Kocam beni ilk defa dövdü?

Nerden baslasam bilmiyorum, ama utanarak söylüyorum ki kocamın cebinden para alıp biraz harcama yaptım. Dün farketmis, önce beni arayıp bagırıp çağırdı. Bende bagırır kızar sonra barısırız diye düsünüyodum. Zil çalınca kapıyı açmamla yanagıma tokatı yemem bir oldu. Ardı ardına vurup tekmeledi, nefesim kesildi. Kollarımı sıktı mosmor Şu an kollarım. Abartısız yarım saat dövdü. Bugün aradı hiçbisey yokmus gibi "aksam annemler gelicek yemek hazırla" dedi. Önce gidip aldıgım herseyi iade ettim. Aksam parasını kocama verdim. Ailesinin yanında da sürekli laf soktu. En son söylediği sey çok agrıma gitti bende "defalarca özür diledim paranı da verdim daha benden ne istiyosun" dedim. Ters ters bakıp "kes sesini otur suraya" dedi. Tartışmaya başladık kalkıp ailesinin yanında üstüme yürüyüp tokat attı. Annesi araya girdi. Onlar gittiklerinde yine tartısmaya basladık yine vurucaktı gözlerimin doldugunu görünce durdu vurmadı. Napıcam bilmiyorum canım çok acıyo, ne yapmalıyım benim yerimde olsanız napardınız?
Kocam beni ilk defa dövdü?