Napıcam bilmiyorum akıl verin?

Ben hamileyken ve evlendikten sonra eltim bana tek kaldığımızda laf sokuyordu eşimin yanında harika davranıyor tabi. En son ben patladım bu kişiyle görüşmek istemiyorum diye ve eşimle büyük bi kavga ettik anneme gittim bi ay kaldım bebeğimle neyse geldik. Ben eşimle konuştum bu kadınla bebek ve sen görüşün sıkıntı yok ama ben görüşmek istemiyorum diye tamamdır öyle olsun dedi. Cumartesileri annesine bebeği yolluyorumki eşimin abisi de görsün filan. Neyse eşimin amcası bebeği özledik diyip duruyodu ben de yrına çağırdım eşimin annesini de çağırdım. Amcasının hanımı bugün eşimin abisine dönmüş siz de gelinsenize filan demiş ben eltimle görüşmek istemiyorum yani ben de amcasının hanımını arayıp ben görüşmüyorum dedim eşim üstüme yürüdü sonra sen kimsin abimi istemiyorsun diye ben abin gelmesin demiyorum burası benim evim benim yerime başkası çağıramaz o kadınla görüşmicem dedim. Aptal abimde o zaman gelmez filan dedi eşi olmadan gelmez diyo ya modum düştü 2 aydır süper gidiyoduk hiçbi şeyi halledememiş gibi hissediyorum yine başa sardık ve ben yorgunum eltimle görüşmek istemiyorum yine ama napıcam inanın bilmiyorum hem kırgınım hem de kendi kararlarımı sorguluyorum tercihlerimi sorguluyorum aonra bebeğimin videolarını bakıyorum ne bileyim

Napıcam bilmiyorum akıl verin?