Sohbet esnasında siz bir şeyler anlatıyorken lafınız yarıda kesilirse nasıl bir tepki verirsiniz?

Ben bunu çok yaşıyorum zaten, o an o kişi çok konuşuyor ve sadece ben anlatayım siz dinleyin çabasında oluyor, ben bunu yaşıyorum ve susuyorum o an dinliyorum sonuna kadar, fikrimi sorunca da 'bilmiyorum ben anlamam böyle şeylerden' diyorum, benim fikrimi merak eden zaten sözümü kesmez sohbet ediyoruz sonuçta karşılıklı olmalı ben konuşurken kendisi atlayıp birşeyler anlatması sinir bozucu, hep sen kendini anlatamazsın yani sen dinlemeyi bil ki bende bileyim, bencillik yine işte heryerde karşımıza çıkıyor bu.
İnsanın sözünün kesilmesi bana göre çok büyük bir ayıptır. Söylediğimiz hiçbir şey önemsenmeyip sözümü kesen ve benim sözümü kesecek kadar da bana karşı saygısı olmayan bir kişiyi bende dinlemeye tenezzül etmem artık kendi kendine anlatır duyar. Zaten insanın anlatma hevesini kursağında bırakmış olunuyor ve bu hiç hoş olmaz ve bizim düşüncelerimizi dinlemeyecek kadar saygısız bir insandır. Benim gözümde
Bu durum en çok bana yapılır. Ama insanımızın pek dinleme huyu da yoktur.
O sebeple susarım ve dinlemeye geçerim. Bana dönüp fikrim sorulmadığı müddetçe de dinleme işini güzelce yaparım.
Ama bozulmam, dediğim gibi Türk insanı bunu çok yapar. Kişiliğimizin bir parçası. Yapacak bir şey yok. :)
Tek tük olursa bir şey demem lakin bu durum devam ederse ilk başta sözümü kesmemesi için sözümü bitirene kadar konuşurum. Sonra yine devam ederse "bir sözümü bölme konuşayım" derim :)
Cevap
8Cevap
Hiç sevmediğim bi durum eğer kesilirse devam etmem orda kalır
Susarım sonra bir daha anlatmam ne anlatacaksam. Hevesim kalmıyor çünkü.
Deli olduğum hareketlerden bir tanesi. Genelde ne anlatıyorsam, anlatmayı keserim. Tekrar anlatmaya başlamam. Kesene de samimiyet derecesine göre ya bağırırdım ya da uyarırdım.
Çok sinir olurum asla kabullenemem.
Sus benimle sohbet felan etme bidaha derim...
Ve bidaha o kişiyle sohbet felan etmem...😐
Bazen heyecanla ben de söz kesebiliyorum. Sözüm kesilirse anlayışla karşılarım ama sürekli olursa uyarırım.
o kişiye dik dik bakarım susup kalırım bunu yaparken çünkü konuşursam ağır konuşurum :ı beklerim susmasını
Kardesim ince bi dinlemesini ogren derim bende onun sozunu keserim
Kötülük için kesmemiştir diye düşünürüm, sorun etmem.
Susarım bir daha anlatmam sevmiyorum sözümün kesilmesini.
Ilkinde bisey demem ama bu tekrarlanirsa o kişiyi bozarim
Çok çok çok sinirleniyorum tahammül edemiyorum.
Susar, bir daha da sohbete dahil olmam.
Tepki veririm. Ve susarım.
Bişey yapmam alisigim
hic sevmem kesinlikle
Kadro ve sürekli olmadıkça sabır.
*kasti
Daha da konu hakkında fikir belirtmem.
Ennn sinir olduğum şeylerden biridir
Kalkar giderim umrumda olmaz
E ben konuşuyordum ama derim.
Kapa çeneni derim arkadaşlarsa.
Susarım, bir daha da konuşmam, hevesim kaçar