Napıcam bilmiyorum bi bakar mısınız?

Merhabalar. İlişkimle alakalı aklıma bir şey takıldı. Nişanlım Antalyada beş yıldızlı bir otelin bar kısmında garson-komi olarak çalışıyor. Ara ara hem garsonluk hemde komilik yapıyor. İşi çok yoğun yani bazen tuvalete bile zor gidiyor. Çoğu zaman da sen olmasaydın bu işi bırakmıştım sırf bizim için uğraşıyorum para biriktiriyorum diyor. Neyse işte bir akşam konuşurken ara ara alkollerin tadına baktığını, bazen de içtiğini söyledi. Bende nasıl yani içmek yasak değil miydi dedim. Oda işte napim işim gereği alkollü mekanda çalışıyorum bazen de stres oluyorum sinirleniyorum öyle içtiğim oluyor, geçen de şef bir alkol denetti ama tabi ara ara kontrol var şansına falan dedi. Buda beni hem üzdü hem de sinirlendirdi çünkü bilmiyordum. Normal şartlarda ara ara içmesi benim için sorun değil ama böyle iş ortamında alkole iyice alışmasından endişeliyim. Ertesi gün bu konuyu açtım tekrar ve artık içme dedim oda yok ya zaten birkaç kere yaptım sonra kendime artık içmicem dedim dedi. Ama bilmiyorum. Alışır mı bu şekilde giderse? Haksız mıyım? Diyorum ki keşke daha normal bir yerde çalışsaydı. Napıcam bilmiyorum.
Napıcam bilmiyorum bi bakar mısınız?