Merhaba arkadaşlar 11 aylık ilişkim vardı dün gece sonlandı ben istemedim çünkü öyle bi düşüncem yoktu kendisi istedi bunu ve dün şehir dısına gitti borcu var calısmak için vedalaşamadık bile seninle bişey konusucam diyordu yüzyüze gelmedik e oda gittiği için bana dün telefonda basta güzel konuşuyordu sonra garip konusmaya devam etti ve en son bu ilişkiyi devam ettiremicem dedi Ben şaşırdım çok üzüldüm sulugözümdür hala ağlayamadım bile ayrılma sebebi şu Bizim ailelerimiz arkadaşlar tanışıyorlar hatta aynı yerde yasıyoruz ve ben aileme bahsetmedim zamanı gelince söylerim diye onun ailesi biliyor ama bizimkiler biraz sıkıntılı basta gözlerine battı bu kadar sık görüşmemiz hatta babam o cocukla görüşmiceksin dedi gecen yaz ama bu yaz öyle bişey demedi ablamda sıkıntılı cok sürekli açığımı yakalamaya çalışıyor haliyle bizde stres oluyoruz gizli yürütüyoruz ama artık dayabamadıgını söyledi ve şu an burada değil gitti bana 20 gün kalacagını söylemişyi Şu an ondan bilr şüpheliyim Aramızda 12 saat yol var ama basıp gitmek istiyorum yanına o kadar kötü ki içim geceyi zor sabah ettim asla yalvarmadım ağlamadım küfür etmedim bitirmesine izin verdim yazmak istemiyorum arkadaşlar 1. Senemizi doldurmamıza 3 hafta kalmıs o kadar kötüyüm ki nasıl benden vazgecti bu kadar ben onun ayrılacağını hiç düşünmüyordum ben yapardım ama o yapmazdı bunu lüften bana bişey söyleyin evleri 6 kat aşağımızda gidip yatağına yatıp kokusunu içime çekmeyi o kadar istiyorum ki bişey söyleuin nolur
ve dün sehir dısına giderken benim kokumun sindiği tişörtü giyip gitti beraber aldıgımız bileklikleri taktı seni seviyorum hep sevicem dedi anlam veremiyorum
ve dün sehir dısına giderken benim kokumun sindiği tişörtü giyip gitti beraber aldıgımız bileklikleri taktı seni seviyorum hep sevicem dedi anlam veremiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer