• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkekler "tek eşli"olamaz mı?

BirEsintii
BirEsintii Takip Et
Guru Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1716
Yapay Zekaya Sor

Merhaba.🩷 Bir yerde okumuştum; erkeklerin yedeklerinde mutlaka biri olduğunu veya ilişki devam ederken kafasına birini taktıklarını"🥲 yazıyordu.. katılıyor musunuz?💦

Erkekler tek eşliolamaz mı?
İlişki Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
33 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Fikretin_Devrimi
    Fikretin_Devrimi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 101%
    9 ay

ERKEĞİN SOYLUSU, KADININ SOYSUZU ÇOK EŞLİDİR. Nasıl mı?

Erkek ve kadının cinsel doğası, cinsel algoritmaları, cinsel stratejileri, cinsel tercihleri gerek biyolojik, gerek psikolojik, gerek zihinsel gerekse sosyo-kültürel yönden birbirinden farklı hatta birbirine taban tabana zıttır. Bu, insanlığın tekerleği bulduğu çağda da böyleydi; tarım döneminde de, sanayi devriminde de ve nihayet günümüzün en son nesil yapay zeka teknolojilerinin üretildiği çağda da böyledir. İlahi kanunlar kıyamete kadar değişmez.

Erkeğin doğası ve biyolojisi İlk Çağlardan bugüne kadar hep avcıydı. Genetik çeşitliliği artırma eğilimi taşıdı. Erkeğin cinsel açıdan çok eşli bir tabiata sahip olmasının temelinde bu var.

Kadının ise kendisini ve dünyayı getireceği çocuğun yaşamsal çıkarlarını önceleyen temel cinsel strateji üzerine evrimleşmiş olması, onun cinsellik konusunda seçici ve tek eşli olması sonucunu doğurmuştur.

SPERM UCUZ, YUMURTA PAHALIDIR. Erkek bünyesi ölünceye kadar sperm üretebiliyor o yüzden bilinç dışı düzeyde spermlerini saçma eğilimi taşırken kadın tam aksine yumurtalarını bulabileceği en iyi spermle eşleştirmek zorunda.

Erkek cinselliği dürtüseldir, duygusal altyapı içermez; sahip olup hükmetme içgüdüsüne dayanması yönüyle poligamdır.

Kadın cinselliği ise seçicidir, koşulludur, aidiyet/duygu bağı ihtiva eder. Bu yönüyle monogamdır. Böyle olması gerekiyor zaten.

Erkek için çok eşlilik hem genetik hem de maddi kaynaklara ulaşabilme yönünden bir gücün, statünün nişanesiyken kadın için çok eşlilik kendi bedeninin istismarı, sömürüsü anlamını taşır.

Cinsellik; erkeğin zaafı, kadının silahıdır ya da kendi klasmanında kendi kriterleri ve beklentileri dahilinde yeterli/değerli gördüğü erkeğe açtığı bir kapı, sunduğu fırsattır. Asla bedava değildir. İlerleyen zamanlarda karşılığı misliyle değil fazlasıyla talep edilecek bir faizli kredidir.

Kadının rolü kendini korumak, erkeğin rolü kendini inşa etmektir. Erkek için marifet avlanmak, kadın için meziyetse av olmamaktır.

Tarih boyunca geçmişten bugüne krallar, padişahlar, vezirler, üst düzey devlet adamları, yöneticiler, lordlar, iş adamları, bankerler resmi ya da de facto olarak çok eşli olmuşlardır ve kadınlar onları kavgasız gürültüsüz paylaşmışlardır.

Güç ve prestij sahibi erkeklerin çok eşli olması, miras paylaşımı yoluyla gelir adaleti ve toplumsal barışın sağlanması açısından bakıldığında kadınların ve toplumun aleyhine değil bilakis lehinedir.

Sanayi Devriminin ucuz işçi devşirme adına icat edip sonra da bize ihraç ettiği Medeni Kanun, bir an önce değiştirilip kudret ve ihtişam sahibi erkeklere çok eşlilik opsiyonu tanıyan yeni bir yasal düzenlemeyle kadınların fakir erkek güzellerine bedava cariye olmasının önüne geçilmeli; kendileri ve dünyaya getirecekleri çocuğun hak ettiği maddi güvence, huzur ve refahı sağlayacak tercihler yapmaları teşvik edilmelidir.

Kadınların iyi bir geleceğe ulaşmasının yolu sevdikleri erkeğe değer vermeleri değil değerli erkekleri sevmeyi öğrenmeleridir.

Sonuç olarak; kadınlar her zamanda/her zeminde iktidar ve itibar sahibi erkekleri paylaşmaya razıdır. Erkekler ise sadece f. hişeleri kendi aralarında paslaşırlar.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• _Maidetta_
    _Maidetta_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Öncelikle tek eşliliğin kavramına bakmak gerekiyor. Kadın olsun, erkek olsun bir kişiyle duygusal bağ kurup, cinsel ihtiyaçlarını tek bir kişiyle idame ettirme, hayatı paylaşma durumudur. Bu soru günümüz için sorulmuş bir soru ama çok çok geçmişe gittiğimiz zaman hem kadın, hem erkeğin tek eşli canlılar olmadığını görürüz. Tek eşlilik kavramı büyük ölçüde yerleşik hayata geçildiği dönemlerden uzun bir süre sonra atıldı. Yerleşik hayat ile birlikte tek eşlilik kavramı ortaya çıktı bunun en büyük nedenlerinden birisi mirastır. Çocuğa düşecek ya da geriden gelecek nesile bırakılacak toprak için çocuğun babasının belli olması gerekiyordu. Lakin insan doğanın bir parçasıdır. Tabiatın genel işleyişine baktığımızda şunları görürüz; bir sürüde en güçlü olan erkek diğer dişiler hakkında hâkimiyet elde eder, bu hem otçul, hemde etçil canlılar için geçerlidir. Bir polen havayla birlikte dere tepe düz giderek dölleyeceği bir dişi arıyor. Çok eski topluluklarda bu şekildeydi daha esnek bir ilişki vardı. Bir kadından çocuk olsa o çocuk ailenin değil bütün herkesin baktığı, önemsediği bir parça olurdu. Tıpkı hayvanlarda olduğu gibi. İnsan bilinçlendikçe, kendisiyle mücadeleye girmiştir. Bu mücadelenin en net örneği gelişmiş ve halen gelişmeye yönelik adımlar atan insanı hayvandan ayıran temel unsurların farkındalığıdır. Nitekim tek eşli olmak insanın hayvan ile yaptığı içsel mücadelenin akılcı sonuçlarından birisi olmuştur. tek eşli olmadığın takdirde kadın, çocuk için güvenli bir hayat temin edemeyecek, erkek de sorumluluk almayıp toplumun ilerlemesine katkı sağlayan ekonomik çarka katkı sunmayacaktı. Bütün bunlar birbirini etkileyen unsurlardır. Yaşamın bu noktaya gelişi ile hem toplumsal etik kavramı, hemde dini inançların ötesinde dahi buna uygun ahlaki değerler de doğmuştur.

Özetleyecek olursak; insan doğası gereği tek eşli değildir. Sadece toplum, dini ve ahlâkî sınırları benimseyerek tek eşliliğe önem vermiştir.

2
    1 Yorumla
    • BirEsintii
      BirEsintii
      9 ay

Tek eşlilikten yanayım. İğrenç bir durum çok eşlilik

Yorumla
  • Gadobutrol
    Gadobutrol Takip Et
    Xper 6 Yaş: 109 , eic 100%
    9 ay

Katılmıyorum. Şimdi şöyle, insanlar hayvanlar aleminin bir üyesi ve hayvanlar genelde çok eşlidir, insan da öyleydi. Mesela alakasız gibi gözükecek ama filmlerde ve gerçek hayatta doğal afetlerde hep duyarız "Önce kadınlar ve çocuklar" diye, bu evrimsel bir sürecin sonucu. Çünkü kadın hamile kalır.

Şöyle anlatayım, 2 tane popülasyon düşünün. Her popülasyonda 10 tane birey var. İlk popülasyonda 9 erkek 1 dişi, ikinci popülasyonda 9 dişi 1 erkek var. İlk popülasyonda dişi bir erkeği seçip hamile kalırsa hamilelik süresi boyunca o popülasyon çoğalamaz çünkü dişi hamileyken üremeye elverişsizdir. Diğer popülasyonda 1 erkek 9 dişiyi hamile bırakırsa popülasyon sayısı artar. Bu kadın cinsini evrimsel açıdan erkekten daha önde tutar. Kadınların öncelikli olma nedeni onların zayıf veya güçsüz olması değil yani.

