Sevgilim buluşmak istedi ama ben hava soğuk olduğu için reddettim. Küsmekte haklı mı?
33
32
Görüşünü yaz
33Kız Görüşü
32Erkek Görüşü
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
_AsabiHatun__ | Aşk İlişkileri konusunda 3,5b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
O gelemiyor ise, sen gitse idin. Kim haklı ya da haksız oynamıyoruz sonuçta. Biraz mantık kullanıp sen gidebilirdin. Karşı taraf düşünmüş, hasta olmayın diye. Şu insanlar cidden sizi düşünse dert, düşünmese dert.
Kim daha çok seviyora güzel bi örnek olmuş. Kız soğukta olsa görmek istiyor beyefendinin umurunda değil.. kimileri sevdiği için kimileri boşta kalmamak için sevgili oluyor işte..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Ragnarøkkr | Aşk İlişkileri konusunda 255 görüş paylaştı.
Xper 5
3 ay
Soğuk olduğu için değil de pandemi yüzünden kapalı bir alanda olmak istemediğini söylesen belki kırılmazdı. Starbucks için benim bahanem bu olurdu, aslında kendi açımdan doğru söylemiş de olurdum.
O soğuk dememiş buluşmak istemiş sen istememişsin, bencillik bu, haklı bence 😀
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Tanzanit | Aşk İlişkileri konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Her buluşalım dediğinde buluşmak zorunda değilsin o da aynı şekilde.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
3 ay
Of sorma ya benimki hele ben hava soğuk olduğu için reddetim yok imkanı yok gel dedi bide şehrimizin arasında 10 saat yol var benim soğuk bir şehir kendisi soğuga pek pek duyarlı oldu için sen gel dedi yani ben anlamıyorum bu ne buluşma merakı bu soğukta 🥶
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
JemBey | Aşk İlişkileri konusunda 4,4b görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Haksız... Bu gacıları anlamak çok zor.. G*tümüz donuyor sonra ag...
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
_Carmen_ | Aşk İlişkileri konusunda 159 görüş paylaştı.
Xper 6
3 ay
Haklı. Soğuk havayı bahane etmişsin gibi olmuş resmen belki seni özledi görmek istedi ben valla isterse fırtına çıksın isterse kar yağsın isterse çamur yağsın yer yerinden oynasın gene de buluşmaya giderim sonuçta sevgilimi görecem var mı ötesi
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
VesSelamTR | Aşk İlişkileri konusunda 529 görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Yani eğer flörtse boş ver ama gerçek sevgiyse görmek istemiştir haklı olarak
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
T1mur | Aşk İlişkileri konusunda 425 görüş paylaştı.
Xper 7
3 ay
Gerçekten sevsen bırak soğuk havayı karda, ayazda bile çıkarsın.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
4 Kişi
Gizli Üye
3 ay
Kendi hasta olmayı göze almış da sana ne oluyor da nazlanıp gitmiyosun hak ediyosun tribi
Soğukmuş hem bu soğukta nereye gideceksiniz oturun evde bir günde görüşmeyin kusura bakma ama sevgilinde bebek gibi davranmasın bunda trip atılacak bir sey görmüyorum hava soğukmuş bu kadar yani
yahu bu buz gibi havada kıçımız donarken koronada zirve yapmış ne gerek var telefondur görüntülü konuşmadır puf olmadıki, acayip haksız senin sağlığınıda düşünmesi gerek.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş