İşyerinde 1 senedir bir kıza aşıktım, 1 sene sonra da cikmaya başladık, aslında bi “abi” vesile oldu veya yardımcı oldu diyelim, kendisi evli bu arada bu abi olacak adam
biz 6 ay sonra nişanlandık bu kızla, o abi ve nişanlımı ben abi kardes olarak görüyorum tabi, adam yardımcı oldu vs vs isyeri dışında da konuşuyorlar ama asla şüphe etmiyorum cunku bu adam benim sağdıcım da olacak aynı zamanda o kadar sıkı fıkıyız
nisanlimla problem yasadigimizda cözüyordu, herseyime koşan bi adam, turkiyeye arabayla gittigimde surekli arayip soran naptın nerelerdesin vs vs
ben yurtdışında yasiyorum bu arada, yazın nisanlım ve ailesiyle benim ailemle kıza gelinlik bakiyoruz, o sırada kızın telefonu bende, icimden beni bisey dürttü bu cocukla neler yazisiyorlar bi bakiyim dedim
bakmaz olaydım basimdan assagi kaynar sular döküldü, aldatıldığımı şüphelendirecek mesajlar okudum ve elim ayagim titremeye basladi ss’ler aldım, nişanlımı cektim kenara cadde ortasında dedim sen beni aldattın mı, başladı aglamaya sızlamaya aramizda bisey yok cart curt neyse ben canım buna 1 hafta bozuk attım bi sekil ikna oldum
dedimki bu cocukla iletisimi keseceksin bidaha yaninda gormicem, neyse 7-8 ay görusmediler hicbir sekilde diye umuyorum, engelledi heryerden sözde. Biz 2 ay önce nişan attık bi aile kavgası sonucunda, iste allahın işi 25 gün sonra düğünüm vardı
kavgadan 1 gün sonra bu cocugun engelini kaldırıp takip etti, bugün de bi isyerinde bi cocuk baska birine bunların bisey yaşadığını söylemis benimle oldugu sırada veya daha önce.
simdi bu ş*refsizi her gün isyerinde görüyorum acaip zoruma gidiyor, dövsem işimden olacağım, artik uzulmuyorum bile Nisan atıldığına o kadar nefret var icimde ama her allahın günü bu cocugu isyerinde görmek bi azap, neyse ki nisanlım bu işi bırakmıştı
ne yapmam lazım kendimi nasil sakin tutabilirim yardimci olun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer