Aşk acısı çekiyorum dertleşecek birisi varmı?

Ben bir kızı çok sevdim kokusunu sevdim bakışını masumluğunu sevdim2 senemi verdim tanıdığımda okadar acı çekmiştik 1 yıl dokunmadım elini bile tutmadım sonra onunda swvdiğini düşündüm aşık oldum herleyimdi onsuz nefes dahi alamıyordum sanki kalbim onun için atıyordu ve evlenmek istedik ailemin durumu iyi değil ben üni bitirdim iş bulamadım başta sonra geçici bir iş buldum arabamızı evimizi alalımdedim mutluyduk ama bişeyler tersti sürekli mutsuzdu başka şwylerde oldu ama her nw olursa olsun o tuttuğum söz verdiğim elini bırakmadım sevdim bir kızı asla yarı yolda bırakmazdım ben ama o bni bıraktı ve5 ay geçti terkedileli ve unutamıyorum 5 aydır hergün ağlıyorum delircem yardım edin bana ben deli gibi sevdim bir sabah çıktı ve ağladı anlamadım ben başta ve yazma bir süre ara verelim dedi ben ne oldu diye sorarken kafamız uyuşmuyo ayrılalım dedi bana ve bir anda en gelledi canımı yakan şeyde bı bukadarmıydı değerim onun gözünde ben onu ölswm yarı yolda bırakmazdım o beni bıraktı ve gittim konuşmaya konuştk ama kafamızın uyyşmadığnı farkettim dedi 2 senwlik sevgilimdi ve canm öyle yandıki ben sana asla kıyamadığım kız şu an yabancı gibi instagramı var ama uzaktan bakıyorum canım yanıyo neden bnu yaşıyorum allahım al canımı diye dıa ediyorum hergün nolur yardm edin dertkeşmek iatiyorum delircem yoksa dengem bozuldu5 audır hergün ağlıyorum dayanamıyorm intihar etmek istiyorum çünkü bn mutlu deilim😞😞😞😞😢😢
Aşk acısı çekiyorum dertleşecek birisi varmı?