiden erkek çocuklarıda kurban ediliyormuş kurban bayramından önce. hadi ona da sahip çık kültürün diye vahşeti ayrımcılığı. modernleşme sahip çık geleneksel kültürüne. bilimin ne dediğini umursama lgbt hakkında devam et.
Amerika batıyor cidden Amerika'nın bu sene ödemesi gereken borç bütçesinden fazla hatta muhalefetten ek bütçe için destek istediler demokratlar geçici butce verdiler bütçe krizi ertelendi şimdilik eğer sorun çözülmezse ABD temerrüt riski ile karşı karşıya Türk kültüründen bahsediyorum biz turkuz ne Arap gibi ne batılı gibi davranmalıyiz
cidden çok komik amerika hakkında yazdıkların buna seni kim inandırdı bhvbhb kaldıki hiç bir kültürde faşizm olmamalı. beni ilgilendirmiyor arap türk amerikan. hiç bi insan sırf varoluşundan dolayı ayrılmamalı. hümanizm budur her kültürden de üstündür bana göre.
Amerika'da hiç gündem takip etmiyor musun bütçe onaylanmadiginda bir kuruş harcayamaz devlet polisler askerler vs çalışır sadece. Onlar da maaşlar yatana kadar beklerler kriz sonrasini
İşinize gelmeyince fasistlik zaten siz kendinizi modern medeni sana fasistlersiniz asil siz herkesin kendiniz gibi düşünmesini istiyorsunuz saygınız yok
çok düşük bi ihitmal binde bir. no way. beni ilgilendiren tek şey kendi hayatım. sizin gibi insnalar benim beş yaşından beri hissettiğim kimliğe ıyy diye dil uzatırlarsa bende saklarım hakkım olanıda alırım.
ne alakası var? bi insanın kimliğine göre ayrılmasını desteklemek faşizmdir esas. bu konda bizden ayrı bi şekilde düşünmek = siyahilere yapılan ayrımcılık gibi. ben şimdi gidip siyahilere 'ıyy' diyen bi insana kendi düşüncen dersem ben faşist olurum. sağ duyulu düşün
ben beni ayırıp linç ettiren bi kültüre kültürüm falan demem. değil evet inkar ediyoorum sonuna kadar. emin ol hiç bi transda senin kapına gelmez.160 49 ve bembeyaz bi fiziğim var emerikada yaşoyorum amerikan ünisine gidiyorum ve maddi durumum iyi. neden dönüp de bi trans olarak çomara bakıyım ki? dengim değilsiniz bu durumda. kendi dengimde birilerine sulanırım onlar da zaten iğreç diyebilecek faşit yobaz bir vizyonsuzluğa sahip değildir. yani burada böyle gördüm her zaman. UMURUNDA BİLE DEĞİl adamın trans olmam veya geçmişimadamın. sonuca bakıyo güzelliğime başarılarıma bu kadar.
Senin bakmanı isteyen yok zaten trans olduğunu sevgilime söylemeyecegim diyorsun bırak doğruyu söyle comar değilse kabul eder senin mantığına göre söylememen bence sahtekarlık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Olm sen de erkeksin, kendi ırkına niye düşmanlık yapıyorsun
Yapma evladım, yapma çocuğum. Erkek erkeğe bu kadar sövmez
anca 31 videonu at millete o küçük pipini kıyamam:d
şeyin de çok çirkindi.. inş evlenmezsin yazık kadına.
Ne yaşıyorsun olm sen asjsjf atsana bana da bakayım nasılmış çûküm
videoların var konuşturma beni. p*no çeken insan bana dil uzatıyor yazık.
bamya seni
Saygı duyulmalı bence senin ne hissettiğinin önemi olmalı sen arada sıkışmış bir bireysin
Eninde sonunda öğrenicek belkide solucanı görünce anlar 😁
Vajina olmadığını farketmicekmi
mal mısınız transeksüeller vajinada yaptırır?
Erkekler farkedee bence farkı görür
herbokolog?
