+1 yılAnlattım ben belki o anlamak istemedi.. en azından anlattım.. sonrası.. derin bir sessizlikti benim için.. bir daha da hiç konuşturamadı beni.. araya bir çok kişiyi soktu.. bir çok kez uğraştı ama.. bir daha anlatmadım.. onu nasıl da göğsümde bir kurşun gibi taşıdığımı.. onsuz yaşamıyor gibi yaşadığımı.. içimde yakıp gittiği dağları söndürmenin yıllarımı aldığını.. ben bir daha ona hiçbirsey anlatmadım..
21 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumda hala sevdiğini düşündüm senin biran
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılBen kendimi çok iyi anlatabiliyorum ancak aradığım kişiyi bulamıyorum. Belki aradığım sinerjiyi bulamıyorum.
Ben daha çok tatlı, sevecen birini arıyorum. Romantik olmama izin verecek, benimle tüm sevgisini paylaşacak, kalbimi kırmayacak birini arıyorum.
Kolay değil ancak aramaya devam ediyorum.
Şu ana kadar ki ilişkilerimde iletişimde sıkıntı yaşamadım ama ya.
Sadece aradığım kişi olmadığını gördüm ayrıldım ya da aldatıldım..
13 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm kardeşim ama güzel kadın ariyosun anlayışlı ama o zor biraz söyleyim ama aldatan sana değil kendine yanlış yapmıştır unutma
- +1 yıl
Teşekkür ederim efendim.
- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaşta herkes birbirini çok iyi anlıyor aslında. Anlayışların en pik yaptığı dönemler. Ne oluyorsa sonradan oluyor.
Anlayış nedir mesela bunun bile anlamını bilmeyen insanlar var. Daha anlamın anlamını bilmeyen insanlarla vakit öldürmeyin.
Anlamak için konuşmaya gerek yok. Oysa anlamak için görmek yetiyor. At gözlüğü yerine miyop gözlüğü taksalar daha iyi sonuç alırlar. En azından doktor tavsiyeli.
17 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun anlamin ne olduğunu bilmeyenler çok
- +1 yıl
İşte onu bilmeyenler acilen görücü usulü ile evlenmeli
- +1 yıl
Onuda bulurlarsa kardeşim
- +1 yıl
Bulamayana pazarlamacı çok
- +1 yıl
Onları oda kesmes
- +1 yıl
O kesmezse Mustafa keser
- +1 yıl
😂 güzeldi bu
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sadece o beni anlamadı, çünkü konuşmadım jjdjd
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamıyor diye bir şey yok bu hayatta herkes anlıyor ama işine geldiği kadarını yansıtıyor.. ben istediğime anlatmak istediğimi anlattım..
17 Yorumla- +1 yıl
Peki karşıdaki anladımi ya da anlamaya çalıştımi
- +1 yıl
Anlamıştır öyle olduğunu düşünüyorum dedim ya herkes anlar..
- +1 yıl
Anlar ama işine göre sonuç o kişi bitti ozaman
- +1 yıl
Doğal olarak..
- +1 yıl
En Güzeli bu yeni foton yakismis güzel 😌
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Ricalarrr
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOldu anlaşılma duygusuna hasret şekilde sürüm sürüm süründüm😅
15 Yorumla- +1 yıl
Surundun peki sen surundurmedinmi hiç 😂
- +1 yıl
Tabiki de iki katı süründürdüm😅
- +1 yıl
Naptın peki 😂
- +1 yıl
O da bana kalsın 😅
- +1 yıl
Sana kalsın ozaman 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBen anlattim ama o anlamadı, zekasında sıkıntı vardı sanırım.🤣🤣
17 Yorumla- +1 yıl
😂😂 niye anlamadı terbiyesiz seni 😂
- +1 yıl
Amaaan iyi olmuş zaten🤣
- +1 yıl
Ama sinir olmuşsun ona 😂
- +1 yıl
Gereken küfürleri duydu benden bizzat🤣
- +1 yıl
Maşallah 😂 küfür eden bayan ayrı oluyor severim doğal olcak yeri geldinde edecek bazıları böyle hani karizmam cizilmesin diye etmez ya 😂
- +1 yıl
Yerinde iyi oluyor 😅
- +1 yıl
Ee yerinde de edilmesi lazim bir bayan erkek gibi olcak miy miy ne o öyle 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır aşka inancım yok
11 Yorumla- +1 yıl
İnancı bitirdiler
+1 yılKendimi anlatmıyorum karşı taraf ne kadar anladıysa artık, anlamak isteyen çabalar. Kötü demişse “evet kötüyüm defolup gidebilirsin” derim.
38 Yorumla- +1 yıl
Peki seviyosan çok diyelim
- +1 yıl
Çok sevmek her şeyi çözüyor mu? Sağlıklı bir ilişki için anlatmak, anlaşılmak, dinlemek öncelikli geliyor, sevmek sonrası. Anlatmadığımdan kasıt kendimi anlatmam çözmesi gerekli, geri kalanı anlatırım. Sevdiğim ve vakit geçirdiğim biri eşek olup anlamadıysa daha ne anlatayım ben ona 😒
- +1 yıl
Çok doğru ne anlatsanda seni anlamazsa bir insan o insandan birsey olmaz ama günümüz ilişkilerinde kimse kimseyi anlamadigindan yakınıyor 😑
- +1 yıl
Birisi anlatırken diğeri dinleyecek hep bir ağızdan konuşunca ne anlaşılacak
- +1 yıl
İşte o bizim ulkemizde zor biliyosun değilmi
- +1 yıl
Yapacak bir şey kabullenmekten başka
- +1 yıl
Yani kabullenmek lazım gerci sende ben gibi düşünüyorsun ondan bu tarz şeylere acaba diye bakıyorsun
Lisede bu durumu yaşamıştım cidden o zaman ki yaşıma veriyorum hem kızın hem kendimin yapamadık, beceremedik...
11 Yorumla- +1 yıl
Lise zamani çok değişikti ozamanki aşklar çok farklıydı bak
Sanırım sadece bir kere oldu. Bazen sen ne kadar anlatmaya çalırşan çalış. Her şey karşıdaki insanın anladığı kadardır. Olmayınca olmuyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru diyorsun karşıdaki anlayışsiz olunca anlatamiyorsun.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşk değil de o aşamaya geçemedik ne hikayeler var bende olmadı olsaydı dediğim biri oldu diğeri için ben yara olmuşumdur ama yine suç bende değil erkekte, çünkü erkek bilmiyor kadın nasıl sevilir ne yapılır nasıl yaklaşılmali, nasıl ısrar edilmeli ya da ne dereceye kadar vs bu yüzden olmuyor işte benim için sorun yok, birini illa olsun diye istemiyorum erkek dediğin çabalar
135 Yorumla- +1 yıl
Bak bu konu doğru erkek öyle yüzeysel bakmaz ilişkiye sıkıntıya gelemez siz tam yaşamak istersiniz aşkı doganizdan ötürü çünkü siz duygusal bakıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılİşte anlasamadıgimiz nokta bu ama kaybeden erkek oluyor bence. Kadın için sorun yok hele benim gibi bir erkeğe ihtiyaç duymayan biri için hiç
- +1 yıl
Kadınlar daha çok ağlayıp üzülüyor bana göre peki sen neden bir erkege ihtyac duymazsin
Cevap sahibi+1 yılNeden duymaliyim?
- +1 yıl
Her insan karşı cinsi sevmek ister ondan duyabilirsin sevilmek istemezmisin
Cevap sahibi+1 yılSevmeyi bilmiyor erkek kısmı bu yüzden gerek yok benim sevgimeb değecek biri de yok bu yüzden ben kendimi fazlasıyla seviyorum gerek yok kimseye
- +1 yıl
Sen bencisin ben gibi ama her erkek öyle değil unutma iyileri cok
Cevap sahibi+1 yılDeğilim dengim yok😅 değmiyor kimse bende vazgeçeli çok oldu😉
- +1 yıl
Valla sanki sen bana yabancı gelmiyorsun dengin nasıl peki senin😂
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir yabancılık? Dengim bu işte benim gibi benim kafada ama beni geçecek biri her konuda😅
- +1 yıl
Senin kafa ne durumda onu söyle bir bakım 😂
Cevap sahibi+1 yılHani çözmüştün beni, benim gibisin diyordun😅
- +1 yıl
Öyle ama ben gibi olma sen kötü kaka bu 😂
Cevap sahibi+1 yılBen senden önce oldum bile, çok yıllar oldu yeni bir şey değil, kendime de yalnız olmaya da aşığım kimseye tahammülüm de selamım da yok
- +1 yıl
Seni harbi merak ettim ben bir ben gibi düşünen birisi 😂
Cevap sahibi+1 yılBelki de daha önce karşılaşmış olabiliriz sizin başka hesapta. Foto gördüğümü biliyorum ama özelden konuşmuş olamayız kimseyle böyle bir münasebetim yok çünkü. Sadece fotolara göz aşinaligi benimki
- +1 yıl
Benim baska hesabım yokki ilk ve tek hesabım bu karşılaşmış olabilriz gizliden biran cikarsan söylerim gördüğümü
Cevap sahibi+1 yılYok ya gerek yok bence, öyle ise görmüşsundur eski üyeyim bende ama artık aktif değilim bu yüzden hatırlamıyor olabilirsin
- +1 yıl
Gormussumdur kesin sen beni biliyosun ama
Cevap sahibi+1 yılBenimki göz aşinaligi dediğim gibi, yorum çok okurum bu yüzden sık sık karşıma çıkarsa yorum ya da soruları kişinin tanıyor gibi oluyor insan ya da bir fikir oluşuyor
- +1 yıl
Anladım yani ordan soru sordumdan goruyosun beni nasıl sorularimi beğeniyormusun iyimi
Cevap sahibi+1 yılYakın takipte değilim kimseyi, özel inceleme değil konu ama aynı fikirde olduğumuzu çoğu yorumlarda görmüştüm. Artık aktif de değilim bu yüzden kimse hakkında çok fikrim yok
- +1 yıl
Niye caninmi sıkıldı sitede aktif değilsin bakim
Cevap sahibi+1 yılYoo başka işim gücüm mü yok 🤣 ayrıca Ergen saçma soruları ile zaten işim olmaz, birde iki gündür site iyi de baydı bu güncelleme berbat oldu ki aktif olmamam çok eskiye dayanıyor yeni bir şey değil
- +1 yıl
Anladım güncelleme bende sevmedim karışık gibi geldi ama ben zaten soru sordumda az sorarım 2-3 güne bir sorarım sorularimda slow tarzı olur öyle dediğin sorulardan sormam 😂
Cevap sahibi+1 yılBaktım evet mantıklı sorular ama yine de sarmıyor. İlgimi çekmiyor burası artık
- +1 yıl
Doğru bende bir ara silmeyi düşünüyorum hak veriyorum sana
Cevap sahibi+1 yılYooo silmiyorum da ama arada bakıp çıkıyorum fazla işim yok geri çekiyorum kendimi olup bitiyor, hesap var ama ölü gibi düşün 😉 tabii siz feno olunca bu mümkün olmaz sanırım. Hiç bana göre değil iyi uğraşıyorsunuz valla fenoluk ile🤣
- +1 yıl
Yok ben tek soruluk fenoyum öyle habire soru atmam tek 😂
Cevap sahibi+1 yılNe iyi çünkü fenolara da ayrı gıcıgim. Kimseye katlanamiyorum hemen engel butonu iyi ki var🤣 sitenin belki de en iyi özelliği ama birde ENGELLEDİĞİM gerçekten yok olsa ama ne gezer yine sayfada buluveriyor insanı
- +1 yıl
Ben herkeze yorum atarım kibiri sevmem öyle huyum yok bunu soleyim 😂
Cevap sahibi+1 yılHerkese demek istedin sanırım. Yok öyle soru seçerim ben kimim soğuğuna bakmam görmem bile bazen ama aktif değilim zaten kimseyle işim yok
- +1 yıl
Belli biraz asisin 😂
Cevap sahibi+1 yılNe gerekiyorsa oyum, önceliğim kendim ve keyfim hepsi bu
- +1 yıl
Keyfim ve kahyası diyosun 😌
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır olmadı. İnsan insanı anlayamıyor. Maksimum anlamış gibi yapıyor bence. Anlaması için çok sağlam bir empati yeteneği gerekiyor. Öyleyken bile tam olarak anlaşılmak mümkün değil. Ben eskiden çok dert ederdim bu durumu. Artık anlaşılmak o kadar da önemli gelmiyor. İnsanlara kendimi anlatmaktan yoruldum. Anlamıyorlar. Ne yapayım? 😇
119 Yorumla- +1 yıl
Anlatmaktan yoruldum diyosun çok haklısın silah zoruylami anlatalım☺️
Cevap sahibi+1 yılAnlaşılmamak insanlığın laneti bence. Hiçbir insan başka birini tam olarak anlayamaz. Aynı olayı birebir yaşasa bile vereceği tepkiler farklı olduğu için yine tam olarak anlayamaz. 😇
- +1 yıl
Peki iki insan birbirini tam anlamıyla anlasa herşeyiyle o ilişki sağlam olur mu bakım ☺️
Cevap sahibi+1 yılTam olarak anlaması mümkün değil. İlişkide anlayış önemli ama asıl sağlam ilişki birbirini tamamlamakla mümkün diye düşünüyorum. Aynılık da iyi bir şey değildir yani ilişkide. Tamamlayıcı olmak önemli.
- +1 yıl
İşte ilişki için tamamlayıcı önemli onu basarabilmek lazım çünkü kesin bir sonuçta sıkıntı çıkıyor ikiskide
Cevap sahibi+1 yılİki aynı insan anlaşamaz. Birbirimize çok benziyoruz hadi evlenelimle olmaz bu işler. Ortak noktaların olması da önemli ama eşler birbirinin eksiklerini tamamlamalı. 😇
- +1 yıl
Peki ne gibi bir ortak noktaları olmalı
Cevap sahibi+1 yılOrtak hobileri olmalı. Mesela iki tarafta gezmeyi sevmeli. Birlikte zaman geçirebilmeliler. Düşün ki adam evcimen ve sürekli evde yatmak istiyor ve gezmeyi de sadece masraf olarak görüyor. Kadınsa yeni yerler görmeyi, gezmeyi seviyor. Ne olacak? O adam o kadını gezdirir mi? Hayır. Kadının arkadaşlarıyla yahut yalnız gezmesine izin verir mi? Hayır. Ya da birlikte yemek yapmayı sevmek gibi mesela... Birlikte gülebilmek gibi... Birlikte bir hayatı paylaşabilmeliler. Hayata aynı pencereden bakabilmeliler. Kafa yapıları uyuşmalı.
- +1 yıl
Valla çok bilgilisin iyi biliyosun ve haklısın birlikte zaman geçirecekler bu konuda katılıyorum çoğu ilişkiler birbirinden bikiyor ekme durumuna düşüyor.
Cevap sahibi+1 yılİlişkiyi monotonlaştırmamak lazım. Bu da çabayla mümkün. O eli bir kere tuttuysan evlendikten sonra da tutmaktan utanmayacaksın. Erkeklerin bir hatası da bu işte. Evlendikten sonra bırakıyorlar o eli. Bende teknik bilgi var da uygulama yok. 😂😂
- +1 yıl
Yani bilgin var ama yaşamadın bu bilgiyle güzel yaşarsın ama 😂
Cevap sahibi+1 yılBu kadar bilgiyle yaşayamayadabilirim yalnız. 😂
- +1 yıl
Neden tehdit edenlermi var 😂
Cevap sahibi+1 yılHayır bildiklerim beni seçici olmaya zorluyor çünkü. Nasıl biriyle evlenmemem gerektiğini çok iyi biliyorum. 😂
- +1 yıl
Peki nasıl biriyle evlenirsin ki gizlisin seni önceden gordummu ben bakım 😂
Cevap sahibi+1 yılHayır tanışmıyoruz. 😄 Ben çok şey istiyorum sanırım. Beklentim yüksek geliyor bana. Ama azaltamıyorum da. 😂
- +1 yıl
Misal ne ama beklentin ne senin 😂
Cevap sahibi+1 yılO kadar çok ki yazmaya üşenirim. 😂
- +1 yıl
Maşallah ne istiyosun sen öyle 😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet bir insanda oldu yarım kalmışlık, kendimi gerçekten doğru anlatabildim mi duygusu var. Didişmeyle geçti çünkü. Hoş karşı taraf gerçekten tanımak istedi mi oda tartışılır. Bana tatlı kadın derler genelde ama o cadı ve deli buluyodu:)
1101 Yorumla- +1 yıl
Tatlı cadı kadın yoo cadı değilsin sen anlayışlı çözmeye çalışan kadın geçen foto değişmişsin tanıyamadim seni acaba bizim rose profili 😂
- +1 yıl
Ne gibi duygusal çıkışların oluyor peki
- +1 yıl
Sahiplenme güzeldir
- +1 yıl
Benimi nerde gördün balkonda 😂 benim eski balkona cikarmazdi çünkü karşı binada kız topluluğu olduğu için 😂
- +1 yıl
Haha nerde evim bakım ben genelde fitness atletiyle çıkarım o yönden tehlikeli 😂
- +1 yıl
Biliyorum bende sakana takıliyorum 😂 ama öyle ben yazları misal hiç atlet giymem uyurken ama
- +1 yıl
Yooo o bana bakın değil etrafı izlemek güzel manzara güzel oluyor bakmasınlar birde sokakta bir balkondan laf atıldım ıslık çalındı kim çaldı hala bilmiyorum 😂
- +1 yıl
😂😂 bir keresinde kizilayda arkadaşlarla alışveriş yaparken dolmustan kızlar bağırarak öpücük atıyordu arkadaşlar bile güldü ne anılar var ne anılar kitap yazmam lazım 😂
- +1 yıl
Haha ee artık kızlar erkeklere laf atıyor rose normal 😂
- +1 yıl
Tatilde öyle takılıyorum birisi Alanya'da duvar fotosundayken sizi taniyorum ben demişti bende sizi tanımadım dedim 😌
- +1 yıl
Esmer ama yakışıklı az rose 😂
- +1 yıl
Yok ya kimmiş çoğu nasılım diyen kendi fotosunu koymuyor fake koyuyor nasilim diyor unutma 😂
- +1 yıl
Laf bana çakıldı koyarım duvar fotonun bandanali fotosunu bir ara 😂
- +1 yıl
Barışı bende severim bak
- +1 yıl
Ben o fake takılanlara sinir olurum başkasının fotosuyla takılma felan tabiki suç kendini bilen adam herzaman gösterir unutma 😌
- +1 yıl
Gupse cirkin kadın değil şimdi kadında değişik aura var 😂
- +1 yıl
Bence komik ve akilli kadın erkeklerin gözünde öndedir unutma siz bizi güzelliğe bakıyor sanıyorsunuz bakım
- +1 yıl
Rus dediğin mankendi sıradan Rus değil 😂
- +1 yıl
O değil Rus eminmisn 😂
- +1 yıl
Rus olan daha çok kıskanıyor emin ol kadın her yerde kadın 😂
- +1 yıl
Rus kızlar herşeyi direk söyler utanmaz yani ne istiyosa nasıl düşünüyorsa kiskanctir tabikide 😂
- +1 yıl
Valla seversem kıskanırım sevdiren çıkamadı ben kadında akıl ararim misal bir kadın bugün normal öteki gün başka bir karekter olursa böyle kadından uzak dururum çünkü tehlikelidir o kişi
- +1 yıl
Haha ciddi o derecemisin sen bakım 😂
- +1 yıl
Doğru sizin o dönem tehlikeli uzak durmak lazım size karşı 😂
- +1 yıl
Flörtöz adam sana göre ne peki
- +1 yıl
Gercekte belki arkadassa peki izin vermezmisin
- +1 yıl
Bak sen şu an diyosun ki biz kadınlar tehlikeliyiz kızın kalbi gider diyosun
- +1 yıl
Sonuçta kadınlar bir baska kadının sevdiğini alabilir bu yönleri var diyorsun 😂
- +1 yıl
Çağrı merkezinde ne diyolardi dusuyolardi bu kadar yokluk olmaz sanırım
- +1 yıl
Abazalik benimde sesim iyidir demekki Ankaralılar seste iyi iyi senden şarkı bekliyorum 😂
- +1 yıl
Benim sesimi beğenmeyen duymadim normal benimde diksoyonum iyidir
- +1 yıl
Turist geldi diyosun yok ya 😂
- +1 yıl
Turist Ömer'i severdim varya 😂
- +1 yıl
Şalvar bank severim düşünsene öyle olduğunu 😂
- +1 yıl
Modern nasıl oluyor çiçekli böcekli olanmi al bak foto değiştim 😌
- +1 yıl
O gömlek yavru Ağzı ligth benden olmaz ben kazak erkeğim 😂 ben zaten gencim daha beyazım yook 😌
- +1 yıl
Bak bunu cozmussun lider ruhlu oldumu 😂
- +1 yıl
Çok kişi yönlendirdiğim için fikirlerimi hep isterler bizde biraz kafa ekonomik olarak daha güzel çalışıyor diğer tarafa pek ilgi göstermiyoruz
- +1 yıl
Yok duygu ayrı ama ben önce ise bakarım duygu sonra bende
- +1 yıl
Duyusallik bir yere kadar rose biliyosun bu hayatta zor
- +1 yıl
Orası doğru ama ideal düşünce kafa parayı her daim kazanıyor şu an kazansa bile ama şu ekonomide bitik çünkü paranın değeri kalmamış
- +1 yıl
Altın güzel yatirim bak ama toprak ve araba Şu an iyi yatırım unutma
- +1 yıl
İnşallah zor ama ev şu an bende var ama şu an evler fiyatı uçuk heleki kiracılar için daha zor
- +1 yıl
Yani arabayı satip alabilridin araba markası ne
- +1 yıl
Güzel araba tam kız arabası trafikte sovuyomusun bakım 😂
- +1 yıl
Daha çıkmadin bayanlar biraz trafik canavarı oluyor yolda önüme çıkma 😂
- +1 yıl
Valla kadınlar fren yerine gaza basıyor düşün 😂 bana bakmasın kaza yapar 😂
- +1 yıl
Niye baban sınırlı oda etken bak sınırlı adam trafikte fena 😂
- +1 yıl
Traktör bende kullandım zor bak takviye felan öyle direksiyonu kontrol etmeside zor
- +1 yıl
Yani zor bak en zoru hatta 😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aklıma bir şarkı geldi jsjs
https://www.youtube.com/embed/Uhx3xUgd-oQanlamasınlar amann çokta tın jsjjs
13 Yorumla- +1 yıl
Yani biz seninle draculayiz bize işlemez zaten 😌
- +1 yıl
Yani olmadı tabutumuz bol yanlarda sokariz birini içersine😂
+1 yılBen gayet iyi anlatırım qnlamıyorsa gözüne sokarım öyle ya da böyle anlatırım ama gelinen noktadan o sorumlu olur genelde böyle saçmalamalarla geçti hjk
11 Yorumla- +1 yıl
Kötü geçmiş Gayette anlaşılır bir kadınsın sen nasıl anliyamamislar seni
Oyle bi aşk olmadı , bi kere çok eskiden aşık olmuştum gidip söylemiştim ona da. Reddedilmiştim zaten, sevdiginden kazik yedigi ve ask acisi cektigi bi zamanda denk gelmistik birbirimize. Olmadi. Şimdilerde ise ufak bi hoslanti hissedeyim birine hemen uzaklaşıyorum.
136 Yorumla- +1 yıl
Yok öyle düşünme hoşlanıyorsan belli et zaten hep ondan. Kaybediliyor aşklar.
- +1 yıl
😂😂 sen nasil birisinden hoşlanıyorsun
- +1 yıl
İkside hadi bakım 😂
- +1 yıl
Karakter olarak, merhameti ve nezaketi en güzel giysisi olan biri, komik, esprilerime dayanabilecek hatta benimle gülecek biri , tip değişiyor yaa ben ne kadar bi kalıba sokmaya çalışsam da kalbim birine ısındığı zaman o tiplemenin tamamen dışında olduğunu görüyorum. Ben mesela sarışın ve renkli gözlü severim diyorum ama ilk ve tek aşık olduğum kişi zamanında kumraldi kahve saçları ve gözleri vardı. Şimdiki bu hoslanti siyah saç kahve göz mesela uzun severim ama bu hoşlandığım kişi çok da uzun değil 🤷♀️ kalbin işine bak
- +1 yıl
Yani sen istedini sevememissin ne yazikki esmerleri sevmiyosun ozaman
- +1 yıl
Gözler renklimi 😂
- +1 yıl
Esmer iyidir esmer unutma 😂
- +1 yıl
Anlat bakim dinliyorum
- +1 yıl
Bunu erkekmi yazdı
- +1 yıl
Yok yani erkek gözüyle bak dedin seni kiskandirmayami çalıştı bu kişi peki
- +1 yıl
Yani ama bu seni kiskandirmaya çalışması normal erkek gibi değil
- +1 yıl
Seviyonmu sen peki bu kişiyi
- +1 yıl
Bilmiyorum.. sadece onu göreceğim zaman heyecanlanıyorum, başka kızlara baktığını görünce içten içe kıskanıyorum sinirleniyorum. Hem konuşmak istiyorum hem de yanındayken tek kelime konuşamıyorum. Çoğu zaman yüzüne bakamıyorum. Ve rüyamda goruyorum:( çok kafama taktığım için sanırım.
- +1 yıl
Yok demekki bayağı sen utangaç birisin 😂
- +1 yıl
Eskiden konuşurdun yani bu okul ortamındami peki
- +1 yıl
Yani hoşlanıyorsun bayağı çocuktan
- +1 yıl
Kendine zaman ayir sevdiğin seyleri yap unutursun
- +1 yıl
Yap yap pişman olmazsin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşılamamaktan nefret ederim. İllaki oluyor fakat sonradan da olsa anlayabiliyorsa sıkıntı olmuyor. Fakat hiç anlaşılamamak zorlar ve biter. Olanlar bitti
113 Yorumla- +1 yıl
Doğru en kötüsü seni birisinin anlamaması sonradan anlasa bende pek bir icraatı kalmıyor
- +1 yıl
Elimizde bunlar var, maalesef 😅
- +1 yıl
Ama sen güzel anlasilirsin soleyim 😌
- +1 yıl
Umarım öyledir 😅iyi ifade ederim kendimi işte
- +1 yıl
Bence ediyosun ben seni anlıyorum bunu bil 😂
- +1 yıl
Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az😁
- +1 yıl
Yani sende beni anlıyorsun değil mi 😌
- +1 yıl
Neden anlamayayım 😉
- +1 yıl
Yani kafa yapimiz aynı 😌
- +1 yıl
Çoğunlukla aynı gibi😅😅
- +1 yıl
Çoğunluk iyidir esri 😂
- +1 yıl
Kesinlikle 💯
- +1 yıl
😌
neyi nasıl anlattığın önemli degilki karşı tarafın bunu nasıl anladığıyla alakalı çoğu şey çok seven taraf yarım kalıyor bu degişmeyen kuraldır maalesef
1137 Yorumla- +1 yıl
Peki karşı taraf seni anladımi more
- +1 yıl
Gayette anlaşılır kadınsın 😌
- +1 yıl
O sevmiyor sen kimi seviyon len 😂
- +1 yıl
Vallami nasıl aşıksın more 😌
- +1 yıl
Bak sen yok ya kim bu 😂
- +1 yıl
Bilmem tanırım Belkı 😂
- +1 yıl
Bak sen fenaya 😂
- +1 yıl
Haha yuh harbimi bedduan gercek yani 😂
- +1 yıl
Yuhh adama prostat olsun diyor 😂
- +1 yıl
Yuhhh adam öldü lan öldü 😂
- +1 yıl
Haha yuh ciddisin sen 😂
- +1 yıl
Haha valla ciddisin yazık ama adama yazık değilmi
- +1 yıl
Haha yokya terbiyesiz öylemi yaptı
- +1 yıl
Bak sen adamdan ne istiyon sen bakim 😂
- +1 yıl
Niye insan sevdiginin acı çekmesini istermi
- +1 yıl
Bak sen yapamiyormu empati bu kişi
- +1 yıl
Yani dayanışma diyelim 😂
- +1 yıl
Haha kız seni tutuyorum tabikide 😂
- +1 yıl
Olur çaktırmadan olur benimkisi 😂
- +1 yıl
Bak sen lafı koyarım diyor😂
- +1 yıl
Benide aynı kefeye koydun 😂
- +1 yıl
Ben normalde kimseye acımam ama napcaz 😂
- +1 yıl
Ben zalim değilim kalbin ölmüş benim
- +1 yıl
Öldü gerçekten biran gaddar olduğumu düşünüyorum bu gaddar sanki benden çaldı diziyi 😂
- +1 yıl
Yaşıyorum zaten ama yalnız misal şu an arkadaşlarla eğlenmeye gidiyoruz 😂
- +1 yıl
Yalnız kuzenler nerde
- +1 yıl
Tek başına sıkılır insan ama
- +1 yıl
Yolla kahveyi içeriz falada bakiyomusun 😂
- +1 yıl
Bende inanmam ama sen bak 😂
- +1 yıl
Kimmis kısmetim 😂
- +1 yıl
Kimmiş kız bakim 😂
- +1 yıl
Bilmem tahmini kimmiş 😂
- +1 yıl
Yok bana kim talipmis sen dedin ya 😂
- +1 yıl
Kimmiş o mavi gözlü kişi 😌
- +1 yıl
Kimmiş bu geçmişten gelen kişi o kimmiş 😂
- +1 yıl
Yok ne heyecanı bana gelen kalp çürür hahah😂
- +1 yıl
Sen diyosunn talibin var diye 😂
- +1 yıl
Yok valla heyecan kalmamış merak ettim kimmiş diye 😌
- +1 yıl
Ne bilim kim sen dedin söyle 😂
- +1 yıl
Yoo istemem kim ama 😂
- +1 yıl
Olsun merak ettim kimmiş bu mavi gözlü 😂
- +1 yıl
Kimmiş o mavi gözlü sporu seven soylede bilelim 😂
- +1 yıl
Kimmiş kız Ankara 'dan yengen mavi gözlü 😂
- +1 yıl
Sen attın bunu 😂
- +1 yıl
Haha sen bu mavisi attın ortaya çıkar bakım kim bu 😂
- +1 yıl
Falami baktırdın kim dedi falcimi 😂
- +1 yıl
Yok ya bana maviş Fatma Girik gibimi 😂
- +1 yıl
Yok ya goruyorummu dedi 😂
- +1 yıl
Bu Starbucks kahvesinemi baktı dedi 😂
- +1 yıl
Ne bilim en son Starbucksda iciyodun 😂
- +1 yıl
Valla türk kahvesi kültürüm yok ama
- +1 yıl
Sen çok iciyosun ama zombi olursun uyuyamazsin 😂
- +1 yıl
Ama gocmene bakmaz bu işler 😂
- +1 yıl
Yani bu son günlerde iyi uyuyosun😂
- +1 yıl
Bende iyi uyuyorum ama az
- +1 yıl
Ne kitabı okuyosun bakim
- +1 yıl
Ne anlatıyor peki
- +1 yıl
Nasıl yani öyle diyor 😂
- +1 yıl
Bak sen terbiyesiz kıza 😂
- +1 yıl
Vardı ama eskiden zamanımı kitaba harciyamam 😂
- +1 yıl
Valla ondan önce şu konsolu açsam daha iyi olcak 😂
- +1 yıl
Olsun oyununda felsefesi değişik soleyim
- +1 yıl
Erken emeklilik seninkisi 😂
- +1 yıl
Nasıl yollarmis o yollar
- +1 yıl
O nasıl olcak bakim
- +1 yıl
Saçmaladı gene
- +1 yıl
Nasıl herşeyi kestiler
- +1 yıl
İyi bana anlatırsın sen
- +1 yıl
Anlaştık anlat bana
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBeni anlamadığını düşündüğüm biri ile gönül ilişkisi kuramam. Önce anlamak, anlaşılmak lazım. Kendinizi kaptırmanız için önce akış lazım yoksa başlamadan biter.
19 Yorumla- +1 yıl
Yani beni anlasın diyosun gerisi kolay ilişkilerde Ankara 'nın Havası gibi Barbie güneş açarken fırtına 😌
- +1 yıl
Ayyy bugün hava çok güzel değil miiii fırtınalı kapalı enn sevdiğim 😍
- +1 yıl
Yok ya ciddimisin valla karanlık çöktü seviyosun yani bu havayı gel ıslanalim 😂😂
- +1 yıl
Valla içime mutlulul geldi miss gibi yağmur kokusu ve kapkaranlık hava :)))) Islanmak için bugünü mü buldun be fırtınalı hava tepemizden kiremit düşerse görürsün ıslanmayı jajajsjdkdkflflflfl
- +1 yıl
😂😂😂😂 bak o olur biliyomusun islaniyim derken tahtalı köye gideriz ama şu an sanki ank cehennem gibi olmadimi sanki kıyamet gibi😂
- +1 yıl
Bilmem hiç cehennemi görmedim akskdkdkdkflflflfl
- +1 yıl
şu an cehennem gibi sen gorme senin naif kalbin yanar orada 😂😂
- +1 yıl
Cehennem böyleyse günahları harlamam lazım biraz dahq ajaksksksldldld
- +1 yıl
Ne günahın var kız sen 😂
+1 yılanlatmak isteyenle anlamak isteyen buluşunca bi sorun olmuyor.
birinden biri eksikse o ilişki zaten ilişki değil
13 Yorumla- +1 yıl
Yani peki oldumu böyle birsey başına geldiimi
- +1 yıl
oldu tabii kestirip attım... insan kendini anlatmak zorunda olmadığı yerde kalmalı
- +1 yıl
Doğru anlatsanda anlamazlar ama biliyormusun
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılBeni anladılar da tamamlayamadılar desem yeridir çünkü ben hep farklı engellere takılıp kaldım oyuzden de hep yarım kaldım mutsuz kaldım 😌😌
114 Yorumla- +1 yıl
Kıyamam sana niye mutsuz kalcan kabul etmiyorum sen mutlu bir kadınsın seni anlamayan ölsün 😌
- +1 yıl
tamam pikiii ölsünler 😂😂😌
- +1 yıl
Ölsünler olmadı samuray doğrar onları 😂
- +1 yıl
Doğrasın 12 parçaya bölsün ama 😂 yemek takımı gibi olsun
- +1 yıl
Paşabahçe gibimi olsun neden 12 😂
- +1 yıl
Tabaklar bardaklar genelde 12 parça oluyor oyuzden 😂😂
- +1 yıl
Yani insanı nasıl boleriz 12 gerçi samuray @fesfs koyun kesmişti normal o 24 bile doğrar 😂
- +1 yıl
Aynen yaa 😂 o becerir bende hatta sadece koyunun bacağından tuttum demiştim 😂 ben tutar anca poşete koyarım 😂
- +1 yıl
Bende keserim etin neresi olduğunu bilirim ama hayvanı kesmem kıyamam
- +1 yıl
@fesfs yap aşkoooo 🥰 eline sağlık sen becerirsin
- +1 yıl
Yapar yapar boşa samuray demedik o değil ama helal ben hiçbir kadının koyun parçalandığını görmedim 😂
- +1 yıl
@fesfs ne parcaliyon kasapcim 😂
Anlaşılmak sevgi saygı ve birlikteliğin temeli kendime bu kötülüğü yapmam anlaşılmıyorsam arkadaş bile olmam.
128 Yorumla- +1 yıl
Peki bu duruma düştünmu anlaşılmamak
- +1 yıl
Yani hoslanti ozaman
- +1 yıl
Git bence öyle olmaz sonrası pişmanlık olur senin için 😂
- +1 yıl
Seni birgün bir unutamadin çarpar görürüm ozaman 😂
- +1 yıl
Olsa çarpsın yakındır gelmekte olan 😂
- +1 yıl
Ödülü ne olur peki 😂
- +1 yıl
Kız sende ne istiyon işte adam seni aşık edecek yoklukla terbiye ediyon 😂
- +1 yıl
Bence sen aşk istiyosun yan cebime koy misali 😂
- +1 yıl
E olursan napcan kafanın rahatida gider 😌
- +1 yıl
Bak sen ben gibi oğlakta değilsin maşallah 😂
- +1 yıl
Maşallah sen ülkeyi yakarsın uçan kız 😂
- +1 yıl
O ayrı bulaştirma zaten sen seversen bence kötü seversin 😂
- +1 yıl
Güzel seviyosan sıkıntı yok ozaman ciddi bir güzel seven olursa sev
- +1 yıl
Sevgi güzel sev ama sev😂
+1 yılDostum var (diye biliyorum) sevgiliye gerek yok çünkü evliyim.
27 Yorumla- +1 yıl
Yani sen evli ve guzelde bir oğlak var ,😂
- +1 yıl
Uyudu oğlak
- +1 yıl
Napti yıktımi evi 😂
- +1 yıl
Ortalığı perişan etti tozu dumana kattı sabah 5 den beri ayaktayım içtimaya kaldırdı resmen şimdi de uyudu. Sizi döverim he nedir bu ya sizden çektiğim 😂😂😂
oğlaklar kapatılsın. Net. - +1 yıl
Haha kız ben valla küçükken ok kapıya tirmaniyodum ama kuckken 😂
- +1 yıl
Ben gidiyorum çay içicem uyananı sesi çıkanı döverim 😂 yettiniz artık gel yeğenine bak biraz anası da dinlensin bana da günah insanım bende. İsyan bayrağını çektim tribimi attım ve çay içmeye gidiyorum. Not : çağırmayın gelmem.😂
- +1 yıl
Haha dişle valla onu bakım napcak 😂
Yok ben gayet güzel anlattım ama o anlayamadı azıcık şeydi🤣
123 Yorumla- +1 yıl
Neydi azıcık bakım 😂
- +1 yıl
Anladım aptal biri sana nasıl yapar bu canım
- +1 yıl
Nereliydi bu adam senin
- +1 yıl
Boşnak erkekleri bak iyi olmaz kızları ok güzel ama erkekleri sarı değilmi
- +1 yıl
Karekter kötü sen esmer daha çok seversin ama 😌
- +1 yıl
Bak sen o derece diyosun 😂
- +1 yıl
Benim gibi ozaman doğrumu 😌
- +1 yıl
Kacir beni 😂😂😂
- +1 yıl
O şaka tabi kacirirsam ben kaçıririm pohcani al doldur fazla ağır olmasın 😂
- +1 yıl
Tamam gel hani bohcasini alıp geliyolar ya ondan 😂
- +1 yıl
Tutttum gel 😂
- +1 yıl
😂😂
Evet oldu baktım ki anlatamıyorum yol verdim gitti
17 Yorumla- +1 yıl
Anlamadı seni yani hiç
- +1 yıl
Güzel yapmışsın ozaman anlayanı sev zaten kimse anlayanı sevmiyor oda ayri
- +1 yıl
Niye yokmu çevrende hiç anlayan erkek
- +1 yıl
İnşaallah çıkar ozaman ben boşa söylemem hatta cikcak sana
ya herkes anlıyomuş gibi yapabilir ama birinin gerçekten anladığını sanmıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Onu yapiyolar doğru anlamış gibi yapan peki sende oldumu bu durum hiç
- +1 yıl
Sende tam hatırlamıyorum demekki
+1 yılKendimi anlatma derdinde olmadım isteyen anlar istemeyen kapı orada kimse umurumda değil
113 Yorumla- +1 yıl
Yani kimseye kendimi anlatmam anlayan anlasın diyosun
- +1 yıl
Evet öyle
- +1 yıl
Ama sen anlanabilcek bir kadınsın soleyim değişik bir kendi tarzin var
- +1 yıl
Değişik bir tarzım olduğu kesin 🤣 neyse teşekkür ederim
- +1 yıl
Belli değişik tarzın var😂 rica ederim bu arada şu fotolara neden emoji koyuyosun yüz tarafına bakım 😂
- +1 yıl
Yüzüm görünsün istemiyorum belki
- +1 yıl
Yani burası tehlikeli diyosun ozaman
- +1 yıl
Valla bilmiyorum ama benim resimlerimle soru soran üyeleri bile gördüm
- +1 yıl
O suç onu nasil yaptılar d. bukler
- +1 yıl
Evet suç sadece hesapları kapandı ertesi gün farklı bir hesap açıp geri geldiler 😄
- +1 yıl
O yönden demedim ben bunun adlı yonunu söyledim şikayet etmedinmi
- +1 yıl
Yok etmedim uğraşmak istemedim
- +1 yıl
Anladım ben olsam mahvederdim 😌
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılOldu tam diyorum bu çocuk düzeldi sonra öyle bir şey yapıyor ki çıldırtıyordu.
13 Yorumla- +1 yıl
Ne yapıyordu peki
- +1 yıl
Birden kafası atıyordu bir gün iyi bir gün kötü saniyesi saniyesine tutmuyordu hangi birinden bahsedeyim insan sevince katlanabiliyor ama yok aslında olmamalı.
- +1 yıl
O tehlikeli bir günü iyi bir günü kötü birisi tehlikeli çift karakterli insanla işin olmasın çok tehlikeli ben hiç saniye bekletmem öyle kişiyi halamı hayatinda
Ben kendimi güzel ifade ederim karşımdaki anlamazsa onun sorunudur.
Öyle bir aşkım olmadı 😀😀😀13 Yorumla- +1 yıl
Yani bende sorun olmaz olursa karsidakidir diyosun guzel 😂
- +1 yıl
Valla iyisin suveyda seni anlayan erkek çıksın karşına diyelim 😂
+1 yılOlmadı. Aşk meşk yok bizim için yaşamaya çalışıyoruz biz.
17 Yorumla- +1 yıl
Yaşamakta bir aşk ama olur ilerde öyle dusunme
- +1 yıl
Olmaz. Olmayacak duaya amin denmez diye boşuna dememişler
- +1 yıl
Sen öyle düşünürsen öyle olur iyi dusunceksin iyi olcak
- +1 yıl
İyi düşünmeyeceksin ki hayal kırıklığı yaşamaktan kurtulacaksın. Bu da benim felsefem. Mutlu sonlar sadece filmlerde var. Gerçekte yok öyle bir şey.
- +1 yıl
Filmler daha çok olmayan şeyleri gösterir ama hayal edersen olur misal ben hayal ettiğim şeyleri yapmaya çalışırım
- +1 yıl
Artık bir hayalim bile yok öylesine soğudum hayattan
- +1 yıl
Hayattan soğuma konusu ona bişey diyemem çünkü normalde eskiden güzeldi de şimdi git gide b. oka gidiyor
Ben anlattım o da anladi ama işine gelmedi Korktu cesareti Yoktu olmadı olmayacakti
13 Yorumla- +1 yıl
Yani anlattın anladı korkak çıktı bu kişi bak o daha kötü korkaklık
- +1 yıl
Cesurlar iyidir iyi 😌
Hayır mala analtır gibi analatırım anlamadı diye bir şey yok mecbur anlayacak ben kolay vazgeçen oluruna bırakan biri hiç olmadım zorlarım şartları sonuna kadar pes etmek yapımda yok.
15 Yorumla- +1 yıl
Peki hala anlamazsa gerçi mala anlatır gibi anlatsan anlarda anlamamazliktan gelir oda olabilir
- +1 yıl
Bazıları ışığı sahteden yaniuor bak onu soleyim 😂 tehlikeli oluyorlar fitratlari gereği
- +1 yıl
Valla söyle söyleyim kadınlar çok uyanık çok kafaları zehir bu konuda.
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılTam böyle biri oldu.
111 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptın peki bu durumda
- +1 yıl
Bu belirsizlik, soğukluğu, garipliğinden dolayı açılmadım. Arkadaş olarak kaldık.
- +1 yıl
Belki o anlamistirda anlamamazliktan gelmiştir oda seni belirsizliğe itmiştir kesin
- +1 yıl
Olabilir. Sadece o değil aslında rahatsız bir tipti.
- +1 yıl
Ozaman kurtulman senin açından güzel olmuş harbi nerde rahatsız tıp gelir bizi bulur
- +1 yıl
Çok iyi biriydi, arkadaş kaldık. Böylesi daha iyi oldu.
- +1 yıl
En güzelini yapmışsın aama sende genede ona karşı bir şey var gibi
- +1 yıl
Olsaydı, oldururdum zaten.
- +1 yıl
Herseyin hayırlısı kardeşim.
- +1 yıl
Aynen öyle. :)
- +1 yıl
☺️
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Olmadı herhalde çünkü anladığını düşünüyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Peki eminmisin tam anladığını
- +1 yıl
Ozaman güzel 😌
Tam olarak bu cümlenin muhatabıyım.
11 Yorumla- +1 yıl
Sende ben gibisin kardeşim
+1 yılOldu ve baktım olmuyor bıraktım.
12 Yorumla- +1 yıl
En güzelini yapmışsın oldurmaya çalışmak sıkıntı
- +1 yıl
Aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok ben gayet anlaşılıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Anlasiliyorsan senin için çok güzel bir şey bu
Kimsenin anlamasını beklemiyorum.
115 Yorumla- +1 yıl
Neden kimse seni anlamadım Antep sarması 😌
- +1 yıl
Peki en son kime ne anlattın
- +1 yıl
Bak sen samuraya bugün bir duygusal gördüm seni
- +1 yıl
Hissettim şu an senin moral bozuk
- +1 yıl
Niye kız sen kaç duygu yasiyosun benim moralim bozuksa o gün bitmiştir kim olsa getiremez sınırlı olurum agresif olurum ama şu an senden aldım elektrik moralin komple çökük senin
- +1 yıl
Niye besikmi salladin benim elektrik kuvvetlidir çarpar ona göre 😂
- +1 yıl
Ben kimseyi çarpmam ona gelen kız zaten benim gözümde değeri olmaz işte stresin belirtileri uyumak antepliyi kim üzdü
- +1 yıl
Yok seni strese sokasim var 😂
Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Olmadi ben anlatmadım, bende kaldı...
11 Yorumla- +1 yıl
O anlattı ozaman sen anlatamadiysan içine dert olur ama
Ben kendimi anlarım yeter. Başkasına gerek yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Buda güzel kardeşim kendini anla çünkü karşıdaki Anlatsanda anlamaz seni
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHep böyle olmaz mı zaten
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede kimse kimseyi anlamaz gibi anlaşılmadan bitmeler.
+1 yılEvet oldu
13 Yorumla- +1 yıl
Peki bu durumda ne yaptınız oylece kaldımi
- +1 yıl
Evet öylece kaldı
- +1 yıl
Kötü olmuş hep böyle oluyor nedense
- Aşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yıl5yillik toksik iliskim
123 Yorumla- +1 yıl
5 yıl dayandın yani
- +1 yıl
Maalesef kaybetmekten deli gibi korkuyordum
- +1 yıl
Korkma seni kaybeden korksun
- +1 yıl
Artık akıllandık ben terk ettim 🤣
- +1 yıl
O zaman sen bendensin 😂
- +1 yıl
Öyle rahatladım ki umut etmekten sürekli geri dönecek mi diye düşünmekten kurtuldum sağ olsun kendisi saygısızca bitirmeyi tercih etti o yüzden kafam rahat bitirdim saygı biterse her şey biter :)
- +1 yıl
Yani saygısız insana tahammülüm yok ama güzel yapmışsın en güzeli şimdi daha temkinlisin değilmi
- +1 yıl
Ona karşı mi erkeklere karşı mi? Sjsj
- +1 yıl
Erkeklere karşı misal ne tarz erkek seviyosun sen😂
- +1 yıl
Ne desem boş sevmeye çalışıyoruz olmuyor saldım çayıra
- +1 yıl
Haha saldın yani ne olursa olsun diyosun 😂
- +1 yıl
Nefes alsın yeter birde sadık olsun 🤣
- +1 yıl
Nefes alsın yeter ciddimi yani tipe bakmam sarışın beyaz olsun yeter 😂
- +1 yıl
Sarışın pek sevmiyorum esmer olsun 5 lira fazla olsun
- +1 yıl
Esmercisin sende güzel istedigin esmeri bulamadın ozaman
- +1 yıl
Yok taze bitmiş
- +1 yıl
Olduda mi bitti
- +1 yıl
Evet yeni ayrıldım
- +1 yıl
Anladım olsun güzel kızsın tabi sensen eğer kimler önüne cikcak daha
- +1 yıl
Sorun benlik değil zaten karşı taraf
- +1 yıl
Karşı taraf üzüyor ozaman seni hep iyiliğini mi kullanıyorlar
- +1 yıl
Galiba
- +1 yıl
İyi kullandırma bundan sonra
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Anlatsamda anlamazlar
11 Yorumla- +1 yıl
Anlamadılar anlatsanda güzel kardeşim
+1 yılOldu yazık oldu
117 Yorumla- +1 yıl
Omu giden taraf oldu
- +1 yıl
Ben gittim o gitti sonra ben geldim o yoktu
- +1 yıl
Peki gelmesini istermiydin şimdi onun
- +1 yıl
Hayır olmaz artık evlendi adam 😅
- +1 yıl
Ozaman olmaz tabi ama sen sanki unutamamis gibisin
- +1 yıl
Unutmak imkansız zaten ama his yok sadece pişmanlıklar var
- +1 yıl
Peki ondan sonra kalbini feth eden olmadimi
- +1 yıl
Olduysa da onun yeri başka
- +1 yıl
Ee ozaman diğerine haksızlık olur olursada
- +1 yıl
Kimse yok hayatımda 😂😂
- +1 yıl
Var gibi konuştun 😂
- +1 yıl
Yokk 😂 olsa konusu olmaz
- +1 yıl
Anladım sende ben gibi yalnızsın ozaman tek tabanca 😂
- +1 yıl
boş ver ya daha iyi
- +1 yıl
Bencede daha iyi güzeller yakışıklılar hep yalnız olur unutma
- +1 yıl
Doğrudur bilmem 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Bendensin ozaman
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Oldu
14 Yorumla- +1 yıl
Omu anlamadı seni
- +1 yıl
Ayıp etmiş nedense kimse kimseyi anlamıyor artık
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. oldu
13 Yorumla- +1 yıl
Karşı tarafmi sikintiliydi peki
- +1 yıl
İyi salla ozaman 😌
+1 yılEvet oldu
11 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOldu galiba
111 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Zamana bıraktım zamanla anladı
- +1 yıl
Anlaması bir şey degistirdimi peki
- +1 yıl
Tabi, karşılıklı güzel birlikteliğimiz oldu
- +1 yıl
Senin adına sevindim ozaman hala devam ediyorsa bu ilişkiniz.
