Anlattıklarımı lütfen okuyarak yorum yaparmısınız? Beni seviyor mu? Neden kanka dedi?

Sevdiğim bir çocuk var aynı sınıftayız. Çok konuşmuyoruz. O bana bakıyor ben ona bakıyorum.. Okulda bazen konuşuyoruz ama hep o laf atıyor o şekilde konuşma oluyor. Wp de iki kez konuştuk ikiside dersle alakalıydı. İki mesajı da ben attım. Wp de dersle alakalı bisi dediğimde falan saol kankam kralsın vs gibi gibi seyler demisti. Tüm öğrencilerin olduğu grup var oraya komik bisiler yazıyor mesela random atıyorum. ben öyle komik bisi atınca o da 2 satır random atıyor falan.. Kızlarla çok konuşan biri bu bazen sinirimi bozuyor.. Bana bi kere mal demişti bende ona slk demiştim. Bana okulda bi kez şey demişti "yakışıklı kalem verir misin" falan bunun gibi.. Geçen beden dersindeydik."sen eşofman vs giymedinmi geçen ders eksi almıştın"dedi bende "yoo giydim"dedim o pantolon sanmış eşofmanımı.. Ben arkadaşım ve o oturuyorduk. Arkadaşım "siz ikiniz seneye aynı sınıfta olursunuz kesin"dedi. o da benim için"sen zekisin ben seninle aynı sınıfta olamam"dedii yani bana zeki dedi.. Ben en az haftada 1 kez durum atıyorum bazen anında görüyor bazen wp girmediği için görmüyor.. Az önce o da durum attı ilk kez ama biraz geç gördüm ben bilerek.. Beni seviyormu sevmiyor mu? Neden kanka dedi? Lütfen saçma sapan yorum yapmayın rica ediyorum..
Anlattıklarımı lütfen okuyarak yorum yaparmısınız? Beni seviyor mu? Neden kanka dedi?