Ne bu
Sürpriz mi yapacaksın bende de var bak diye
cidden cahilsin. o travesti oluyor çokkomik
Bi konuda cahil olduğum için mutlu olacağım aklıma gelmezdi
:D
okey git başka yerde ol hadi. hetero olmak seni üstün yapmıyor herkes eşittir. faşistliğe bak. yallah
Ağlama len bi şamarla adını unutturmadan kaybol😀
adsrdrw kahkaha attım yalak. keşke senin g*nü * kestirmeseymişim fjvnfjgnvg
Sevgilin anlamadımı trans olduğunu sevişirken
en çok korktuğum şeylerden biri :((
korkmaya devam et. trans olduğumuz için bizden nefret edip bize normal bi kadın muamelesi yapmıyorsunuz. lanet olsun. iyi ki bi yanlış bedende doğduk takmışsınız önceden erkek olduğumuza. siz bunu hak ediyorsunuz eşşek gibi hakkımı verirsiiz böyle.
güzel bulmanıza rağmen sırf 'trans' diye hoşlanmamak ayrımcılıktır. beni bu noktaya siz getirdiniz. yalancıyım bundan böyle.
ama şimdi şöyle bişi var, erkeklerde kromozomlar 44+XY , kadınlarda 44+XX , sen erkek doğduğun için kestirsen de 44+XY sin. Yani eşcinsel oluyon yine, inancım gereği 44+XX helaldir bir erkeğe, diğeri lutililik oluyor
öncelikle herkes Müslüman olmak zorunda değil ve şeriatla değill laik bi ülkeyiz. sonrasında translarda kromozom dışında doğum çncesi hormonlar genetik yapı ve beyin nörokimyası etkili. yani bir tek penis ve kromozomla erkek olmuyorsun.
aynen o senin tercihin ama ben transla yapamam, isteyen yapar ama ben gerçek biri olursa içime siner, iyi geceler
evet işte bu yüzden asla da söylemiycem. o çirkin kalbinizden kendimi korumak için. iyi geceler.
İgrenc ya
sg burdan
Hastasın sen ya
gelmiş buraya abazalığa gerçekte bulamadığı seksi burada sextingle tatmin edicek kimsin ya sen varoş
En azından sapkın değilim sekse istediğim zaman ulaşırım rahat ol
Sevgiline de gercegi şöyle kandırma seni olduğun gibi kabul etsin kabul edecekse
hee sapkınım yobaz seni bilim düşmanı keko. hadi git çomar mahallenden bul kendin gibi biri. türkiyenin gerilemesinden senin gibi paçozlarr sorumlu. amerikada yaşıyorum ve bi tane senin gibi çıkmadı biliyo mmusun? bütün erkekler de mi centilmen olur ya hepsi anlar ne hissettiğimi
siz hala daha lut kavminden devamke. elalem sjw etkinliği yapıyor siz nerdesiniz taş devri çomarları
Tabii canım bilim diye ahlaksızlıgi meşru hale getirmeyin bilim ahlaki meşruiyet aracı değil bunu bil önce
Ben deistim o dediklerin bana göre mitoloji
evet arap kafalı evet. o kadar gelişmiş ülkeler bilmiyo siz biliyosunuz 0 kitap okuyan bi ülke olarak egoya bak
onlar nobele siz kahvede okeye. sonrada siz biliyorsunuz her şeyi. evet size inanıyım sapkınmışım ben
Onların kültürü farklı bizimki farklı bizim kültürümüzde yeri yok 20 sene önce batıda eşcinsellik sapıklık olarak görülüyordu Avrupa ve Amerika duraklama devrinde yozlasam toplumlar çöker zaten dünyada hemegonyalarini kaybediyorlar nüfuslari artmıyor yaşlanıyor doğum oranı 0 a inmek üzere
hıhı amerika batıcak yakında tabi vfvfjgbf ya bi kendine düreüst ol ya. öyle kültür olmaz olsun faşist ve insan ayıran. ona bakarsan eskiden erkek çocuklarıda kurban ediliyormuş kurban bayramından önce. hadi ona da sahip çık kültürün diye vahşeti ayrımcılığı. modernleşme sahip çık geleneksel kültürüne. bilimin ne dediğini umursama lgbt hakkında devam et.
sen hastalık bile görsen bunu bi insana iğrenç deme hakkını enönemlisi VİCDANINI nasıl buluyorsun kendinde. çok şükür ki vicdanım var insanım.
