hayatımda ilk defa bi erkek için ağladım o da bana yapmış olduğu davranıştan kendisi için ağlamıyorum yanı...
Rica ediyorum saçma şeyler yazmayın moralim şu an berbat
hayatımda ilk defa bi erkek için ağladım o da bana yapmış olduğu davranıştan kendisi için ağlamıyorum yanı...
Rica ediyorum saçma şeyler yazmayın moralim şu an berbat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ağlama deymiyir hayatını o vermedi sana dün o yoktu varsin bugünde olmasin
Ben onun için üzülmüyorum bak durumu şöyle özetleyim... benim babamla problemlerim var... ve bu yuzden kimsenin beni sevdiğine inanmıyorum... O kişide burada iki de bir flört etmeye çalışıyordu... ben de iki de bir tersliyordum benimle dalga geçtiğini düşünüyorum ve bunu ona söyledim zaten simdi en son trip attım diye cevap yazmıyor artık... cevap yazmaması umurunda değil de zaten babadan ne sevgi ne de ilgi gördüm benim aklımı niye böyle karıştırıyorlar
Çok haklısın bu onların karaktersizliği sen sana yetersin inan bana bir abiye ihtiyacın olursa ben burdayim
Teşekkür ederim 🙂
Vurdurdun mu sen buna
Ya ben onunla değil o benimle flört ediyordu ben iki de bir onu tersliyordum...
Ben onun için üzülmüyorum bak durumu şöyle özetleyim... benim babamla problemlerim var... ve bu yuzden kimsenin beni sevdiğine inanmıyorum... O kişide burada iki de bir flört etmeye çalışıyordu... ben de iki de bir tersliyordum benimle dalga geçtiğini düşünüyorum ve bunu ona söyledim zaten simdi en son trip attım diye cevap yazmıyor artık... cevap yazmaması umurunda değil de zaten babadan ne sevgi ne de ilgi gördüm benim aklımı niye böyle karıştırıyorlar
Napti 🫣🥹
O benimle flört ediyordu buradan Ben de her seferinde tersliyordum inanmıyordum çünkü kendisine söyledim inanmıyordum dalga geçiyorsun benimle diyordum kendisi İşte en son yazışmamıza 2 gün üst üste özledim seni yazmıştı sonra ben de hiç inanasım gelmiyor dedim bana mesaj atmak istediğini söyledi ama kendisi gizli üye çok istemiştim daha önce çıkmasını gizliden çıkmamıştı zamanı var diyordu Şimdi bana mesaj atmak istediğini duyunca şaşırdım sonra istek at mesaj atarım dedim beni görürsen korkarsın dedi Ben de niye korkayım falan yazdım
Ben iri yarı yapılı biriyim korkarsın dedi Senin boyun 1.54 olduğu için dedi Ben de bu fazla uzatınca sinirlendim Konuşmak istemiyorsan konuşma yazdım biraz da trip attım o günden beri cevap yazmıyor ama ben Şuna çok üzülüyorum zaten babamdan sevgili görmedim benimle böyle dalga geçmesi Sinirimi bozdu
Knk buradan biriyle konuşman bence başlı başına bir hata. Şurada kimsenin sevgisine sevgi gösterisine inanma. Baba sevgisi görmemiş olabilirsin. Babanın vermediğini erkeklerden bekleme. Ve bunu onlara belli etme. Çünkü nasıl olsa sevgi görmemiş dediğimi yapar kafasına girer. boş ver onu. Hem belki görsen sevmeyeceksin? Kötü gelecek gözüne. Böylesi daha iyi degil mi? Şimdi reelde bile insanlar birbirini aldatırken sanalda olan birinin ne yaptığını nerden bilip nasıl güveneceksin?
Üzülme.