Merhaba arkadaşlar. Sevgilimle çıkalı 2 yıl oluyor. Kız kardeşini onunla gerekli samimiyeti yaşayana kadar tanımıyordum. Bir gün Kadıköy'e gittik. Kız kardeşiyle geldi. Kardeşinden bahsediyordu ama bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum. İlk gördüğüme çok etkilendim, o da benden etkilendiğini ama ablasına bunu yapamayacağını söyledi. Tabi ben de bunu söyledim. Ama zamanla muhabbetimiz istemeyerek arttı ve gizliden kendisiyle buluşuyoruz. Üzgünüm ama onu daha çok istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl'' Baldız baldan tatlıdır '' sözü yine gerçek oldu...
Senin hayatın, ne yaşayacağına sen karar vereceksin. O yüzden yapma, etme ayıptır demeyeceğim. Ayıp olduğunu zaten biliyorsun...
En güzeli, en mantıklısı akışına bırak.
Diyorsan ki bir çözüm arıyorum, o zaman ikisindende ayrıl gitsin. Ne iki kardeş birbirine düşsün, ne de senin adın yarın birgün başka birşeye çıksın. Ayrıldığında iyiydi demek var, birde böyle bir adamdı demek var...
Sonuçta ikisiylede evlilik planları kurmuyorsun. Kursanda evleneceğin kesin değil. Yani boşu boşuna bu kadar riske girmeye değmez... Gönül eğlendiriyorsan, karşı tarafta memnunsa eyvallah. Ama yinede söylediğim gibi, değmez... İki kardeşi birbirine düşürme.12 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel şeyler yazmışsın, aynı şeyleri düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılHerkesin aksine mantıklı düşünmeye çalışıyorum. İnsanlar elinde olmadan başkalarından etkilenebilir. Ancak birşeyin yanlış olduğunu bilerek, hata yapmamakta onların elinde. O yüzden hataya düşmüşsün zaten. Direk olarak ikisindende ayrıl. Baldızına durumu anlat, yapamam. Sen yaptın, ben yaptım ama devam edemem de. Kız arkadaşındana biraz ara vermek istediğini söyle. Zaten anlayacaktır.
En İyi Cevaplar
kardes yanlış yollardasın bence 2snlede bitir en hayırlısı bu olur yapmışn bir hata kendını çek bitsn gitsin en dogrusu bu eger bunu yapmazsan çok buyuk sıkıntılar dogar 3 ay degl 5 ay degl 2 yıldan bahsedıyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim başıma gelse çok sinirleneceğim bir durum ama malesef kalbe söz geçiremiyosun sana tavsiyem önce sevgilinden ayrıl beraberken kız kardeşi ile böyle bir ilişki yaşamak hem onun için hemde sizin için zor bir durum sonra onun hayata devam etmesini birini gerçekten sevmesini bekleyin bir süre sonra senin ne yapığın umrunda olmaz o ilişkisini ilerlettikten sonra kardeşi sanki yeni yeni senden etkilenmeye başladığını hatta tanıdıkça aşık olduğunu söylesin sonra pek umrunda olacağını sanmam zaten.. dediğim gibi çok kötü bir durum ama insan sevmediği biriyle ilişkisini devam ettirirse karşı tarafı da mutsuz eder yapacak bişey yok uzun süreli bir çözüm olsa da bu durum pek kolay çözülmez
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke herkes senin gibi düşünse bacım. Teşekkür ederim ellerine sağlık.
Cevap sahibi+1 yılolan olmuş artık beddua etsem nolcak
Sevgilini erkek kardeşine ayarla ozaman odesirsiniz bide kardeşi bunu yapan ya arkadaşı bile değil insanlara guvenmiyorum işte bu yüzden ne insanlar var ya kinamiyorum ama gerçekten o kiza üzüldüm sana güvenmis kardeşiyle tanıştım is kardeşine guvenmis senle tanistirmis bir kardes bile yapar bir sevgili bole yaparsa o kız duyarsa ömrü hayatında kimseye güveni kalmaz başkasıyla evlenme dahi kardeşine güveni olmaz çok yanlış bir ilişki bu demek ki sen kardeşi gzl buldun senin için gzl lik önemli sevgilini hiç sevmemissin yani kız gzl diye sevgilini sıkıyor sun öylemi valla pes pes
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
30Cevap
Sevgilinden ayrıl. O yeni birine asık olana kadar bekle kız kardeşiyle olmak için dicem de, kız milleti baska birisini sevse kardeşinin eski sevgilisiyle olmasını kabul edemez. Yaptığında çok yanlış dicem ama gönül işte. GEçmiş olsun belkide en büyük çıkmazdasın suan.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Teşekkür ederim duygu paylaşımın için. Üzgünüm.
+1 yılyaprak dökümü olmuşsunuz haberin yok ALLAH akıl versin sen şerefsiz hadide oda kaşarmış ablasına yamuk yapmış hadi o baldızında senin erkek kardeşinle aşk yaşasa ne günlere kaldık sen buraya beddua etsinler diyemi yazın afferinnn sana denilsin diyemi yazdın seninle aynı yaştayım yaşımda utandım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin aklını kalbini ben aşkı memnu özentileri.. sen şerefsizsin kızın kardeşi senden de şerefsiz birbirinizi bulmuşsunuz seviyomuş muş sen ne anlarsın be sevgiden aşktan ablasına bunu yapan sana daha beterini yapar ki umarım yapar da ne derece hata şerefsizlik ahlaksızlık yaptığını anlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılAşk-ı memnu yu hiç izlemedim. Kimin nasıl aşk yaşadığını onu yaşayan bilir bacım.
Cevap sahibi+1 yılSenin biraz ahlakın sevgin olsaydı En azından kıza yalan söylemezdin aşkın sa sevginin de bokunu çıkardınız
Bende evlisin sandım be. Neyse gönül bu laf geçiremezsin ama hemen ayrılmalısın ablasından ve ilişkiniz yine gizli kalmalı yoksa kötü şeyler olabilir insanlar okey masasında taş çaldı diye arkadaşlarını öldürüyorrrrr
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru şeyler söylemişsin. Korkuyorum işte ben de bazı şeylerden. En iyisi kaçıp gitmek lazım kendimi alıp buralardan...
ya nasil bisey bu ablasinla ayrilsan nekadar uzulur biliyormusun kardesimi seviyor beni sevmiyor diye. utanmicakmisin ya busefer ablasi baldizin olacak nasil biseylersiniz anlamiyorumki Allah islah etsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇıkmazlardayım. Korkuyorum. Psikolojim bozuldu.
+1 yılKendine yeni ve temiz bir sayfa açman en güzeli. Çünkü, ikisinden birini tercih ettin diyelim ama iradene yine sahip olamayacaksın. Yaşın daha genç. İleride evlendiğin zaman, yasak aşkın lekesiyle yaşaman pek hoş olmasa gerek.
00 YorumlaNasıl yardımcı olabilelim ki. Sevgilinden ayrılacaksın, baldızını kendine sevgili yapacaksın. Bu durumda 2 kardeş 1 1 ine küser tabi. Hoş 1 durum değil açıkçası. Yaşlarınız kaç?
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes senin gibi anlayışlı eleştirse kardeşim. Ben 24 o da 20
Çok takılma, ablasindan ayrıl hemen. Baldız artık baldızın değil, gizli sevgilin olacak. Artık bir baldızın (eski sevgilin) olmasın, yoksa sonra ona da tekrar yürürsün. Gizli gizli takılın, heves bitince ikiniz de birbirinizden sogursunuz, aileden komple ayrılırsın, konu kapanır. Sakın herhangi biriyle evlilik konularına girme! Ulan az şerefsiz değilsin ha!
00 YorumlaMadem gizli gizli buluşuyorsunuz ablasıyla neden devam ettirdin?
15 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum.
Soran+1 yılEvet aklım alıp başımı buralardan git diyor kalbim tam tersini.
+1 yılYaptığın adilik için bide yardım istyorsun
Ne yüzsüz oldunuz
Konya ovasında yok sizde ki şu genişlik86 Yorumla
Soran+1 yılEleştirebilirsin arkadaşım abartıya gerek yok. Ha illa üstünlük kompleksi taslayacaksınız.
- +1 yıl
Abartı mı?
Yaptığnın farkında mısın
Eğer eşin sevgilin artık her neyse
o sana bunu yapsa ne o... luğu kalırdı ne şerefsizliği kalırdı dimi
aynayı kendinize tutup hareket edin
o kadını hayatından çıkar haksızlık etme
Soran+1 yılAşk ota da konar boka da demişler. Aklım ikisiyle ilişkiyi tamamen kesmek diyor. Ama kalbim nefsimi zora sokuyor ve ben çok duygusal bir insanın geçmişte yaşadığım sıkıntılarım oldu. Belki de psikolojik olarak ne yaptığımı bilmiyorum. Haklısınız ama beni de anlayın öyle yargılayın.
- +1 yıl
Bunun anlayışı yok olmaz olamaz
Aldatmanın hiç bir bahanesi olmaz
Kıusura bakmayın size anlayış gösteremem
Bu erkekler ne ara bu kadar serefsiz oldular ya.. Seytan hepinizin yuzune ayni anda mi ufledi
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yapmışsın şerefsizlik bir de gelip soru mu soruyorsun? Tamam o zaman cevap veriyorum, kadıköy sahilden denize atlayıp boğulabilirsin
11 Yorumla
+1 yılİğrençsiniz gün gelir bir başkasından etkilenir onunla aşk yaşarsın
15 Yorumla
Soran+1 yılBazen bir şeylere çare yoktur. Kiminle ne yaşayacağın hiç belli olmuyor. Ahkam kesenler, bilmeden yargılayanlar, anlayışsız insanlar... Yaşayacağınız çok şey var.
- +1 yıl
Sen adam olsaydın çıktığın kızın kardeşine göz koymazdın hadi sen elin oğlusun 2 kardeşe göz koydun ama bunu bir kardeş ablasına NASIL yapar?
Soran+1 yılŞu an bir ölüden farkım yok. Boş duvarlara bakıyorum anlamsızca. Alnımda kederle çizilmiş ince bir yol var, gitmek istiyorum...
- +1 yıl
Sizin gibilere hiiiiç acımıyorum :) beter olun o kardeş benim kardeşim olsaydı saçını başını yolardım nasıl yüzsüz nasıl karektersiz biriymiş o kız öyle
Soran+1 yılBoş konuşuşuyorsun şu an.
Kardeş '' AR DAMARIN ÇATLAMIŞ '' senin , yüzsüzlügün bukadarınıda görmemiştim... Utanıp yüzün kızarmadan birde yardım çagrısındamı bulunuyorsun..
00 Yorumlaİğrençsiniz ikinizde. Biraz içinde adamlık kaldıysa iletişimi kesersin her ikisiyle de.
21 Yorumla
+1 yılİkisini de almak varken neden birini seçesin ki
Dumtıs Dumtıs Dumtıs
Şaka şaka
Abi aldatmak acizliktir başka bişi demiyorum. Çok haince yani bu00 Yorumla
+1 yılŞöyle düşün eğer anlaşılırsa aranızdakiler sen kızdan kurtulursun sana bişey olmaz ama o kızın ablası kardeşinın yüzüne bidaha bakarmı onu düşün kendini düşünme sadece.
Yaprak dökümü oldu ortalık a*k01 Yorumla- +1 yıl
Ablasımı artık kardeşimi bilmiyorum kız kardeşi demişsin ondan oyle dedim
Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. Valla sana hiç bir şey diyemem. Çünkü kalbini değil bedenini seven seni gibi türlere yapacağım hiç bir desteğim ve yardımım olmaz..
11 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun beden olduğunu? Şu dünyada bilmediğiniz o kadar çok şey var ki..
İğrenç ya tamam insanız hata da yapcazda dön o yoldan o yol yol değil ıyy ya
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılAdilik ipnelikk falan demişler ama ben katılmıyorum gönül bu söz geçiremiyosun. Kimi seveceğini seçemiyosun. Bence sevgiline her şeyi anlat. Anlayışla karşılamasa bile yapacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir şerefsizliktir ya birde yardım istiyor ne kadar da yüzsüzsün
21 YorumlaBence bu ilişkiler yürümez ilerisi için çok sert olur düşünceler kötü sonuçlar dogabilir. Aile arasında huzursuzluk yaratmadan ayrıl derim.
00 Yorumlabu tamamen adilik benimde bir kız kardeşim var ve benden güzel o kız kardeş kardeşten çok düşman Allah ikinize de akıl fikir versin
00 YorumlaMal herif bir laf tutturmus aşk otada konar bokada onun arkasina saklaniyo.. Adam olup aciklsana ikisinede yermi? Yemez.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet yemiyor.
Soran+1 yılHem ben öyle bir laf tutturmadım, beni başkalarıyla karıştırma.
Soran+1 yılBen miyim o? Ota da konar boka da konar lafını bir kere kullandım.
Soran+1 yılAdminler senin Mal herif yazdığını görmüyorlar galiba.
+1 yılSadece Pes! diyebiliyorum Birde yardim istiyomus Bu konuda ALLAH yardim etsin derim yazik...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılo kız kardeşine bile bunu yaptıysa sana neler yapar, götün kalkmıştır şimdi senin
00 Yorumla Ne karaktersiz, ne geniş insanlarsınız, utanıp yerin dibine girmeniz gerekirken yardım istiyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumları okumadan yorum yapmamanızı rica ederim, hep aynı şeyleri yazıyorum.
şerefsizlik parayla değil ya. Ayrıl o kızdanablasından yani
00 Yorumla
+1 yılgörüşmeyi kes dostum.
kardeşlerin arasına güvensizlik ve öfke sokacaksın.00 YorumlaSevgiline yazık değilmi resmen kandırıyorsun kızı yazık ya
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Üzgünüm, o kötü bir insan değil. Kararımı vermek için bu geceye ihtiyacım var.
Grup yapın diyince iyi oluyorsun yoksa senin yaptığını çorumlu yapmaz desek köyü oluyor neysr anlayana.. Sizin gibilere * kılıçı sokmak lazım
00 Yorumla
+1 yılBaldiz baldan tatlidir hesabi yani kizla cinsel iliskidemi yasiyon mu yoksa
02 Yorumla
Soran+1 yılİkisiyle de bir şey yaşamadım ben düşündüğünüz gibi Allahsız değilim.
- +1 yıl
O zaman bir tercih yapacan kardes acik ve net olacan
+1 yılyardımcı olayım ben sana ikisinin hayatında da çektirgit sonrada öl senin gibiler yüzünden bizimde adımız çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılCivisi çıktı dünyanın. Empati kurmayi dene sonra napacagina karar ver
00 Yorumlaİksiyle de ayrıl. Yarın başkasından etkilenip sayıyı 3e çıkarırsın sen.
00 Yorumla
+1 yılKendimi sevgilinin yerine koydum da, Allah korusun. s
00 Yorumlaolabilecek şeyler bunlar hacı. işin çok zor. bu iş olmaz, olursa da en çok baldız üzülür
00 Yorumla
+1 yılBende baldıızmdan etkileniyorum oda bana karşı boş değil galiba
00 YorumlaUtan. Sizin gibiler yüzünden Adımız çıktı dokuza inmez sekize.
00 Yorumlayuh be bir ara atvde dizi vardı konu aynı ben sonu söylyeyim sana yar olmaz onlar bırak ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerak ettim bir baldızın tadına baksana baldan tatlımıymış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizinki aşkı memnu olmuş. İkisindende uzaklaş en mantıklısı
00 Yorumla
+1 yılBu yaptığın ipnelikkk
23 Yorumla- +1 yıl
Derhadi2 Papaganmisin nesin sende anlamadik:)
ablasıyla cinsel bişeyler yaşadın mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılYaşamadım.
Soran+1 yılDeğilim, şu an ikisi de ulaşmak istiyor ne yapacağımı bilmiyorum. Kalsam birinden biri üzülecek ben kaholacağım gitsem ikisi üzülecek ben kahrolacağım ne yapacağımı bilmiyorum ya
Soran+1 yılAklım ikisini de bırak diyor çünkü ikisine de haksızlık ettim hiç iyi şeyler yaptığımı düşünmüyorum geçekten öz eleştirimi yapıyorum ben ablası bilmiyor kardeşi biliyor ben hem biliyorum hem de bilmiyorum off
Ya bence bu bir ruh hastaligi
07 Yorumla
Soran+1 yılBence anlayıp dinlemeden konuşuyosunuz.
Soran+1 yılHiçbir şey sanıldığı gibi değildir.
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. iyice zıvanadan çıktınız be.
12 Yorumlainşallah en kısa sürede Dead
03 Yorumla
Soran+1 yılEksik olmayın.
+1 yıliğrençsin arkadaş ne yardımı
10 YorumlaAllah belanizi versin
00 Yorumlaananı avradını sıkeyım senin
15 Yorumla
Soran+1 yılDefol terbiyesiz.
Soran+1 yılBen küfretmedim.
Soran+1 yılAnnenin ellerinden öperim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılolmaz iki kardeşle birlikte evlilik olmaz
birini boşa diyorum00 YorumlaOnceldigi yerden kopsun durmak yok yola devam
00 Yorumla
+1 yılde get bide destek istiyo
03 Yorumla- +1 yıl
aşağıdaki yorumlarını okudumda kardeş bak haklısın bir insanı sevr
Soran+1 yılBen de öyle diyorum. Yorumlarımı okumadan beni kötülüyorlar :( Benim şu anda ne halde olduğumu bilmiyorlar, yarın öleceğimi bilseler yarın ki hallerine içim kavrulur.
- +1 yıl
sin ki bende yaşadım bunu. dediğim kişinin sevgilisini seviyodum. ama senin gibi gidip adamla buluşmadım. en son arkadaşımada söyledim. düzgünce anlattım. beni anladı benim için ağladı beraber ağladık. ama kardeş sen ne yaptığına bir baksana ya unutcan ya da söyliyceksin kıza. zaten eğer seni gerçekten seviyosa anlıycaktır seni. eminim. ama şu an yaptığın şerefsizlik başka açıklaması yok. hata yapmışsın madem düzelt artık
Serefsizlik diz boyu...
00 YorumlaKonuş kardeşim, açık açık soyle ne olacaksa olsun,
00 YorumlaYazık ya nelerini görcez bakalım dah...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah ıslah etsin sizi
Terbiyesiz ler00 Yorumla
+1 yılİkinizde birbirinizden betersiniz.
00 YorumlaBaldız baldan tatlıdır: )
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Baldızımla aşk yaşıyorum. Bana akıl verecek olan var mı ya da beni destekleyen?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler