Beni seviyor mu, lütfen okuyun?

Selam arkadaşlar benim uzun zamandır kafama takılan bir şey var. Adım Senem. 21 yaşındayım. Ankara'da okuyorum.

Senenin başında çok yakın olduğum bir arkadaşım vardı. Adı Faruk idi. Kendisiyle sürekli konuşurdum, hep beraber gezerdik, ben olmadığım zamanlarda yalnız efe takılacağını söylerdi. Her akşam mesaj atardı bana. Günlerden bir gün, bana birisini sevdiğini söyledi. herkes o sevdiği kişinin ben olduğunu idda ediyordu. mesajdan Kim olduğunu sorunca bizim sokakta oturan bir kız olduğunu öğrendim. (faruğun arkadaşları bizim sokaktalar. faruk kızı arkadaşlarına geldiği zamanlarda görüyormuş. arkadaşları söyledi.) Onunla hiç ama hiç konuşmamıştı. kız güzeldi. "sadece hoşlanıyorum." dedi. Bana bunu söylediği günden itibaren sürekli kızın yanına gitmeye başladı. Okul için ikimizin yapacağı bir proje vardı. Beni yanına istemişti kendisi. Onları erteledi o kız için. "sevdiğimi söyleyeceğim." dedi. söyledi kız reddetti. "önemli değildi." dedi. "hemen unuturum, biz o işlere devam edebiliriz." dedi bana... Projeyi daha yapmadık ve o günlerden beri benimle eski yakınlığını sürdürmüyor. Farklı biri oldu sanki, hatta onunla konuşmaya çalışınca "işim var" diyerek konuyu kapatıyor. Geçen aramız açıldı, kendisi gelip sordu, "ne oldu bana garip bakıyorsun?" diye. "yanına gelmeyi düşündüm ama gelemedim işim vardı" dedi yine.

ben de anlattım. "eskiden paylaştığımız daha çok şey vardı" dedi. "bu aralar yoğunuz ondan çok konuşmuyorum." dedi... hep bir bahane buluyo ancak bahane değil diyor sorunca. çocuk sanki.

Geçtiğimiz gün dışarıda arkadaşlarla buluşmaya gittik. o da vardı. ara sıra konuştu benimle. beraber takıldık. Ancak bilemiyorum. Bana diğer kızlardan farklı davranıyor hala. Uzaktan beni görünce gülümsüyor vesaire. Hatta çıktığımızı sanıyor herkes. Kendisi inkar ediyor. Hatta bana soruyor "sana bu konuyla ilgili ne diyolar" diye. ben de anlatıyorum. "siz ikiniz çıkın." dediklerini söylüyorum. Gülümsüyor sadece. "ben onları bulursam döverim." diyor. Hiç de dövecek gibi kızmıyor ama. Bana karşı Daha kibar sanki. ama eskisi gibi değil. Ben şunu düşündüm: beni kırmak istemiyor, bi kenarda tutuyor. diğer kızdan hoşlanıyor ve o yine reddederse bana gelecek. Bunu kendi erkek arkadaşları da söyledi. Ben "yedek"mişim onlara göre (!) kimisi de "senden bıktı" diyor. Ben de faruğun üstüne çok gitmiyorum. sevmiyorsa sıkılır düşüncesiyle. ama geçen bana "sen neden gelip konuşmuyorsun?" diyince arada bir laf atmaya başladım.

Yardımcı olabilir misiniz? Okuduğunuz için çok teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
ikimiz hakkında konuşulanlar hoşuna gidiyor gibi... Atar yapmıyor yani "çıktığımızı sanıyorlar" lafını duyunca. sanki çıksak hava atacak. ki kabul etmeyeceğim,benim de gururum var. çok oynadı
Güncellemeler
+1 yıl
şimdi de bana eskileri hatırlatıyor
Beni seviyor mu, lütfen okuyun?