Kocam beni dövdü?

Ben 23 yasındayım esim 25. 7 senelik birlikteligimizin ardından 2 ay önce evlendik. 7 sene icinde bana bi kere sesini dahi yükselttiğini hatırlamam. Birbirimizi gercekten cok seviyoruz. Ama gecen ay kayınvalidem vefat edince kocam dagıldı resmen. En ufak biseyde tartısmaya basladık. Ama hep ben susuyodum uzatmamak icin. Bu sürecte ne kadar kırıldıgımı tahmin bile edemezsiniz.. Dün "dısarı çıkalım mı belki keyfin yerine gelir vakit geciririz beraber" dedigim icin birden bagırmaya basladı bana. "Benim annem ölmüs sen gezme pesindesin, zaten hic sevmezdin annemi ölümüne bile üzülmedin" dedi. Bende "Annen beni sevmiyodu annene bi kere bile saygızlık yapmadım, ben seni düsünüyorum kendine gel istiyorum cok yıpr..." diyemeden "kes sesini bıktım dırdırından kes" diyip tokat attı bana. Sonra tekrar vurdu. Karnımı tekmeledi. Saclarımı çekip bogazımı sıktı. Sonra durdu kendisine gelip aglayarak özür dilerim diyip sarıldı. Ama bilmiyorum gercekten cok agrıma gitti gururum kırıldı. Cok kötü hissediyorum kendimi. 7 senemizi bi günde silip attı resmen. 7 senenin hatrına 1 şans daha vermeli miyim? Siz olsanız napardınız?
Kocam beni dövdü?