Biliyor musunuz cok agladim dua ettim biliyordum bir seyler karistiriyor ama emin olmak istedim ve allaha sukur ogrendim en azindan tam emin oldum ve dun de sukur namazi kildim cidden dediginiz gibi allah kurtardi iyi ki bitti
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Belli oluyor o zaten hayatina hicbir kadin girmemis tecrubesiz bir elemana benziyorsun verdigin yanittan belli oluyor
1 haftada 4 kilo verdim gercekten ciddi manada canim cok yandi ama iyi ki de kurtuldum boyle birinden
O halde siz şunu yapın sevinin bu karakter de olan birinden kurtulduğunuz için.
Hayat insana her zaman mutluluk veremez bazen de acı verir ki bak benim bide bu tarafım var dedirtmek için.
Bende oyle yapicam umrunda bencede olmaz olsa zaten yapmazdi ama en azindam bildigimi bilsin istedim
Bunlari yazmamin aslinda asil nedeni haberim oldugunu bilsin diyeydi cunku ona hic hesap sormadim bilmiyordu ogrendigimi
Magdurum cunku sonucta cok emek vermistim 2 yillikti hesabi silmedim uygulamayi sildim sadece
Aslinda onun karsiligi kendisini tum cevresine rezil etmekti ama bana yakismazdi bunu yapacakta gucum yok
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş