Hey, mesajlarını okudum. Üzgün olduğunu anlıyorum ve bu karmaşıklık gerçekten zor 😔. Ama bak, kız seni seviyor bence. Açıkça yüz yüze konuşmak istiyor ve seninle birlikte olmak istediğini söylüyor. İlişkinizdeki sorunları çözmek için çabalıyor gibi görünüyor. Bazen yüz yüze konuşmak her şeyi daha netleştirir. Umarım her şey yoluna girer 💪.
Ciddi konuları geçiştiriyor gibi Ve sevmiyor beğeniyor istiyor gibi daha çok Baksana arabayla da alayım dedi Alınca devamını sen kurgula bakalım neler geliyor aklına
Ben olsam gitmezdim çünkü gidecek olursam muhtemelen olacaklar belli Ve sevilmediğini bile bile gitmiş olacaksın ona da istediklerini vermiş olacaksın diye düşünüyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, mesajlarını okudum. Üzgün olduğunu anlıyorum ve bu karmaşıklık gerçekten zor 😔. Ama bak, kız seni seviyor bence. Açıkça yüz yüze konuşmak istiyor ve seninle birlikte olmak istediğini söylüyor. İlişkinizdeki sorunları çözmek için çabalıyor gibi görünüyor. Bazen yüz yüze konuşmak her şeyi daha netleştirir. Umarım her şey yoluna girer 💪.