Mafya kızı ile sevgili olma yolunda buldum kendimi. Kız beni seviyor ama cesaret edemiyorum beni dümdüz ederler. Sizce ne yapmalı?

Öyle çakma mafya falan değil arkadaşlar kız bizzat şu eski büyük mafya babalarından birinin öz torunu. Basit bir internet ortamında bile "Türk Mafyası" olarak hakkında onlarca şey dökülen bir aile. Tanışmamız ortak arkadaş gurubunda oldu. Kendisi benimle çok ilgilendi gerçekten diğer kızlar gibi çekingen falan değil acayip açık hiç çekinme falan yok hatta sizi kendine çekiyor. İkinci buluşmamızda yine onun ısrarı ile gerçekleşti. Bir süredir görüşüyoruz başlarda kendimi çekmeye çalıştım ama başaramadım. Kimin torunu olduğunu, kim olduğunu sonra öğrendim tabi. Hem güzel hemde gerçekten çok delikanlı kız. Dışarıya karşıda sert bir duruşu sert bir yapısı var ama bana karşı hiç öyle değil. Onun o farklı duruşu beni çok etkiliyor. Bende gerçektende silah görsem bayılabilirim baby face düzeyinde temiz yüzlü birazda korkak bir insanım ki köpekten bile korkarım. Kız o ortaklarının ortamdaki insanların pisliğinden ve o işlerin hiçbirini onaylamadığını söylüyor hep. Ben bir kere söyledim ailesinden çekindiğimi. Güldü olur mu öyle şey dedi. Yakın arkadaşıma anlattım sadece oda hayatını kaydırırlar olum bunlar normal insanlar mı dedi. Siz olsanız yerimde? Korkuyorum ama hoşuma gidiyor sanırım bu korku?
Mafya kızı ile sevgili olma yolunda buldum kendimi. Kız beni seviyor ama cesaret edemiyorum beni dümdüz ederler. Sizce ne yapmalı?