Şimdi bu açıdan bakıldığında erkeklerin tek eşli olmaması, çok eşli olması doğru gibi geliyor. Eskiden öyleydi evet ama günümüzde sayımız zaten yeterince artmış, yani sayı değil kalite önemli. Çok eşlilik durumunun olduğunu düşünürsek bir erkeğin 50 çocuğu olabilir, sayı çok fazla arttığında bireyin eğitim kalitesi düşük olur ve diğer erkekler de öz olmayan çocuklarıyla çok ilgilenmez. Bu da çocuk kalitesini düşürür. Tek eşlilikte çocuk sayısı az olduğu için çocuk kalitesi de artar, aynı zamanda güvenliği de. Bu da tek eşliliğe yönlendirir.

Çok eşlilik devam etseydi birey sayısı arttığı için zaten hali hazırda çok yüksek olan insan nüfuzu ekosistem sınırlarını aşar. Bu doğal afetleri (özellikle salgın ve kıtlık) tetikler. Ekosistem sınırını aşan yüksek popülasyon mutlak suretle doğal afet riskini arttırır.

1
    0 Yorumla
  • LastGuest s
    LastGuest Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Bu soru yıllardır önüme geliyor. Erkekliğin şanından gelir tek bir kadına bağlı kalıp, onunla güzel bir yuva kurmak.. Aslında herkes bilir bunun ulaşılabilecek en güzel makam olduğunu... Evinin reisi olmayı... ama bazı kalpler yalnız kalmayı istese de, bedeni boş tutmak istemez. Onlara çok kızardım eskiden. Karaktere yorumlardım. Doğru değil, yanlış bir düşünce biçimi derdim.

Bu bir nevi boş kozalağın toprağa düşmesi gibi :D herkes öz benliğinin yarattığı yolu takip ediyor. Yargılamıyorum, kınamıyorum. Başıma gelmesin diye..

5
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
9 ay
  • Bu tarz genellemelere fazla itibar etme derim. 😊 İnsan doğası ve sadakat, kişilik ve değerlerle çok ilgilidir. Tek eşli olan da vardır, olmayan da. Eğer kişi ilişkinin sorumluluğunu ve karşılıklı saygıyı içselleştirmişse tek eşlilik zor bir şey değildir.

En önemlisi, ilişkilerde güven ve açık iletişim kurmak. Partnerinin sadakatinden emin değilsen bunu açıkça konuşmalısın. Unutma, her birey farklıdır. Sevgi ve anlayışla çözülmeyecek sorun yoktur. 💕

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

41

Cevap

68

Cevap

• UykuHuzurr0o s
    UykuHuzurr0o Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Adamlar olur da erkekleri bilemiyorum

Detay inşallah doğru değildir bu arada 😂

1
    1 Yorumla
    • BirEsintii
      BirEsintii
      9 ay

Öyle okumuştum d

Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Olur çok güzelde oluyor, 27 yıldır 2 hafta hariç ( sevgilim olduğu dönem) hep tekim haystıma birini almıyorum 😅

3
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.

Olabilir, poh gibi ahlaksızlıklara kılıf uydurmayalım

3
    0 Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Ben tek eşliyim, diğerleri beni bağlamaz ilgilendirmez! 😅

1
    0 Yorumla
  • Acid_Qeenn
    Acid_Qeenn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 45
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Oluyor var öyleleri, karakterine bağlı bu kişinin...

1
    0 Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.

Genel olarak erkeklerin adının çıktığını düşünüyorum insanların çoğu tek eşli falan değil

1
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Henry cavil bile tek eşli😛 diyeceklerim bu kadar

3
    0 Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 20
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Evet ne yazıkki öyle miş🥲🥲🥲

2
    0 Yorumla
  • sinem23__ u
    sinem23__ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Karakterine bağlı ama vardır öylesi.

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.

Ben tek eşliyim. diğer karaktersiz insanları bilemem.

0
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.

Her yazılan doğru değildir gadası

1
    0 Yorumla
  • _OptimusPrime_
    _OptimusPrime_ Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 101%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.

Bence erkekler gayet tek eşli olabilir, ama olay doğru kişiyi bulmakta bitiyor.
    Çünkü hoşuna gitmeyen, ruhunun uyuşmadığı bir ilişki içinde kalsan, ister istemez aklın dışarı kayar. Ama hayatına gerçekten çekim duyduğun, huzur bulduğun, “işte bu” dediğin biri girdi mi, başka kimseyi gözü görmez. Şunu da söyleyeyim, erkekler doğası gereği beğenme duygusunu kaybetmez, yani güzel birini görünce bakabilir.
    Ama bakmak başka, o kişiye karşı his beslemek başka. Benim gözlemim şu: Olgunlaşmamış, ne istediğini bilmeyen erkekler tek eşli olamaz; ama duygusal olarak hazır olan bir erkek, bağlandığı kadına sadık kalır. Yani işin özünde mesele “erkek” ya da “kadın” olmak değil. Mesele karakter, değerler ve karşındaki insanın sende bıraktığı his. Doğru insana rastlarsan tek eşlilik zor değil, hatta en huzurlu olanı.

