Napıcam bilmiyorum?

4 aylık bir ilişkim var, başlarda herkesin yaşadığı sorunları yaşadım, ama sevgilimin en yakın arkadaşı bir kız ve ben çok kıskanç biriyim aşırı kıskancım ve erkek arkadaşım o en yakın kız arkadaşını daha çok herkesten öte görüyor, benim ise bir bayan olarak ne erkek çevrem var ne bir erkek arkadaşım var ne başka bişey. Bu yakın arkadaşı dediğim kız geçen gün geldi bana evet mesafe koydum dedi ama konuştukları ortaya çıktı uzun uzun, mesafe koymadığı çıktı, ve daha yakın oldukları çıktı Yapı olarak ben böyle biri değilim hangi kız kabul eder ki böyle bişeyi, kızı sevdim kişisel hiç bir problemim yok kızla ama yapım bu. Beni başkalarıyla tanıştırırken ismimle tanıştırıyor, kız arkadaşım demiyor hatta ilk defa oturduğumuz da sanki ben onun sevgilisi değildim gibi hissettim iki de birde yanımdan kalkıp kalkıp durdu, ağlayarak yazıyorum ama benden utanıyor gibi hissettim, bu hareketten sonra yarışmak kafamdaydı ama yakın arkadaşları başka şehirde oturuyor hani ayıp olmasın diye morali bozulmasın diye hiç bişey belli etmedim ama içim çok kötü uyuyamıyorum. Bir insan sevgilisinin yanında neden kendini çirkin hisseder, ya da sevgilisi onu neden hiç sorgulamaz hiç bir arkadaşımın onlarla nerede tanıştığımı bilmiyor ben dağ ayısı gibi beni kısıtlasın demiyorum, bir olaya çok üzüldüğümde o anda bırakıyor diğer gün hatırlamıyor bile. Ayrılmak istiyorum çünkü mutlu değilim, nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin lütfen

Napıcam bilmiyorum?