Kocam ilk kez beni dövdü?

Öncelikle sadece tanımadıgım kisilerle paylasıp bi nebze de olsa rahatlamak istedim buraya yazma amacım bu. Ben 22 esim 26 yasında, 4 aydır evli 5 senedir birlikteyiz. Normalde gercekten cok iyi anlasırız aramızdan su sızmaz. Ama bilmiyorum son bi kac gündür cok tuhaf ve anormal bi sekilde çok sinirli. Noldu diyorum, bi sorunu varsa beraber halletmek, üstesinden beraber gelmek istiyorum ama anlatmıyo. Sonradan kardesinden ögrendim ki annesi evlenmek istiyomus. Bende bugün eve gelince "neden bana söylemedin illaki duyucaktım zaten" dedim. Cevap bile vermedi umursamadan gecti. Bi kac saat sonra annesi geldi bize. Kocamla konusup iznini almak için. Ben kahve yaparken brden kocam bagırmaya basladı annesine. "Bende annen o senin bagırma" dedim. "Bizim aile mevzumuz bu anlamıyo musun?" diye bana da bagırdı. Kocama "sen patlak gelin aldın ben agzımı açtım mı senin istedigin olsun dedim sende bana biras saygı duy, sanki ben yaslanınca siz mi bakıcaksınız" dedi. Patlak gelin kelimesini gözlerim doldu kocama baktım annene anlattın mı der gibi bi isaret yaptım. Annesi gittikten sonra tartısmaya basladık. "Çok sıkıyosun beni yeter" diyip tokat attı. Art arda defalarca vurdu, karnımı tekmeledi, bogazımı sıktı, kollarım bacaklarım mosmor. Beni yerde ölü gibi bırakıp "seninle evlendigim günü, aklımı si..." diyip cıktı gitti. İyi bi es, iyi bi arkadas beceremedim sanırım :")
Gercekten cok üzülüyorum 5 senedir her günümü beraber gecirdigim kisinin bunları söyleyip gururumu kırması cok agrıma gidiyo. Sürekli aglayasım geliyo cok kötü hissediyorum kendimi. Ondan baska kimsem de yok zaten. Bu durumda daha da cok canım yanıyo. Biraz önce kendimi toparlayıp "Gercekten cok mu sıkıldın benden" diye sordum. O da "saçmalama bi anlık sinirle öyle söyledim seni cok seviyorum" dedi. "Sevdigin icin mi nefesim kesilene kadar dövdün" dedim. Sesini cıkarmadı özür bile dilemedi. Napıcagımı bilmiyorum eski günlerimizi cok özlüyorum. Benim yerimds olsanız nasıl davranırdınız
Kocam ilk kez beni dövdü?