AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
kadın erkek nufusu hemen hemen eşit çok eşililik serbest olursa bir çok erkek karı yüzü görmeden ölür gider
Kiskanclik ve hirs bir erkege her seyi yaptirir
Kadınlar bu konuda bizi geçti 1 sevgili 5 flörtü olan kadınlar var basketbol takımı kuracaklar sanki.
Bence kesinlikle hayır. Nedenmiş kadın 1 erkekle evlene bilir ama erkek 5 kadınla?
Erkek kadın sevdiğine sadık olmalı olmuyor ise ayrılıp öyle yapmalı ne yapacak ise
Erkeğin o. p. s. u da böyle oluyor işte. Zihniyetinizi değiştirmenizi tavsiye ederim. Şayet sizin yetiştireceğiniz nesilden hayır gelmez.
Çok çok çok yanlış düşünüyorsun bizim gibi kadına değer vermeyi çok seven zihniyetlerden asla zarar gelmez
Senin o bahsettiğin kişiler bu dünyanın en güzel çiçeği olan kadınları acımadan öldüren canavarlardır
Kadına değer vermek 2 3 4 kadinla aynı anda olmak demek değildir. Algını değiştir. Sapıklık oluyor.
Ayrıca o eski zamanlarda neden çok eşlilik varmış, aç oku öğren. Boşa sallama yani.
Ben zaten şart demiyorum tek eşlilik te olabilir tabii ki, Sadece böyle bir durumun var olduğundan bahsediyorum
👎🏽
Beni takdir etmen gerekirken dislike veriyorsun, benim gibi kadına değer veren erkeğe bu yapılmaz
Nasıl değer verdiğini çok net anladık. Kendin gibi kadınlarla karsilasmam dileğiyle ( erkeğe değer veren) bye
Bana haksızlık ediyorsun
tamam. Kb bye
Bana bunları söyledikten sonra vicdanın rahatsa bir şey demiyorum
Olabilir peygamber efendimiz çok esliydi. Önemli olan adaletli davrana bilmek
Hz. Hatice tek eşiydi ama. Diğerlerinde durum çok farklı
atalar da der ki nerde çokluk orada b. kluk
Kadına değer vermeyi seven erkekler için uygun değil mi? 😃
Evet olmalı. Zaten dinde de var. Bir erkek 4 tane kadınla birlikte olabilir. Karşı çıkanlar f*ministliklerini kendilerine saklasınlar.
Erkek düşmanları eksilemiş. Çok da fifi.
Aynen öyle , biz zaten kabileyiz erkeklere kabile reisi sürüdeki bütün dişilere çifteleşebiliyor reiste..
Tek kadın= az çene olmak 🦍
Çok kadın=çok çene olmak 🦍🦍🦍🦍
Tek kadın huzurlu ortam olmak 🦍🍌
soruyu okurken midem bulandı, diyaloga girmeye bile deymezsin. yazık.
Sen önce yazmayı öğren, sonra diyaloğa girersin. Sana ne bundan be? Karşı taraf razıysa alır.
hiçbir kadın buna razı olmaz, anca zorunda olur.
Onu uzmanlar değil, bi tarafından din uyduranlar söylüyor : )
Uzmanlara kalırsa, sağlık açısından bile çok tehlikeli.
Allahın helal dediğine kimse ayıp oha erkek değil vs gibi cümleler kuramaz. Tabi erkek de keyfi 4 kadınla evlenemez.
uzmanlar degil imamlar diyor :))))
cinsellige en duskun adama bir kadin fazlasiyla yeter :)
o yuzden baska bir hikaye varsa onu bahane edin :)
Benimde olmali o zaman biri yatakda biri romantik biri ilgili biri zeki olmali o zmnb4ü bi arada olmayinca maalesef
Şartla kabul ediyorsun yani :D Ev pazar yeri gibi olur o zaman :D :D
@siyahcorap he kim kime dum duma
ahahah güzel fantezi bunu ben düşüneyim biraz asjkdasd :D :D
@siyahcorap düsün bakalim
bunu en mutlu anımda düşüneceğim ortalığı fena karıştırcam :D :D
@siyahcorap süsün sene onun hurileri benim nurilerle bielikte olursa koca yine bana kalir
bardağı dolu tarafından düşünürmüsün azıcık, onun hurileri yatakta bağlayıp koca ve nuriler seninle ilgilenme ihtimalide var :D
@siyahcorap nerden bakarsan bak yine zevk alacaksin sonuc olarak
tek başına bağlanan olup herkesi izlemekte var ama :D
Kendinizi bu boş bahanelerle mi avutuyorsunuz kesinlikle karşıyım bu duruma aynı anda bir erkekle beraber olmayı kabul eden kadınlarında akıl ve kişiliklerinden şüphe duyarım.
Böyle düşünenler annesinin kardeşinin kızının kuma olmasına göz yumsun. Başkalarının ikinci üçüncüsü falan olsun ve ömrünce öyle olsun. Bunu kabul ediyosa o uzmanlar buyursun yaşasınlar. Onlara göre çok eşlilik müstehak. Bana göre doyumsuzluktan sapıklıktan başka bişey değil. Eskilermişmiş.. İnsansınız yaa. Evrilin biraz
Kardeşim kitap ta yazıyor kitap ta 4 eş hakkın var.
Erkek 2 kadını birden idare Edemez ama kadın 3 4 erkeği birden idare eder bir de bu yönden bakmak lazım çok eşliliğe...
kesinlikle katılıyorum
Bencilce. Senin seks için istediğin yazdığın cevaplarda belli. Eski nesil kafası. Mağara notları.
Çok çok yanlış düşünüyorsun senin bahsettiğin şey kadını köle gibi görmek
Boş yapma. 1 kadının çok eşli olmasını desteklemiyorsan 1 den fazla kadının ksini anamazsın.
Sen deli misin kadın paylaşılmaz hepsi benim olmalı
Tamam dayı. Beynini 35. Yaş gününde kayıp mı ettin?
Ne yapayım evladım, Baş belası kadınlara doyum olmuyor ki, çok tatlı vicdansızlar
Bu ne yobaz bir düşünce o zaman bende 4 5 erkekle yatıp kalkayım kabul edecek mi alala
O konu çok farklı ve yanlış
Eşlilik kavramı hatalı zaten. Eşli olmak diye bir şey olmamalı ki çok eşliliğe gerek duyulmasın.
Sen erkek olarak 4 kadınla olmaktan keyif alabilirsin.
Peki eşin 3 erkek daha istiyorum derse ne yapacaksın?
O bahsettiğin konu farklı ve yanlış
aynı şey değil. Bugün sokağa çık ben karı istiyorum diye bağır kimse sana dönüp bakmaz. Bir kadın çıksın bağırmasına gerek yok. biraz hoş ve davetkar konuşsa istediği erkeği elde edecektir. Bahsettiğim konu erkekler abaza kadınlar bilmem ne değil. Sadece kadın ve erkek aynı değil. Kadınların çok ilişkiye girmesi bu yüzden kadınları değersiz yapar ve bu mantıkla zaten kadınlar monogamik olmalıdır. Erkekler ise 365 gün boyunda 365 adet kadını dölleyebilir ve bir yılda toplamda 365 çocuğu olabilir. Kadının ise bir yılda anca bir çocuğu olur. Meseleye farklı açılardan bak. Senin kafan feminazi ile yıkanmış. kadın ve erkek eşit falan değil.
@grininellitonu35 Nesi yanlış? Bu söylediğini kaç kadın kabul eder?
@dougles Feminazilerden en çok nefret edenlerden biriyim, ama tutupta 4 kadınla harem kurmam, bunu kaç kadın kabul eder? Senin hesaba göre kadınların bu durumu kabullenmesi lazım, ama ben bunu isteyecek kadınla karşılaşmadım daha.
Kabul edip etmemesini konuşmuyoruz hacı o ayrı konu. Ama Amerikada yapılan bir araştırmaya göre kadınlar ortahalli bir adamın ilk eşi olmak yerine varlıklı adamın 3. veya 4. eşi olmayı tercih ederlermiş
@Dougles tamamen yanlış düşünüyorsunuz bende aynı anda iki erkeğe aşık oldum zamanında yani geçen sene kabul etseler ikisiyle sevgili olurdum. Kadınlarda çok eşli olabilir istese. Mesela çocuk meselesi değil kadınlar daha kolay erkek bulabilir evet zengin bir erkeği kabul edebilirler ama evi arabayı herseyi üstüme yaptırıp aldatıldım aynı zamanda çünkü bir erkek 4 kadına asla yetmez. imkansiz birsey bu hiç bir sevgilim bana asla yetmedi cinsel açıdan hergün ilişkiye girmeme rağmen daha bir erkek bir kadına yetmiyor bir erkeğin 4 kadına yetmesi imkansızında imkansızı yani 7 24 seks yapması lazım işe gitmemesi lazım benim için
olmasın çünkü aynı şeyi onlar da isterse kıyamet kopar
Kaç tane huri veriyorlardı? 😃😃
Bence herkes tek eşli olmalı.
Hepsine yetebileceksen olsun
Asosyal 1kadina bile bakmak istemeyen cimri erkegin hayalleri
Çok eski zamanlarda vardı dediğin Avrupada erkek kıtlığı vardı
Kadinlar da tek eşli evliliği istemiyordu zaten
Saolsun o uzmanlar. Bende isterim en az 4 tane olmalı.
Hayır bence. İnsan aynı zaman da 4 kadına aşık olamaz... Sadece birine ve onunla bir ömür geçirmeli diye düşünüyorum.
Birisi şey demişti. Tüm kapıları açan bir anahtar sihirli bir anahtardır. Ama tüm anahtarların açtığı bir kapı b*ktan bir kapıdır. :D
😂👍🏻
haha
😅😅😅😅😅 kim güncelleme getirdi
Erkekler şimdi de çok eşli zaten. Eşlerini aldattıkları için.
Hayır o konu çok farklı ve doğru değil aldatmak kabul edilemez
Diğer türlüsünü sapkın zihniyete sahip insanlar dışında kimse istemez. İnsan birini seviyorsa paylaşmak istemez. Ha sevmiyordur. Parası için, statüsü için, ona sunduğu hayat için ya da eskisinin açtığı yaralara merhem olması için evlenmiştir. Sevmiyordur paylaşmaktan çekinmez..
ister dini de ister baska mevzular bu dedigin birlikte oldugun kadına saygısızlıktır baska birini getirmeyi teklif etmek. terbiyesiz
Bana haksızlık ediyorsun ama
Genişlerse olabilir. Domuz değiliz biz. İnsanlar eşlerini kıskanır. Kadın erkek farketmez.
Hayır 2. sinde farklı olan ne yine değeceği tek beden olacak
Çağımızdaki 18-35 yaş arası bütün kadınlar çapkın bir playboyun beşinci altıncı sevgilisi olmayı sadık bir eşin biricik sevgilisi olmaya tercih eder çünkü tek istedikleri maksimum cinsellik tecrübesine sahip olan istekli aygırla çiftleşebilmektir.
Çok saçmasin ebenskym...
Playboyların yalnız kalmayıp sadık erkeklerin yalnız ölmesinden kimin saçma olduğu belli saçma olan siz kadınlarsınız...
Ben de sadik bir kadinim nerden uleyn bu sadik adamlar? 🥲
Adam muamelesi yapıp baktığınız yok ki sadıklara... Hep göz önündekiler playboylar, sadıklar sümsük, sıkıcı, sünepe...
Bir sevgilim bu konu hakkında aslında kadınların çok eşli olması gerektiğini bana çok güzel bir şekilde anlatmıştı aklıma o geldi :D
Ohaaa yani senin sevgilinde kafayı yemiş
@Sananeadımdan034 Eski sevgilim haha psikologtu da kendisi çok şey öğrenmiştim kendisinden bence öyle düşünme mesleki bir olay sonuçta :D
İşte psikolokta demekki kaldiramamis😂
Çok haklı... Asıl kadınlar çok eşli olması lazım..
Haha bende hak vermiştim zamanında erkeklerin kendini geliştirmesi lazım 😄
Lütfen geliştirmeyin bak rica ediyorum sonra zivitiyorsunuz 😅
Yok ya hala aynı çizgide daha iyi bir şekilde ilerliyorum 😄
Tek eşlilik varken çok eşlilik ne ya 😂
Zamanın ve seçimlerimizin bizi neye yönlendireceğini ön göremeyiz şimdilik umarım tek eşli kalırız haha
Neden erkekler erkek kadın diye bisi var mı ya iki cins için tek eşlilik diye bisi var sadakat sevgi saygı var gerçeklik var bunlara noldu
Çok eşlilik erkeğin doğasında var bunu ister kabul edelim ister etmeyelim elbette bir erkeğe ona aşık bir kadın yeter ama erkekler bununla yetinmeyip bir çok kadınla birlikte oluyor aldatıyor bu bir gerçek
Şaka gibisiniz siz erkekler aldatılmayı hakediyorsunuz bazen
Saçmaladığının farkında mısın ben aşkla bakan bir kadın istiyorum başka bir isteğim yok ama erkeklerin doğasında var bunu ister kabul et ister etme ayrıca kimse aldatılmayı hak etmez
Erkeklerin doğasında var dediğine göre eğer erkeksen senin de doğan da var demek oluyor böylece erkekler aldatır falan diyorsun aldatan erkeklerin hepsi de aldatılmayı hakediyor
Aldatan insan aldatılır bu doğru ben yapamam yapana da saygı duymam sadece olanı söyledim geçmişe bakarsan anlarsın
geçmişte mecburmuş savaşlardan dolayı çok fazla ölen erkekler yüzünden azalan erkek sayısı padişah için tahta geçecek şehzade falan filan bunlar çok normal ama şu an da kadın erkek eşit sayıda nüfus var her erkek 4 kadınla evlense diğer erkeklere kadın kalmaz ki ztn uygun bulmuyorum ben zevkleri için evlenmelerini
Bende tek eşlilikten yanayım ama günümüzdeki aldatma oranlarına bakınca gürlüyor her şey
aldatanlar sadece erkekler değil biliyorsun demi sen sadece erkeklerin doğasında çok eşlilik var diyorsun
Erkeklerde olursa kadinlarda da olmali
Erkeğin doğasında var çok eşlilik
Kadinlarin dogasinda da var
Olur mu canım öyle saçmalık, kadın çiçek gibidir paylaşılmaz
Erkek paylasilirsa kadinda paylasilir
Kadınımın saçının telini bile paylaşamam
Allah ta 3 kadın öneriyor.
önermiyor yalan söyleme
@qqPSiCoPaTa sen hiç kuran ı kerimi okudun mu?
okudum ve ne durumda gerektiği yazıyor sende oku
@qqPSiCoPaTa nisa suresi 4 .2 ve 3 ayetlerine söylüyor doğru okuduysan bede öneriyor diyorum çoklu kadınla evlenmek isteyen müslüman adam kendisi baksın yapsın beni bağlamaz.
önermiyor tek eşliliği öneriyor ve extrem bir durum olmadıkça da yapamaz
@Keyifkolik Harikasın teşekkürler 🙏
#Grininellitonu35 rica ederim
Çok eşliliği savunan ve benim ona yetmediği düşünen kocam olsa s*kini döndürüp kendi g*tüne sokup severek SELF F* CK deneyimi yaşatabilirim. 👌 İsteyen var mı?
Bunu savunan varsa haketmisitr
nickinden dolayi ne mxl oldugun ortada oldugu icin söze gerek yok eyv
Mnogamiye inanmiyom o yuzden iki kadinla beraber olmayi hep dusundum. Sans bu isler olsa fena da olmaz hayir da denmez?