Amerika batıyor cidden Amerika'nın bu sene ödemesi gereken borç bütçesinden fazla hatta muhalefetten ek bütçe için destek istediler demokratlar geçici butce verdiler bütçe krizi ertelendi şimdilik eğer sorun çözülmezse ABD temerrüt riski ile karşı karşıya
Türk kültüründen bahsediyorum biz turkuz ne Arap gibi ne batılı gibi davranmalıyiz
cidden çok komik amerika hakkında yazdıkların buna seni kim inandırdı bhvbhb kaldıki hiç bir kültürde faşizm olmamalı. beni ilgilendirmiyor arap türk amerikan. hiç bi insan sırf varoluşundan dolayı ayrılmamalı. hümanizm budur her kültürden de üstündür bana göre.
Amerika'da hiç gündem takip etmiyor musun bütçe onaylanmadiginda bir kuruş harcayamaz devlet polisler askerler vs çalışır sadece. Onlar da maaşlar yatana kadar beklerler kriz sonrasini
İşinize gelmeyince fasistlik zaten siz kendinizi modern medeni sana fasistlersiniz asil siz herkesin kendiniz gibi düşünmesini istiyorsunuz saygınız yok
çok düşük bi ihitmal binde bir. no way. beni ilgilendiren tek şey kendi hayatım. sizin gibi insnalar benim beş yaşından beri hissettiğim kimliğe ıyy diye dil uzatırlarsa bende saklarım hakkım olanıda alırım.
ne alakası var? bi insanın kimliğine göre ayrılmasını desteklemek faşizmdir esas. bu konda bizden ayrı bi şekilde düşünmek = siyahilere yapılan ayrımcılık gibi. ben şimdi gidip siyahilere 'ıyy' diyen bi insana kendi düşüncen dersem ben faşist olurum. sağ duyulu düşün
Sen kendi kültürünü inkar ediyorsun sorun orada trans biri ile ilişki yaşamak iğrenç bana göre translarin kendisi değil bu da benim kararım bu da
ben beni ayırıp linç ettiren bi kültüre kültürüm falan demem. değil evet inkar ediyoorum sonuna kadar. emin ol hiç bi transda senin kapına gelmez.160 49 ve bembeyaz bi fiziğim var emerikada yaşoyorum amerikan ünisine gidiyorum ve maddi durumum iyi. neden dönüp de bi trans olarak çomara bakıyım ki? dengim değilsiniz bu durumda. kendi dengimde birilerine sulanırım onlar da zaten iğreç diyebilecek faşit yobaz bir vizyonsuzluğa sahip değildir. yani burada böyle gördüm her zaman. UMURUNDA BİLE DEĞİl adamın trans olmam veya geçmişimadamın. sonuca bakıyo güzelliğime başarılarıma bu kadar.
Senin bakmanı isteyen yok zaten trans olduğunu sevgilime söylemeyecegim diyorsun bırak doğruyu söyle comar değilse kabul eder senin mantığına göre söylememen bence sahtekarlık
clickbait soruydu. türklerin translara bakışını ölçmek iiçin. hala aynı yerdesiniz. üzücü. iyi ki ülkeyi terk etmişim.
Trans misin peki? Kendini kurtarmissin en azından basarilar
femboy trans aşamasında diyelim. teşekkür ederim.
fiziki ölçülerim doğru 160 49 beyaz ten ginger hair.
Rica ederim
Bende trans olma itiyorum yaa
uslu bir çocuk olursan belki olablirisn
Nasıl yani.
Peki olurum
şirinler espirisiydi boş ver.
Biliyorum
Cidden trans mısın peki
Bende trans olmak istiyorum da yardımcı olur musun?
Harbi mi ahahahahah
çok komik canım kardeşim seni ffjghfugh biizm burada hayatımız kaymış sen gülüyorsun
Benimde gülmekten başka bir şeyim kalmadı dünyada bırak güleyim bari
ıyy fakir seni hiç swvmem hadi git jvfhvbf
Benim pipim var bir sıfır öndeyim senden zaaaa
@Sessiz_Hayattt şu sapığı şikayet et fake profil
Fake olduğumu nerden anladın acaba
sen değil yazdığım kullanıcı
Neyse ben kaçar kirve senin iş uzun sürer
kirve senin babandır jbfhb by by
Rahat bırak beni çüksüz kdndknrk