- +1 yıl
maalesef, ayrıldık ama aklımda hep iyi biri olarak kalacak, güzel insandı ve beni çok güzel sevdi, umarım mutlu olur
- +1 yıl
Valla gerçekten güzel sevmişsin seni kutlarim böyle sevenler az olur genelde mutluluk dileyecek kadar neden ayrıldınız peki
- +1 yıl
Ben başka ülkeye taşındım uzak kaldık ve sanırım bu yüzden anlaşılmazlıklar oldu
- +1 yıl
Anladım hangi ülke bu başka ülke
- +1 yıl
Rusya
- +1 yıl
Ozaman ya anne ya baba Rus sende yoksa Rusya'da napcaksin
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok olmadı
11 Yorumla- +1 yıl
Seni gel anladilar yani
+1 yılUğraşmıyorum pek
161 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Uğraşmam mı lazım birde 🙄
- +1 yıl
Yok degilde senimi anlamadı karşıdaki kişi hiç
- +1 yıl
Yok öyle değil ben bunları düşünmüyorum hiç kim anlamış veya anlamamış çevrimdışıyım 🤣
- +1 yıl
Yani sevgili işi bana ters diyosun 😂
- +1 yıl
Gibi gibi 😃
- +1 yıl
Neden boyle biktin acaba bu arada Nick hiç yabancı gelmiyor bana 😌
- +1 yıl
Ben yeniyim nereden tanıyor olabileceksin ki?
- +1 yıl
Yok nick olarak tanıyorum denedim yabancı gelmiyor dedim 😂
- +1 yıl
Nick olarak nereden tanıyacaksın işte yeniyim diyorum
- +1 yıl
Vardı bu tarz bir nick daha ondan dedim yenimi geldin buraya sen
- +1 yıl
Konuştuğun takıldığın çok ise karıştırmakta çok haklısın
- +1 yıl
Yok ben soruda konuşurum soruda gördum dedim onu nerden çıkardin
- +1 yıl
Öyle bir izlenim mi veriyorum
- +1 yıl
orada veya burada sonuçta doğruluk payı var inkar etme...
- +1 yıl
İnkar etmeyim ne gibi doğruluk payiymis bu
- +1 yıl
Üf tartışamam
- +1 yıl
Tartışma değil ama dedinde doğruluk payı yokki sadece çok gördüm bu tarz isimden onu dedim ,
- +1 yıl
Bu tarz isimleri görmen çok normal çünkü sıkısın bu işlerde 👍🏻
- +1 yıl
Bak sen öyle değilim bilemedin olsaydım sorardım sadede goz asinasi
- +1 yıl
Birde fenomen olmuş tebrikler ban atmayın emi 🤣
- +1 yıl
Ban ne alaka kız sen ne içtin fenomen banmi atiyor 😂
- +1 yıl
Takıldık feno bey
- +1 yıl
Fenodan önce biz normal insanız ki ben fenoluk bilmem nelige takmam sende var bişey bitter hanım fazla acısın dikkat et 😌
- +1 yıl
Evet acıyım 😏😈👻
- +1 yıl
Belli nerelisin sen acilarin kadını 😂
- +1 yıl
Napcan nereli olduğumu 😃
- +1 yıl
Bir cagrisim yapcam korkma 😂
- +1 yıl
Korkmuyorum uğraş benimle 😃 ne çağrışımı yapcan
- +1 yıl
Niye uğrasim seninle 😂 nerelisin merak ettim bu duruşun nereli oldunu merak ettim 😂
- +1 yıl
O zaman soru sorma feno bey 😃😝
- +1 yıl
Sordum artık niye sen bu memleketini söyleyemiyorsun bitter hanım 😂
- +1 yıl
Canım öyle istedi 😂
- +1 yıl
Dogulusunn sen yanilmam 😂
- +1 yıl
Nereden biliyorsun 😃
- +1 yıl
Biliyorum kim oldunu az buçuk tahmin ettim 😂
- +1 yıl
Kimim ki 🤔
- +1 yıl
Memleket Diyarbakırmi senin
- +1 yıl
Hayır yoksa beni mekanın sahibi hande ile mi karıştırdın feno bey 🤣
- +1 yıl
Yooo o kişiyle konuşmadım nerden karistirim tanımam etmem tahmin o değil yemin ediyorum bu gizem ne 😂
- +1 yıl
Feno ne len 😂
- +1 yıl
Tanıdığın başka Diyarbakırlı kim var 😄 feno bey
- +1 yıl
Ölmek istiyorum 😂 sen cok fenasin bitter hanım
- +1 yıl
Ölürsen de ömrün uzun olsun inşallah cennette 😂
- +1 yıl
Cennette birde hem ömrümu uzatıyor hemde cennete yolluyor boğazında bitter kalsın 😂
- +1 yıl
Çok güzel dua ederim 😂
- +1 yıl
Belli tahtalı koye direk yolluyorsun bu profilindeki yer neresi
- +1 yıl
Bizim memleket 😂
- +1 yıl
Sizin memleket neresi peki memleket 😂
- +1 yıl
Bilmiyorum 😂
- +1 yıl
Seni boğasim geldi 😂
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Söyleme söyleme memlekettin batar söyleme 😂
- +1 yıl
Belki batar 😂
- +1 yıl
Güneş batmış işte ömrümü yedin valla sen 😂
- +1 yıl
Gerçi beni kimle karıştırdın tahmin ettiğin kişi kim merak ettim
- +1 yıl
Kimseyle karıştırmadim sordum ama şüpheli davranıyorsun fazla merak etme sen nereli oldunu söyle 😂
- +1 yıl
Şüpheli mi davranıyorum 🤔 çok merak ettim söylesene 🤨
- +1 yıl
Fazla merak iyi değildir 😂 sen nereli oldunu söyledin mi 😂
- +1 yıl
Sen söyle ben nereli olduğumu sana özelden yazarım 😂
- +1 yıl
Sen yaz nereli oldunu bende ordan söylerim
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHepsi 😂😂😂
17 Yorumla- +1 yıl
Hepsi sıkıntılı çıkti diyosun 😂
- +1 yıl
var bende de bir abukluk da bende çözemedim bro 😂
- +1 yıl
Yok bro bence senlik durum yok kalbimiz temiz 😂
- +1 yıl
Bizim bir arkadaşında dediği gibi o son manitayı terk etmeyecektim abi 😂😂😂😂
- +1 yıl
Niye ne özelliği vardı peki onun 😂
- +1 yıl
Ne bileyim ya espri yapıyordu işte benim manitam değildi
- +1 yıl
Ama bro yapacaksan harbi seni anlayan değerini bilen birde yemek yapmasını bilen o yemek önemli şimdikiler yumurta kiramiyor 😂
Aşk oldu da platonik
11 Yorumla- +1 yıl
Platonik kötü olur hiçmi acilamadin
+1 yılBence ben anlattım. d
11 Yorumla- +1 yıl
O anlamadı ozaman 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOldu bitti gitti😅
13 Yorumla- +1 yıl
Net yapmışsın oldu bitti gitti nereye gitti bu 😂
- +1 yıl
Gömdüm bk deliğine 😎
- +1 yıl
Haha iyi yapmışsın çıkmasın ama 😌
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOldu
15 Yorumla- +1 yıl
Peki bu durumda ne yaptınız
- +1 yıl
Ayrıldım, beklemek yıpratıyor çünkü
- +1 yıl
Anladım kötü olmus senin açından sevdiysen daha kötü olmuştur
- +1 yıl
Bir iki ay acısını çektim tabii, sonra baktım hayat onsuz da vardı. Yoluma devam ettim
- +1 yıl
En güzeli diğer türlü kendini yipratirsin ne yazikki
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet oldu.
11 Yorumla- +1 yıl
Naptın peki bu durumda
1 kere oldu
13 Yorumla- +1 yıl
Sonuç hüsran mi peki
- +1 yıl
Kötü desene ozaman
Oldu
15 Yorumla- +1 yıl