1
    0 Yorumla
  • YorForger
    YorForger Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    9 ay

Olabiliyor, ama bazılarının bünyesine ters. Ayrıca bu durum kadınlarda da var. Çok güzel bir filmden kare koyarak aslında sorunu bütünleştirmişsin. Love filminde eğer izlemediysen, bu soruna çok güzel yanıt veriyor. Sadece biraz fazla cinsellik içeriyor. O da normal, Fransız yapım olduğu için. 😃

1
    5 Yorumla
    • BirEsintii
      BirEsintii
      9 ay

Ahahaha

Yorumla
    • BirEsintii
      BirEsintii
      9 ay

İzlemistim canım

Yorumla
    • YorForger
      YorForger
      9 ay

O zaman ikimizde cevabı biliyoruz 😃

Yorumla
    • BirEsintii
      BirEsintii
      9 ay

Evet öyle. d

Yorumla
    • YorForger
      YorForger
      9 ay

😃😌

Yorumla
  • Kutsal-levye
    Kutsal-levye Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 99%
    9 ay

Katılmıyorum. Bizler kendilerini kontrol edemeyen hayvanlar değiliz. Nefsini tutamayanın sığındığı bahanedir o "ben tek eşli değilim" lafı. Tek eşlilik her zaman daha sağlıklıdır. Bu HIV, HPV ve türevi hastalıklar zaten onunla bununla bilinçsiz ilişki yaşayanlar yüzünden yayılıyor.

1
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Tek eşli daha iyi zaten

Çoklu eş hem çok masraflı hem ayni anda 1 den fazla kisiyi idare etmesi de zordur ama yedekte olsa o zaman olurdu.

Hem Kimisi 1 kişiyi zor idare ederken kimisi 1 den fazla kişiyi idare edebiliyor. Bunu da nasıl yapıyorlar hiç aklım almıyor..

1
    0 Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Herzaman ciddi ilişki insanıydım. Her zaman tek eşliyim.
    Bana göre insanlar sadece eşlerine özel olmalı. Bir kişiyle evlenmeliyiz ömürlük olmalı.
    Sevgililikte evliliğe atılan ilk adımdır. Öyle eğlencelik ilişkilere gerek yok. Gerçekten tanıyıp tamam ben bu kadınla evlenirim diyeceğim kişiyle sevgili olurum sadece.
    Bu yüzden bi 5 yıldır felan yalnızlığı seçiyorum. Henüz o doğru insana denk gelemedim

1
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Pohhh yesinler. Birisine baktılarda ikincisi, üçüncüsü kaldı. Erkolar kapatılsın demiş miydim 😂

2
    1 Yorumla
    • BirEsintii
      BirEsintii
      9 ay

🤣🤣

Yorumla
  • ByBrawo m
    ByBrawo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 79%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Yalan dolan inanmıyorsan aha dayıya sor @kafiyekirigi

2
    0 Yorumla
  • Kimyonotu
    Kimyonotu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 109 , eic 100%
    9 ay

Dün Nevzat Tarhan'a bu soru yöneltildi ve cevabı çok hoşuma gitti. Aratıp izleyebilirsiniz.

1
    1 Yorumla
    • BirEsintii
      BirEsintii
      9 ay

Teşekkürler

Yorumla
  • Flankes1
    Flankes1 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Yok en az 8-10 tane olması lazım , biri trip atarken diğeri ile

1
    1 Yorumla
    • BirEsintii
      BirEsintii
      9 ay

🙄.

Yorumla
  • SoaringDragon
    SoaringDragon Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    9 ay

Erkeklerde trip atamazmı demekle aynı şey çokeşlilik erkegin dogasında olan bişey ama günümüzde kadınlar erkeklerin dişileşmesinden sikayet ediyolar ama çokeşliliğini de kabul etmiyolar

1
    0 Yorumla
  • Stingp07
    Stingp07 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    9 ay

Kesinlikle herkes tarafından dillendirilen ve yanlış olan bir mesele. Evet evrim teorisine göre erkek cinsiyeti olabildiğince fazla dişi ile çiftleşerek ihtiyaçlarını karşılıyor. Yani bu noktada çok eşlilik hakim. Fakat hatrı sayılır sayıda erkek tek eşliliği destekler.

1
    0 Yorumla
  • Onemortime
    Onemortime Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 88%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Katılmıyorum.. Gayet tek eşli olunabiliyor.. Kişilik karakter meselesi.. Kafama biri takılsa mevcut ilişkim bitmiş demektir '' devqm etmem zaten :))

1
    0 Yorumla
  • Cinar345
    Cinar345 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.

Erkek yedekte birini tutmalı. Kadınlar daha düşük iq da ve özgüvende olduğu için erkeğin yedekte birini tutması kadının hoşuna gider.

1
    0 Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Ya bi gett 🤗

Biz bi taneyi bulamıyoz ne yedeği 🤔

Arabanın yedek lastiği nerde onu bile bilmiyom 🤗

1
    0 Yorumla
  • twinkle__
    twinkle__ Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 101%
    9 ay

Bilemiyorum altan sjsjs Neyse işin şakası olmak isteyen bal gibi de olur işine gelip gelmeme meselesi.

1
    0 Yorumla
  • Uslanmazboğa
    Uslanmazboğa Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.

Genetiğimiz böyle güzelim bi yerde ortaya çıkıyor işte. Tek eşli yaşıyoruz ama birden fazla eşli olma duygusu körelmiyor bi yerde duruyor hep.

1
    0 Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Bozuk olursa maya ne ar tanır ne haya demişler
    Bilmem anlatabildim mi?
    Adam olana tek eş yeter.

1
    0 Yorumla
  • AntiAnensefalik
    AntiAnensefalik Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.

Katılmıyorum benim çevremde eşlerine bağlı çok erkek var ne ala ki aldatan kadın benim çevremde yine daha çok

1
    0 Yorumla
  • Cod2009
    Cod2009 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Karakteri düzgünse tek kadın olur zaten hayatında ama sapık pislik bir kişiliği varsa başka kadınlara da yönelir

1
    0 Yorumla
  • Ebru2777
    Ebru2777 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Bu karakteri meselesi olan da var olamayan da

2
    0 Yorumla
  • чσlєnα u
    чσlєnα Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Erkekleri çok gömdüm bu ara ama doğrular bunlar, genelde olamıyorlar tek kişiden sıkılıyorlar.

2
    0 Yorumla
  • Çedman
    Çedman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    9 ay

Ee siz zaten kız çevresi olan tercih edilen karı kızla haşır neşir olan çapkın tipleri sevmiyor muydunuz bunlar sizi aldatıyor zaten çatır çatır o yüzden Kriterlerinizi değiştirmediğiniz sürece evet sürekli aldatılacaksınız

0
    0 Yorumla
  • Wayne_Jenkins
    Wayne_Jenkins Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Biz oluruz da diğerleri niye olamıyor onlar erkek ise biz neyiz biz erkeksek onlar ne?

1
    0 Yorumla
  • Genichiro
    Genichiro Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42 , eic 100%
    9 ay

iç güdülerinde var ama bizi insan yapan şey onu ayırt etmek

1
    0 Yorumla
  • kalp-komutanı
    kalp-komutanı Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Hangi kafasi bozyk yazmis onu. Kesinlikle ruhsal sorunlari olan bir lezbodur 😂

1
    0 Yorumla
  • Mehmet1Oğuzhan
    Mehmet1Oğuzhan Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    9 ay

Nerde okudun bilmiyorum ama gonle iki kişi sığmaz bence

1
    0 Yorumla
  • ProducerT
    ProducerT Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Bazı erkekler eşsizdir. Türk için 3 kutsal var Ana Vatan Yar. Ortadoğulu erkekler maalesef çok eşli.

2
    0 Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Kimi ve neyi okuduğunu bilemiyorum, Tek eşli Erkekler mevcuttur, genelde onları beğenmiyorsunuz.

1
    0 Yorumla
  • Asmodeusss
    Asmodeusss Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.

Ya daha birini bulamadım bide gelmişsin ikinci var mı diye soruyon.

