Güncellemeler
+1 yıl
çok güzelsin bilmemne diyip duruyo femboy olduğumu fark etmemişti. ben söyledim. ondan sorna ben 'kadın' larla ilgileniyorum dedi. resmen aşağıladı beni bunu söyleyerek. çok çok sinirliyim. cidden bunu yanına bırakmam ben ayrımcılık bu.
Güncellemeler
+1 yıl
gidip karısına anlatıcam şimdi görür o allahın tatlısı seni.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yobazlik degil tercih meselesi. Ben de Lgbtq... insanlarin haklarini savunanlar arasindayim lakin trans bir bireyle ne kadar guzel olursa olsun bir iliski dusunmem zira dogustan veya degil onceden bir erkek bedenine sahip oldugunu unutamam.
geç bunları ya geçmişinde ne çirkin insanlar estetikle onla bunla güzelleşiyo kimsede demiyo bu geçmişinde böyleydi ben bunu beğenmem vs. içten içe çünkü ayrım yapıyosunuz trans kimliğe. geçmişinde hasta bi insandı hormon tedavisiyle iyileşti nörolojik yapısıyla beden uyumu sağlandı diye düşünemiyorsunuz. sende o homofobi tayfasının hafif modernize versiyonusun. ama 'joker' azınlıkların neye dönüşebileceğiyle ilgili başarılı bi filmdi. siz bu şekilde topluma düşman insanlar yaratıyorsunuz nefretinizle, küçümsemelerinizle vs. hele ki bu nefret dolu insanlar benim gibi ortalamaa ve üstü statüdeyse zamanla tam bir tehdit haline gelir kinini nereye dönüştüreceğiyle ilgili. ister destekleyin ister desteklemeyin şimdi.
Argumaniniz cok sacma, estetik ameliyatla burnuna rhinoplasty yaptiranla cinsiyet degistiren bir mi? Sizin herkesi trans bireyleri yeni cinsiyetinde gormenizi hak olarak dusunurken benim bunu farkli gorme hakkimi neden es geciyorunuz da ayrimcilik diyorsunuz.
Bu dunyada, sizin ozelinizde degil, her konuda farkli olan ayrimciliga ugrar, maalesef ki siz de bu durumdan payinizi aliyorsunuz. Marketten peynir alirken bile markasina gore ayrimcilik yapiyoruz, biraz daha realist bir yaklasimla hayatinizi surdurmenizin sizi daha mutlu edecegini dusunuyorum.
Tam bir dürzüymüş güzel kardeşim insan sanyı duyar ya sen boş ver takma karısınada söyleme Allah’ından bulsun
Translarda insan herkes saygı duymak zorunda ve trans lar çok merrtir bence
hayır degil ama sen de saygı gostermelisin hayat bu
bekle gösteririrm. bundan sonra kimseyi affetmiyorum sabrımı tükettiler. bu ayrımcılık beni beğenmesine rağmen bunu öğrenince kesmesi ayrımcılık.
onlar bana saygı gösterdiler mi bu zamana kadar. ben mi seçtim trans olmayı. elimde olsa bi dk durur muyum sanıyosun trans kimlikle?
ofkelenmekte haklısın ama insanların zihniyetini degistiremezsin oyle kisiler icin de canını sıkmaya degmez. seni sen oldugun icin sevecek biri illa ki cıkar
haklısın ama o insanlar yobazlıklarıyla benim hayatımı mahvediyorlar. politik olarak haklarımı elimden alıyorlar. iş bulmaktan tut toplumun bakışına kadar her şeyi mahvediyorlar. gerçekten sosyopat olma yolunda ilerliyorum.
cok haklısın ne diyebilirim ki. senin en buyuk sanssızlıgın turkiyede dogmak olmus :(
neyseki üniversitesi için yurt dışı başvurularımjı tammladım. büyük ihtimalle seneye çekip gidiyorum ingiltereye. bir beyin göçü daha. madem burada saygısızlığa uğruyorum bende çeker giderim. türkiyede kalmayı düşünmüyorum bile :/
en iyisini yaparsın inan daha mutlu ve ozgur olursun umarım kabul edilirsin
umarım aşkım umarım. şu an için kabulle alakalı olumlu mailler geldi hep. bir de en çok neye sinir oluyorum biliyor musun. eğitimi fiziği görgüsü vizyonu hiç bir şeyi benim yarım kadar bile olmayan bi insana şans vermiştim. bi de erkekler hep daha güçlü olan taraf olmalıderler buna rağmen. neyse ya yordum seni de fnjgbgb
iste kendi degerinin farkında olup ona gore sec hayatına insan. ozsaygını yitirme hic
bazı insanlar bunu kaldıramıyor. yurtdışında harika femboylar var. insanın içi gidiyor.
bende gidiyorum seneye üniversiteye ingiltereye. boşuna yurt dışında değil demekki harika femboylar hahaaha.
bu yobazlığı kaldıramadıkları için mi acaba tıpkı benim gibi ;)
git git kaç buradan. Ben kısa bir süreliğine geri geldim okadar pişmanım ki.
ama öyle şimdi harikalar. ayırt edemiyorsun :)
yobazlar bitmez azalmaz. böyle kalacak buralar maalesef :)
İntikamı boş ver seni böyle kabullenecek insalarla görüşl
içini ferah tut sana değer verenlerle konuş
elinde olsa trans olmayacağını biliyorum ama bence sakin kal biraz lütfen
sakinim ben değmez onun gibi bi canım için.
hahaha KS yüzünden şurda 2 küfür edip içimizide boşaltamıyoruz yani canım ne ya.
haklısın ama seni böyle kabul eden insanlar olacaktır onlarla konuşmak istemez misin?
farkettim anladımonu ben :DD:::D:D:D:D
olucak ingiltereye çekip gidince bu yobazlardan kurtulucam. hak ettiğim yerde olucam inş jvfvbfhbvhf
ondan sonra da bunun gibi kırolara bekle bakarım. hahaah
haha dur ya daha gitmeden konuşacakların vardır belkş :D
o kadar sopudum ki türk erkekelerinden. o yobaz kültür yapısından. yahu internete yazıyosun çıkıyo transeksüellik nedenleri genetiktir doğum öncesi hormonlar diye. elimde değil. buna rağmen zorbalık yapıyolar bu nasıl cahil bi kafadır biri bunu açıklasın bana ya lut kavmi falan diyolar cbdcbfhvbfhvf
türk erkeklerinin çoğu aynı değil mi hem bir sürü kadın cinayetleri falan var. esas ben onları istemiyorum bu saatten sonra. gelsin britishler.
Sakin ol lütfen bak bu kadar sinir yapma sende bir bireysin herkes gibi bunu bil yeter sıkıntın olursa her zaman
çookk teşekkür ederim ilgin içinn. seninle konuşmak iyi geldi :d
her zaman yazabilirsin ne zaman istersen...
hatta bir kere yaz istersen unutmazsın
takip attım.
Dur bende engelleyim bida sorularin karşıma çıkmasın intikam için beklerim
Saçma saygı göstermeli
Benim için cansın ne olduğun önemli değil
Ne yani translarin sevgilisi olamaz mı saçmalik
Hormon alıyor musun?
Bir erkekle ilişkin oldu mu
Birbirimize kavuşsak ya 🤣
Transferi destekliyorum konuşmak ister misin
Pekii ciddi anlamda evlilik dusunurmusun
degil