Hayır hangi kadın eşini başka kadınlarla paylaşabilir ki bunu tersini düşünün isterseniz aynı şey kadınlar için uygun olsaydı siz karınızı bir başka bir erkekle paylaşabilir miydiniz?
sosyal medyada görmüştüm nepalde bir kadın 5 erkeğe kadar evlenebiliyormuş... bu normalmiş yani... kadında her gece birisi ile işte...
Saçmaymış
Yani beğen ya da beğenme olay bu... bununda toprak lar bölünmesin diye yapıyorlarmış... yani bu olayında yaşandığı ve normal sayıldığı bir yer var yani...
Bana normal gelmiyor şu zamanda
Geniş derken öyle geniş değiliz o uzman her halde anaokul terk
Senin bahsettiğin konu farklı
Kadınlarda olunca şerefsiz oluyor demi? Erkeğin farkı nedir bence hiç bir cinste çok eşlilik olmamalı es kavramı zaten iki birey arasındadır
Yok daha neler ya yıldım bu sorulardan🙈
Evet doğru Işte bunlar hep Baş belası kadınların çok tatlı olmasından kaynaklanıyor
4 çok yorulabilir 2 yeter
Kabul ediyor musun?
Dalga geçiyorum
Yahu Tabii ki kabul ediyor burada mı söyleyecek ve ben kendisini takdir ediyorum böyle kadınlara ihtiyaç var
@48kumsal48 baştacısın harikasın 🙏
Hallahallah 😅😅
Evet kesinlikle çok tatlısın 😃
Asılma hemen asılma
Tamam 😂
kurtlar bile tek eşli
Yok daha neler
tabi öyle ne sandın
yoo dinde öyle bişi yok kuranda da Allah tek eşliliği öneriyor ve ona bakarsak boşanamazsın da 2 den fazla evlenmek hoş görülmüyor
Evet tek eşliliği öneriyor ama 4 kadın ile evlenebilir 1 erkek Sen doğru düzgün öğren bence
eşi izin vermeden ya da erkek sayısı azalmadan evlenemezsin sen düzgün oku asıl
Tek eşliliği önerdiği kişiler Kadınlar Arasında adaleti sağlayamayan kişiler için
öyle bişi yok
onu sağlayamazsınız bile hepsine eşit zaman ve ilgi aynı hediyeleri vermen gerek
1 kadinin 4 erkege adaletli ve kibar kirmadan yaklasicagini bilsen kabul eder misin peki
Farz et ki kadinlar icin gecerli
Ben kadınımı kimseyle paylaşamam
he hee
Kıskanmayacağım biriyse ve benim de 3-5 partnerim olabilecekse düşünürüm, adalet önemli.
Olsa bile o kadar erkeğin hakkını verebilecek misin? Grup isterlerse dayanabilecek misin?
modern çağda bu mümküm değil. O yüzden çok erkek aldatmaya devam eder
Evladım 1 tane bul doğru düzgün bul.
10 tane derme çatma bulacağına
1 tane eşi olmalı 4 tane duacisi.. Gunumuzde lgbtyede bir şey demiyorlar eşcinselliğe bunami diyecekler 4 azmis 10 felan demeleri lazımdı indirim yapmislar
Asla olmamalı. Her insan Kendine yapılmasını istemediği şeyi başkasına yapmamalı
Aynı genişliği erkek de kabul edecek mi?
Kesinlikle hayır
Bu durum erkeğin tabiatında olan bir şey
O zaman anlaşıldı, güzel troll
Uzman dediğin Cübbeli Ahmet Hoca sanırım.
Gulecegimde yoktuu
Saçma bir tane neyine yetmiyor acaba
Ne yani 4 kadınımız olsa fena mı olur?
Hangi uzman lan uydurma
Araştırabilirsin
Mal birisinin mal sorusu. Bari soracaksın önce araştır bu konuyu öyle sor.
Hayır tabiki, ne gerek var böyle bir şeye tek eşlilik iyidir
2 tarafa da olsun ama ikametgah gibi biri resmi olsun yoksa resmiyette karışıklık olur. 😀