Yeni evliyim karım çok sık ağlıyo, boşanmalı mıyım?

Karımın sevgiliykende kırılgan, korkak biri olduğunu biliyordum ama bu kadarını tahmin etmemiştim. O zamanlar erkeklerden korktuğunu hiç sevgilisi olmadığını söylüyordu, ama şaka yaptığını düşünmüştüm.22 yaşında kocaman kız ama artık bir bebekle evlendiğimi düşünüyorum. Düğün gecesi beni gördüğü zaman korkmuştu kaçmak istiyordu. İlk defa ağladığını düğün gecesi gördüm tamam o zaman ola bilir ama artık gün içi mesela hemen hoşuna gitmeyen bişey söylersem direk küsüyo konuşmuyo gidip başka bi odada ağlıyo, hemen gözleri doluyo. İlk gece bile çok acıtıyo korkuyorum iğreniyorum diye ağladı, çocuk sahibi nasıl olacağız, hamileliğe , çocuk doğurmaya dayanabileceğine artık hiç inanmıyorum , herşeyden de korkuyo bide.
Çocuk doğurmaktan da çok korktuğunu söylüyor, aynı zamanda benden de iğrendiğini söylüyor korunmadan izin vermiyor. Asla tam temasımız olmadı. Gerçekten dayanamıyorum artık keşke dul veya benden yaşça büyük olgun birisiyle evlenseydim de böyle sorunlar yaşamasaydım diyorum artık kendi kendime.
22 yaşına gelmiş böyle bundan sonra da hiç değişeceğini düşünmüyorum. Çocuk doğura bilse bile herşeyden iğreniyor kesin bebeğin temizliğini bile yapamaz bu nasıl anne olacak. şu an ağladığı zamanlar bişekilde sakinleştiriyorum ama ileride bebek olursa bebeklerde sürekli ağlıyo ikisini birden nasıl sakinleştiriceğim?
Sizce durumu ailesini anlatıp çözüm bulmalarını söyleyeyim yoksa direk boşanayım mı?
Güncellemeler
+1 yıl
O değilde herşeyden iğreniyorsa niye evleniyor, ailesi de böyle olduğunu biliyor herhalde bu halde neden evlenmesine müsaade ettiler
Yeni evliyim karım çok sık ağlıyo, boşanmalı mıyım?