Hiç sevmediğim bir kişi bana hatrımı sormak için aramıştı beni. Soğuk konuştum onunla. O yakın konuşmaya çalıştıkça ben soğuk konuştum. Ben planlı hareket etmedim, tamamen içimden geldiği gibi davrandım. Onun için zoruna gitti zaten. Onu kırmak için değil de içimden onunla konuşmak gelmediği için, onu silip bitirdiğim için soğuk konuştum, resmen kestirip attım. Niyetim onu kırmak olsaydı bu kadar kırılmazdı. Onu terk ettim, terk edilmenin verdiği bir acıyı yaşadı kalbinin derinliklerinde, hissettim ses tonunda bunu. Soğuk, istemsiz, sevmeyen bir ses tonuyla ona ''diyeceğin bir şey var mı?"dedim. Halbuki o konuşmasına devam ediyordu. Aslında kimseye yapmam bunu ama çok kaşındı o ve sonsuza kadar beni kaybetti bir daha kazanmamak üzere
Ya ahahahaha öyle bir soru ki şunu farkettim ; zaten kolay kolay sohbet etmem edersem eğer çenem kapatmaz. Ya ne çekiyorlar çenemden konuşmam konuşmam konuşunca da susmuyorjm yahu Uyuyakalma durumum karşı tarafa allahin hediyesi 😁😂😂
Sesiz kalıyorum. Anlıyorum, evet gibi kısa cümleler kuruyorum, hala anlamadıysa sıkıldım biraz kusura bakma diyorum. Bozulup gidiyorlar ne yapabilirim ki ben sıkıntıya gelemem.
Pardon arkadaşlar muhabbetiniz koyu ama sizden iyi olmasın görüşmem gerek sizler gibi arkadaşlarım bekliyor gitmesem size hata yapmış olurum derım arkama bile bakmam