AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Kafayımı yediniz siz ya ben öyle kişilere sapık derim.🤬
Kadına değer vermek sapıklık mı
Bunun nesi değer Allah aşkına mantıklı düşün senin karın 4 erkekle evlense hoşuna gider mi kiskanmazmısın ne saçma sapan bir düşünce bu Araplar cahil bari siz yapmayın 😤
Tek Kadın benim cinsel ihtiyaçlarımı karşılayamaz, mahvolur
Sapıksınız işte baslarim cinsel şeyine Allah tek eşlilik diyor saçma sapan dinlerinizi alet etmeyin Allah demiş tek eşlilik iyi diye bu kadar istekliysen git geneleve insanların hayatını mahvetme
Kadınım varken neden genel eve gideyim, elimde değil ihtiyaç bu
Tamam bende onu diyorum ihtiyacın varsa genelev daha iyi rahatlık batıyor 4 kadınla uğraşmak zor başına belayı al 😂
Başbelası kadınlar çok tatlı uğraşırım yaa 😅
Harbi tuafsın
Kadın ruhunu kalbindeki sevgi şefkat ve merhamet ile çok iyi tanıyorum o yüzden değer vermeyi çok seviyorum
Bende farklı kadınlarla ilişkiye girmeyi seviyorum hepsinin tadı farklı oluyor
Saçma sapan din mı? Allah diyorsun ama dini inancın yok mu deist misin?
Kim o deist olan?
@osmancorapcı kıza dedim
Demisya saçma sapan din diye
Özele gelsene
Mesaj attım sana bak
@osmancorapcı dm ne alaka?
Bu kız haliyle genelevi filan bilio ne iş bana garip geldi
@osmancorapcı bilirler abi masum mu sandın kizlari
Ne haltlar yiyolar
Hepsi seks hastası ama namuslu ayagi yapıyorlar bize
@osmancorapcı yani çok kız var kasar olan
Seksi bizden çok seviyorlar bunun suratına attirsan emin ol güler hoşuna gider
Ne boş konuştunuz
Boş değil doğruları konusuyoruz seksi bizden daha çok seviyorsunuz yalan mı?
Bir kadın ne kadar seksi çok seviyorsa namus diye bir şey var dinde haram birde işleri güçleri yok her önüne gelenle mi yaticaklar birde genelevi bilmiyen kalmadı
Seks çok zevkli bir eylem degilmi sence bu hayattaki insana en çok zevk keyif veren şey degilmi hakszmiyim bu konuda?
Boş
Boş derken ne kastettin
@osmancorapcı sen tanımadığın insan hakkında atıp tutamazsın haddini bil herkes sen değil beni tanimiyorsun yorum yapma
@Yalnızefendi_ deist değilim Allah'a şükür inancım var yazıyı yanlış okumuşsun nerde saçma sapan din yazıyor git okumayı ogren sizin gibi erkekleri iyi bilirim boş yapmayı kesin igrençsiniz
İnsanlar kendi kafasına göre din üretiyor yanlış okuyor ona saçma dedim ayrıca ne oldu sozunuzami gitti 😂
tamam o zaman itiraf et seksi çok sevdiğini hatta bayildigini
@osmancorapcı aklınız fikriniz bu zaten anca kafanız buna çalışıyor sanane bundan işine bak
@osmancorapcı ne kadar pislik insansın sen be Allah korusun sizin gibi sapiklardan nefsini satmış insanlardan
@osmancorapcı şimdi ben seni bir inletirim dayak istiyorsun sen 🤬
@osmancorapcı bı s*ktir git yazma daha
@osmancorapcı 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
@osmancorapcı oha lan harbi sapıksin sen. Kizi bildiğin sözlü taciz etmissin
Yazdığına bidaha bak saçma sapan din yazmışsın. Saçmaysa niye inanıyorsun?
@Yalnızefendi_ 4 kadın almak saçma insanlar 4 kadın diyor ama asıl Kuran'da yazan 1 kadın ona saçma diyorum yani insanlar kuranı yanlış okuyor diyorum of neyse boş ver anlayan anladı
Dinde erkeğe serbest 1 den fazla kadınla evlenmek
@Yalnızefendi_ hayır öyle bir durum yok yanlış öğrenmişsin cahilsiniz
Araştır kanka. Inandigin dine saçma diyorsun yok öyle bir şey diyorsun. Belki dinden çıktın git tövbe et
@Yalnızefendi_ evet çünkü Allah 4 kadınla evlenin demez erkekler saçma sapan kendi uçkuru için dinde 4 kadın ile evlenin diyor yazik kafaniza Allah'a inanıyorum ama sizin bu saçma sapan seylerinize inanmama o zaman kadınlarda 4 erkekle evlensin
Kadınlara öyle bir şey yok. 1 tane sadece
Sen bu kafayla devam et yakında dini inancını hatta allah inancını da yitirirsin
@Yalnızefendi_ herşeyin bir yaratıcısı vardır insanlarında var ama dinler yüce Allah koskoca evrenin yaratıcısını bu kadar saçma sapan dinlerinize alet etmeyin hadi bak işine Allah sizin gibileri helak eder hatta etti bile bu korona virüsler depremler, seller hep sizin yüzünüzden Allah veriyor cezayı işte ama anlayana.
Bak ya hani müslümandin?
@Yalnızefendi_ cahil misin
@aslıkss yoo ne alaka?
@Yalnızefendi_ bence öylesin
@aslıkss peki
Duygusal olmamak şartıyla erkekte oluyor ise kadında da olmalı. Çiftler arasında gizli saklı olmaktansa zevki hissederek yaşamaları çok güzel olmalı
Kızlar zaten alfa erkeklerin 3. 4. eşi zaten. Çevreye baksana baya yalnız erkek niye var? Erkeklerin %20siyle takılıyolar.
O zaman kadınlar da öyle olsun erkekleri mi var bunun cinselliği kadin da çok seviyosa nolucak
Hayır olmaz öyle şey
Birden fazla erkeğe dayanabilir misin öyle bir şey olsa?
yuh erkek diye 4-5 eslilk mi yapmali aldatilma bu ozaman kadinlarda 4 erkek alain abazalik dogumsuzsa evlenmesin 4 kadinla yatain kalksin rezete bakya
Erkeğin doğası gereği bu mümkün. Hayvanlarda da bu durum var zaten ancak hiçbir kadın kocasını başka kadınla paylaşmak istemez bu da bir gerçek..
yok mu zaten. Çok eşli olmayan nadir insan var. Onlarda karakterli olanlar ve imkanı olmayanlar olarak ikiye ayrılıyor
Haha ne uzmanı onlar?
Evlilik ve ilişki uzmanları, araştırabilirsin
Güzel ama beğendim 😅
Erkek adamın tek kadını olur 😄
Dinine sicayim. Neymiş dini acıdan zaten eskiden de bu sekildeymis. Peygamber efendinizi örnek göstereceksen eğer onun da bir sebebi vardı. Dul fakir ve öksüz kadınlar ile dini nikah kırılıyordu sadece. Ne arsiz doyumsuz insanlar var ya. sabah sabah sinirlendim
Obur tarafta kim siccak belli
Boş yapma
@0phoenix0 Erkek, kadına değer veriyorsa neden olmasın ki, niye sinirleniyorsun
Ayrıca; yukarıda kullandığın ilk iki kelimeyi özellikle hatırlatacaklar sana
Sende boş yapiyosun
Kimse yanlış anlamasın da Delikanlı adamın da Erkek adamın da kalbinde yanında sevdiği kadın 1 TANEDİR
Bana eşim 2. Eş teklifi yaparsa ertesi gün çükü kopmuş boynuna kolye yapılmış şekilde bulur kendini.
Evli misin
Git biraz 1 erkeğin 4 kadınla evlenebilme şartlarını o geçmişte bahsettiğin zamanı araştır
2 istekli kadınla birlikte olup onları tatmin edebilirsen gel bide beni :D
Hepsine yetebilecekmisin
Kesinlikle yetebilirim, kadına değer vermeyi kadınlığını yaşatabilmeyi çok seviyorum
Sorunun birinci saçmalığı erkeklerde ibaresi.
İkinci saçmalığı ise çok eşlilik yallah Arabistana
Hayatım boyunca çok esliligi savundum
Daha bir tane kadını mutlu edemiyorsunuz da dört tanesine meyil ediyorsunuz. Sizin kafanıza zıçayım.
Bence olmamalı ben diyorum çünkü kadın tarafı kıskanç olur biraz
1 tane olsun benim olsun valla fazlasında gözüm yok gerçekten.
O zaman kadınlarda da olsun
Hayır olmaz öyle şey
Kadın çiçektir Paylaşılmaz
Aynen aynen ileride eşin bir kaç tane koca isterse açtığın bu konuyu hatırlarsın
Tepkilere hazır ol kanki insanlar bunun kişisel tercih olduğunu anlamazlar kolay kolay:)
Saçmalık ya asla kabul etmezdim öyle birşeyi "Aşk birden fazla kişiyle olmaz"!!
Ben bazi erkekler için bunun gereklilik olduğunu düşünüyorum örneğin ben
uzmanları s.
Waaaaww 🤣 🤣
Bakabiliyorsa tabi kii
1 bulduk da çok u kaldı :D
Yok baba hiç kimse olmasın
Birini bulduk da 3-4'ü kaldı 😒
#Vesselam
Bir erkek üç ya da dört kadına nasıl yetebilir.. mümkün değil...
Ağzına uçarım çok eşliliği görürsün Birine sadık olmayı bilemediniz
Saçmalamayın a. mk 1 tane olmalı adam gibi olmalı ikinci birine bakılmamalı bile..
Olmamalı
Çok eşlilik için para lazım,
Düşünsene eve geliyorsun 2-3 erkeği birden öpüyorsun
Hahahaha bakış açısı 🙏🙏🏿
@Sortieee 🤤
:-)))) haklısın onu diyenin bunu düşünmesi lazım dicemde bunu düşünen onu hesap edemeyecek kadar aklı Zihni vardır
@Sortieee yok kadın için de böylesi güzel olur
Hahahaha sapik :)))
@Sortieee :))
Yaaa hınzır 🙈🙈😈😂
@bello35 😛
Burcun ne?
@bello35 terazi
O zaman mesajjj
Haha evde iki erkeği öpen, gece akşam. iki. erkek. arasinfa tost 🌝🌞⭐🌝🌞
Erkek Adamın en az 4 eşi olur
Kız kadının da en az 4 eşi olmalı.
Hangisinden hamile olduğunu tek vuruşta bulabilir misin?
Bak knk biz domuz değiliz. Eşimizi kıskanan canlılarız. Yani kocasının bunu yapmasına izin veren bir kadın geniştir.
Her şeyi ciddiye almamayı öğrenseniz keşke
Lan pimi çekilmiş bomba gibi şey söylüyor ortaya sonrada neymiş ciddiye almayoon. Senin mizah anlayışına tüküreyim.
Erkeğin 4 kadını Olabilir çünkü kadına doyum olmaz
Kadın çiçektir asla paylaşılamaz
@siyahhaşkına ben de senin olur da bir gün aklın olursa aklına tüküreyim.
@Grininellitonu35 kanka bunlar bırak çiçeği bodana bile olamazlar. Klâsik TC kızı işte Türk kızları türk erkeklerin bkunu yesin.
Beni boşverde sende olmadığı kesin ucuz insan😂
Aptl birinin sözlerini ciddiye alamam.🤣 Ama akıl hastalığın olduğunu düşünürsek balcalı deli hastanesini tavsiye edebilirim.
Alla alla bak sen 😂 kimin ne b*k olduğunu herkes görüyor merak etme sen daha düşüncesini bile gizli söyleyen birinden ne çıkacak
Dedi xper1 fake hesaplı pembeli
Her 1 olan fake mi senin aklına ben😂 bu arada 2 yim artık 😁
Ooooooo büyük başarı kendi resmini de koyarsın pp'ye dangalak profilin ortaya çıkar 😂
Aynen öyle kıskanma tatlım 😄
sadece erkeğe mi? hahaha NAH.
Eşliliğe gerek yokya piyasa güzel kardeşim güzel kardeşim bacım dolsun kım kıme istıyorsa versın
Aklı olan erkek 2. siyle evlenmez zaten şu ekonomide
3 4 kadın alacağına cinselliğe düşkün 1 tane kadın alman daha mantıklı değil mi istekli olsa bu seferde dersiniz karım çok istekli bıktım
İstekli kadına kim hyr der yaa keşke olsa :)
@AfiliYlnzlık kime ne denk gelirse artık benim gibi kadın olsa hiç demez işte 2 . 3. Diye 😆
Senin gibiler de gider isteksiz bi erkeğe denk gelir anasını satayım :D
@AfiliYlnzlık aynen 😁😁
Peki çok istekli biriysen farklı fantezileri olan birisindir benim gibi. Öyle mi? :D
Aga herkes tek eşli olsun aids i yaymayın ortaya
Sizin gibi zihniyetlerden kadina zarar gelmez mi? Allah topunuzun belasini versin.
Sizin veriyor bence oldurulen kim 😉
Idare edip başa cikabiliyorsaniz olun tabi hgfds
Sonunda teke dönüşü olacaktır.
onu diyen uzmanın olmayan beynine tüküreyim ben : )
Çok eşsiz erkek kaldimi 🙈😄😄
Aslında olmaması için neden yok. Bu insan doğasına ters bir şey de değil sonuçta.
niye 4, neden 10 değil mesela.
dogumsuzlara 10 da yetmez rezalete bak ilerd karinda lasin hadi bklm
@tatlibelancxk alsın, almasın demiyorum.
Çok saçma bir tane neyinize yetmiyo seven insan zaten yapmaz ve dusunmezde
İsteyen öyle yaşıyor zaten
zaten tek eşlilik oldugu icin evlenmiyorum
Hakkini veriyorsa neden olmasın
Tabi kuranda saçma sapan 1 erkek 4 kadın alır derse böyle aptallarda kendilerini nimetten, bi b*k sayar🤦♀️
Sanane islam dininden?
@Yalnızefendi_ nasıl banane o kitapta kadın erkek için gönderilmiştir diyor kadın resmen erkeğin zevki için yaratılmıştır diyor böyle şeyler yazdığı için siz kendinizi kral sanıyorsunuz maalesef
Inancsizsan sanane
Inanmiyorsan seni ilgilendirmez
@Yalnızefendi_ inancım var ama kurana değil sadece yaradana
Yaradan dini de yaratti
Tam bir fiyasko gelecekte ki kocam seni döverim🤣
Waaaawww 🤣🤣
Oldu baska
Ne güzel işte 😅
Olmali tabi kizlarda ksrlik serbestse bizde 4 kizla evlenmeliyiz
Adaleti sağlayamaz da cehenneme gidecegi kesin Allah ta izin vermiş ama tek esliligi önermiş
Eşit sevgi olmaz.. sadece cinsellik bakımından farklı eşlilik olabilir... Bence..
Katılıyorum yaşasın ataerkillik
Adam.
Onu diyen uzmanı skiyim