1
    0 Yorumla
  • ᖇaskolnikov
    ᖇaskolnikov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    9 ay

Kızlar sütten çıkmış ak kaşık oluyor genelde niyeyse araştırmalarda dhdjdj

1
    0 Yorumla
  • Taban
    Taban Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Erkek tek eşli olamaz en kötü aklında bir kız yaratır onu ikinci yapar

1
    0 Yorumla
  • Eirenee1
    Eirenee1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Yoo bal gibi de tek eşli olurlar. Sadece işlerine gelmiyor

2
    0 Yorumla
  • 123deneme12345
    123deneme12345 Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 101%
    9 ay

Maşallah yorumlarda herkes tek eşli sanırım,, aldatan yarı yolda bırakanlar kim acaba ^⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠_⁠^

1
    0 Yorumla
  • _ALCHERA_
    _ALCHERA_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Birini sevdiğimde tüm enerjimi ona odaklarım başkasına benden bir şey kalmaz zaten. jsjd

1
    0 Yorumla
  • Draga
    Draga Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı.

Kadınlar da aynı anda üç beş kişi ile birden flört ediyor

1
    0 Yorumla
  • proboyman
    proboyman Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Sadıklar öyle zaten, aldatmak kırmızı çizgim

1
    0 Yorumla
  • Albayrağın_Bozkurdu
    Albayrağın_Bozkurdu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 100%
    9 ay

Katılmıyorum ya her kişiliğe göre değildir bence o okuduğun makale

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Yalan ben hoşlandığım kişi reddettiğinde unutmak için başka kızlarla takılmayı bile "aldatmak" olarak görüyorum yapmamıştım

1
    0 Yorumla
  • Homo-Academicus
    Homo-Academicus Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    9 ay

Bazı bilimsel çalışmalar sadece erkeklerin değil insanların çok eşli olduğunu gösteriyor ama aksine dair iddialar da var.

0
    0 Yorumla
  • 27esmerim u
    27esmerim Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Olamazlar maalesef 🙂

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    9 ay

Bu sahne çok iyiydi yalnız yani tahrik etme noktasında 🙂

1
    0 Yorumla
  • byeconomist47
    byeconomist47 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    9 ay

Şöyle söylim ben bekarım ama evli arkadaşlarım benden daha fazla takılıyorlar ve en saf olanı bile aldatmıştır yani aldatmayan 1000de 1 anca vardır

1
    0 Yorumla
  • jelyz
    jelyz Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Gönlünün ne kadar zengin olduğuna bağlı 😂

1
    1 Yorumla
    • BirEsintii
      BirEsintii
      9 ay

😅😅

Yorumla
  • ecrinnQ
    ecrinnQ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    9 ay

Bence tüm erkekler tek eşli olmak istemez lakin elindeki imkanlar dahilinde mecburen olduklarını düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • Orynth
    Orynth Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    9 ay

Her daim sadık biriydim , her daim de hak etmeyen insanlar çıktı karşıma

1
    0 Yorumla
  • üzgünbiri33
    üzgünbiri33 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    9 ay

Erkekler kadınlar kadar gözü dışarıda değil araştırmalar sonucunda ortaya çıkan sonuç

1
    0 Yorumla
  • Konyacyber
    Konyacyber Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    9 ay

Karakter meselesi , ruhsal bir sorun sağlıklı bir erkek tek sevdiği kadın olur.

1
    0 Yorumla
  • user9991991
    user9991991 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    9 ay

yakışıklı erkek olamaz kadınlarda bunu doğal karşılar.

1
    0 Yorumla
  • 1234567yemezler
    1234567yemezler Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    9 ay

Duruşu sağlam olanı olur

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler "tek eşli"olamaz mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler aklen yarım olmasın? 8 cevap verildi
Erkeklerin çok eşliliğe evet demesi çok iğrenç değil mi? 18 cevap verildi
Erkekler hanım olamaz mı? 6 cevap verildi
Erkeklere her zaman müsait olmamak mı gerekir? 19 cevap verildi
Erkeklerin hepsi böyle değildir herhalde? 10 cevap verildi
Erkekler neden tek eşli Kalamıyor? 34 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Çabuk sinirlenen insanlar mı daha gerçekçi?
  • En son ne zaman bebis öptünüz🥲?
  • Konserde giydiğim eteğim nasıl?
  • Müzik ondan sorulur! Mahmut Orhan gerçekten iyi bir dj mi?
  • Bazı şeyleri görmemek için sergilediğim performans! Bu gözlüğü satın alayım mı?
  • Siz kilo almada mı zorlanıyorsunuz kilo vermede mi?
  • Size hangi abur cuburu vereyim?
  • Hiç kemiğiniz kırıldı mı?
  • Gece insanı mısınız gündüz mü?
  • Albenisi yüksek biri misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