Acaba aldatılıyor muyum ki bana bunu dedi?

merhaba sanırım biraz uzun olcak ama sormam lazım yaşım 24 ve yanlız yaşıyorum.. yaklaşık yarım saat önce sevgilim bendeydi ve konuştuklarımızdan dolayı uykum kaçtığı için bunu sizlerle paylaşma yani daha doğrusu sorma isteği duydum buaralar sevgilim benden baya bi uzak duruyor sarılışı öpüşü bakışı konuşması eskisi gibi değil bikaç kez eğer sıkıldıysan bitirelim demeye çalıştım ama o herdefasında öyle bi niyetim olsa çoktan ayrılırdım diyerek geçiştirdi bende hani vardır bi derdi çok fazla üstüne gitmiyeyim diye sustum taki bugüne kadar tek kelime etmedim bugece bize geldi böyle oturmuş karşılıklı konuşuyoduk ama bu gene uzak-yakın derler ya aynen öyle herneyse birden kendisi açtı konuyu sana bişey söylemem gerekiyo dedi bende ne sölicek die suratına bakıorum bana içimde çözmeye çalıştığım bişey var dedi özel bişey bu kaç gündür bunu düşünüyorum dedi. ben bi anlam veremedim çünkü aramızda özel hiçbirşey olmadı bu zamana kadar ve böyle demesi içimi baydı ben ne özel bişeyi filan demeye kalmadı bu kadarını bilsen kafi dedi şimdi o gittiğinden beri bu söylediği cümleyi düşünüyorum nedemek istediki bana? biri var bi hata yaptı banamı söyleyemio yoksa hani bendenmi soğudu tekrar ısınmayamı çalışıo dicem ama eğer benden soğumuş olsa bugün bana gelmezdi öyle değilmi? nedir bunun amacı arkadaşlar ben işin içinden çıkamadım sizin görüşlerinizi bekliyorum teşekkürrlr
Acaba aldatılıyor muyum ki bana bunu dedi?