Ben 2023’te liseden mezun oldum ve o günden beri YKS’ye giriyorum. Şu an bir sevgilim var ve beraber mühendislik istiyoruz ama ben yapamıyorum çünkü ailemin durumu çok kötü. Çevremdeki herkes parayla okuyor, “para ile okutmam” diyen ailelerde olan arkadaşlarım bile parayla okuyor. Ailem ise her suçu bana atıyor.
Pandemi zamanındayken beni özel okul olan bir mesleğe yolladılar. Şimdi ise bütün suçu bana atıyorlar, “yeteri kadar çalışmıyorsun” diyorlar. Benim ders eksiklerim var dedim, özel hoca tutun dedim, tutmadılar.
2024’te bir vakıf üniversitesi kazandım ama yollamadılar. Bu sene çok pahalı olduğu için gidemedim. Babam işten çıkıp iş kurmaya yeltendi, annem de bir ara işten ayrıldı. O süreçte kimse beni düşünmedi.
Şimdi de bir hayalim olduğu için sürekli “hayalinden vazgeç, başka bölüm oku” deyip duruyorlar. Senelerdir herkes 4 sene okurken, 4 sene ile para kazanırken ben özelde bile iş bulamayacağım bir bölümü okuyup ailemi masrafa sokmak istemiyorum ama onlar 2 senelik bölümlere takmış durumdalar.
Çok yoruldum. Her gün kavga ediyorum ve doğru düzgün derste çalışamıyorum. Lütfen bana yardımcı olun, ne yapmalıyım?
Bu sene özel hoca geldi ama ben stresten onu da yapamadım çünkü konulara geç kaldım. Şimdi sınava 100 gün var. Evet hâlâ geç değil diyorlar ama ben çok korkuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer