AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Ben 36 yaşındayım 25 yaş üstü olsun isterim
Yaş farkı çok fazla
Ilişkide yaşı çok sorun eden biri değilim ama 17 de fazla be güzel kardeşim, belki şimdi değil ama ileride anlaşmamazlık yaşarsınız
Olabilir haklısın
senin yaşın az 3-4 yıl sonra böyle bir şey görürsen düşünerek adım atarsın
O adamın amacı belli. 25 yaş üstü herkes bunu bilir ve söyler. Madem akıllı ve olgunsun gözünü aç başka yerlerini değil söyleyeceklerim bu kadar.
Bi yerimi açtığımı söylemedim
Açma diyoruz zaten işte çok akıllı ve olgunsunya okuduğunu da anla bir zahmet
Gözünü aç kısmına kadar doğru söylemiş kanka vaz geç yalvarırım
Amacı art niyet olsa kendini belli ederdi diye düşünüyorum
Bir insan gerçek kişiliğini 3 sene bile saklayabailir bu benim kardeşim bile olabilir öz babası tarafından tecavüze uğrayan bile var 5 değil 10 değil aradaki fark yakışıklı genç dinamik adamlar varken neden? Ben istemem seni tanımasam bile böyle hayat yaşamanı kendini kandırırsın seviyorum diye
Genç dinamik olmasının bana ne faydası var sırtında mı taşıyacak sanki
Bi 17 yıl sonra çooook pişman olabilirsin şayet hala sevmeye devam edersen
Kızım yazık etme kendıne senınkı sadece heves aşk falan degıl
Aşkından ölüp bitiyorum onsuz yapamam demiyorum ki
Gerek yok o zmn yaşıtınla ilişki yaşa 40 yasına gelmıs adamla ne blm şahsen benım mıdem kalkardı
Adam zengin ise kimse tepki göstermez.
Ama zengin değil, sıradan biri ise herkes tepki gösterir.
Zengin denilemez ama maddi durumu yerinde. Haklısın
Onlara milyoner 50 yaşında kadın/erkek çıksa saniyede atlarlar
Doğru
Mutluysan önemi yok ama zamanla soğursun acele karar verme sadce
Senin için doğru insan olduğuna ve onunla mutlu olacağına inanıyosan kimin ne dediği çok önemli değil.
o yaştaki birinin seninle çıkması sübyancılık sadece
8 yas fark olan nisanlımdan ayrıldım. Bi zaman sonra yaş farkı sıkıcı hale geliyor. Sizinki bi hayli fazla zaten. Aynı pencereden bskamıyorsunuz hayata ne yazıkki
8 çok değil aslında
Ya dikat ediyorum da bu ara ne bu böyle ya babanız yaşındaki adamla konuşma merak ki
Baban yaşında birisi, tamam arada yaş farkı olur ama bu baya baya fazla.
Bence daha fazla uzatmadan ayrıl gitsin. Çünkü bu ilişkide üzülen her türlü sen olursun.
Yaş farkınin ilişkiye çoğu zaman olumlu katkısı vardır.
oha çüşş oda sana büyük gelir be kızım sana en kötü 30 ondan yukarısı kurtartamaz
Sağlıklı bi iliski degil ikiniz de farkli olgunluklardasiniz tepki almasi gayet normal
Abi çok yaş farkı var delirdiniz mi?
Sanırım evet
Senin yaşlarına yakın bulsana kendine hiç mi iyi birisi kalmadı?
Hiç arkadaşım yok herkesi çıkarttım hayatımdan. Ben yaşıtlarım gibi değilim onlar bana çocuk gibi geliyorlar.
Çok olgunsun demek ama vardır illa ki senin gibi olan yani sen 18 yaşındaysan 23 yaşında birisini bul en fazla.
Bende mi bi problem var insanlarda mı bilmiyorum. 10 insanın 8 inin derdi yatmak kalkmak yaş farketmeksizin
Sen ne istiyorsun?
Kendi evim olsun kardeşlerim yanımda düzenli bi hayatım olsun. Maddi sıkıntım olmasın üniversite okuyim
Üniversiteye gitmiyorsan orada daha olgun senin yaşlarında bulursun iyi birisini çok yaş farkı var ileride çok pişman olursun maddi sıkıntılar hepimizde var bende istemem maddi sıkıntım olmasın ama bu zamanla aşılacak durum.
Liseyi açıktan okuyorum ama sınavlara ücret yatırıp giriyoruz tabi. Onu bile halledemeyecek duruma geldim. Üniversiteyide açıktan okumayı düşünüyorum. Masraflarımı karşılayabilcek kimse yok ve kardeşlerimi bırakıp başka yerde okumaya gidemem. Evin çamaşırı bulaşığı yemeği temizliği kardeşlerimle ilgilenebilcek kimse yok. Sadece babam var o da haftanın 3 günü eve gelmez. 5 tl ekmek parası bırakır gider.
Çok kötü bir durum :( demek olgunlukta buradan kaynaklanıyor o yüzden aranızda 17 yaş farkı olan birine sıcak bakıyorsunuz ve onun böyle iyi biri olması sizi ileride mutlu edeceğini maddi sıkıntılardan uzak huzurlu yaşayacağını düşündürüyor ama bunu sen kendin halledebilirsin ayakta dimdik durarak elinden ne geliyorsa kardeşlerin kaç yaşında?
Ben 18 im 2 şer yaş var aramızda okuyorlar üçüde. İşe başlasam o da olmuyor kendim ayrı eve çıkmayı düşündüm burada kiralar 1800 den başlıyor
İşin içinde sadece aşk, sevgi değil biraz mantıkda var yani
Birazda mantık var diyorsunda bari 23 yaşlarında iyi birisini bul.
20 li yaşlarda biri bana onun sunduğu şeyleri vaad edemez. Kendilerine bakamıyorlar daha
30 lu yaşlarda olmaz ileride çok pişman olursun diyorum napalım hayat bu herkesin durumu iyi değil zengin birisini bulabiliyorsan bul.
Maddi durumu yerinde zaten öyle abartılcak bi zenginliği yok ama bana da eve de kardeşimede çok rahat bakabilcek durumda
Ama ne kadar eminsin 2 aydır tanıyorsun ve yaşı çok fazla olmaz.
Kendisi söyledi zaten ama eğer yapmazsada ayrılırım olur biter dünyanın sonu değil
Yaşı çok büyük konuşmayı kes.
Napiyim 20 yaşında zengin aklı başında derdi yatak olmayan sabah işe akşam eve gelen birini nerden buluyim
Biliyorsun herkesin maddi durumu iyi değil sen kendinde birilerine muhtaç olmadan bakabilirsin bunu yapabilirsin.
Alcağım 3 bin tl maaşla nasıl muhtaç olmuyim
Napalım bizler de aynıyız.
Önümde böyle bi fırsat varken değerlendirmek bana mantıklı geliyor
Kendine zarar verirsin sadece.
Başka türlü bu hayatı yoluna sokabilceğim bi çarem yok
Var kendi ayaklarının üstünde durarak savaşarak çaba göstererek çare o adam olamaz!
Benim nefes almaya hevesim kalmadı sen bana çabadan bahsediyorsun
Böyle çabuk pes edemezsin.
Artık çok geç
Hiç bir şey geç değil.
babannemin hep söylediği bir laf vardı şunu derdi, çabalamayan insan gereksiz insandır, hazıra konan insan umursamaz insandır, sen ne kadar uğraşsanda huylu huyundan vazgeçmez şu an daha çocuk olduğu için iyi bir şey sanıyor bu konuyu
@satanistbey o kadar doğru söylemiş ki babaannen çok sağ ol yazdığın için 👏
Rica ederim çorbamı yudumlarken karşıma çıktı.
Cjsjfkzkxhzhzkx
Afiyet olsun.
dur çorbamı içim yazcam
Soul !
Ahahahahah
Yuh 35 nedir baban yaşında neredeyse sen daha çocuksun yanlış yapıyorsun bence
Babam 48 yaşında ne saçmalıyorsun sen
Ahahahha daha mecaz anlam nedir onu bile bilmiyosun babam 48 diyor ya 😂 kızım 17 yaş nedir akıl var mantık var kendi yasitin bir sürü düzgün erkek var
Tepki alman normal. Baban yasinda adamla...
Kizlar babalariyla sorun yasiyor sonra babalari yasindaki adamlarla sevgili oluyor hastalikli bir ruh yapisi
Haklı olabilirsin
Yaşıtlarının suyu mu çıktı
Hepsinin tek derdi yatak. Kendilerine bakamıyorlar
Buda çok büyük ve yavrum be
Evet haklısın
Evlilik düşüncesi yok mu adamin
Bnmle ilgili düşüncesi flört sevgili yatıyim kalkıyim değil zaten evlenmek istiyor
Guzel o zaman
20lerinde en guzel genclinin yillarinda arkadaslarin kendildri gibi genc insanlarla yasarken her gece baban gibi yasli biriyle ayni yatakta olcaksin bi sure sonra tiksiniceksin.
Bende senle ayni yastayim eger arkadasin olsan ayrilmani saglardim kendine yazik etme
@Doludoluhayat33 görüyoruz burada. Hepsi bunalım takılıyo
Bende olgun birisi ile sevgili olmuştum küçük o. rospum benim diyerek keser sapı gibi aletini geçirmişti ohhh ne biçim zevk almıştım
Arkadaş dadı yani. Tercih meselesi tabi
İhtiyacın varsa yönlendiriyim sana
Sağ ol ya yaşıtım sevgilim var. Çocuklar ilgimi çekmiyor hiç
eğer anlattığın gibi ise... kaçırma..
Eksiği var fazlası yok valla anlattıklarımın
kaçırma işte...
Tamam
Kıyamet bugündür ümmeti Muhammed
Abartmayın be
tamam özür dilerim saygı duyuyorum ama yani 19 - 23 yaşında erkek mi yok sana 20 yaşındayım hala kız eli değmedi elim acimaktan başka bişey yapmıyorum size kusra bakmayın sende bana acı sevgilim yok diye bunla ovunuyom diye
Yaşıtlarımın bana bi faydası yokki
Parami derdin 17 yaşında köpek gibi çalışan insanlar var işin içinde bende varım
Para değil kendimi kurtarmak. Okuyupta bi bok olamicam zaten. Ailedende hayır yok. Bunu bi kurtuluş yolu olarak görmüyorum yanlış anlama ama geri kalan hayatımı daha iyi geçirebilirim
tamam sen bilirsin ama pişman olmanı istemem sonuçta yaş faktörü ayrılıklara itebilir
Senden daha gencini bulur mesela ilerleyen zamanlarda
Adam genç manyağı ise mesela ama seni seviyorsa gerçekten ve buna inaniyosan mutluluklar
1 dediğimi 2 etmiyo ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemem bi amacı varsa ortaya çıkar zaten
Allah kadirdir hakkında hayirliysa olur değilse olmaz 👌👌❤️❤️
Aynen
Evlendikten 15 sene sonra aldatmaya başlarsın
30 küsür yaşında hiç öyle şeylerle uğraşamam
Dene gör.
Çok şükür karakterim oturdu. Ama kişi kendinden bilir işi derler bilemem
Kocası ile arasında 17-20 sene fark olan kadınların 3vlendikten 15 sene sonra neler yaşadıklarını bu sitede de çevremde de görüyorum. Hayal alemindesin.
Herkes kendi kararlarının iyi veya kötü karşılığını alır sonuçta orası bana kalmış
Tamamen yanlış bir ilişki
kim bilir sen kaçıncısındır enayi :DD
Herif 2 KATIN yaşında farkında mısın?
17 yaşında baba olanlar var bir de öyle düşün.
Seni kızı gibi görüyor olmasın?
Berbat ötesi, rezalet, ahlak yoksunu bir ilişki.
Cok fazla guzelim ya😏
20 olsun çocuğu ile takılırsiniz
Kendine yazık edersin uzak dur
Xanim ozaman gizli yuritexen
O adam çok tecrübelidir seni kullanabilir
Soyle ve tepki al sonrada ayril
Bwn 25 sevgilim 40 yaşında ve bence ruh ikizim
Anlından öpücm gel😂
😂 😂 Ve biz 4 senedir beraberiz tabiki bazen anlaşmazlıkşar oluyor her ilişkideki gbi ama ne haparsam yapayım yolum hep ona cıkıyor yeterki aradaki güven bozulmasın her şey halloluyor
Doğrudur güven önemli
Baban ile ilgili sorunların mı var?
Doğduğumdan beri var
Tahmin etmiştim. O zaman sana şunu söyleyeyim sen karşında sevgilim dediğin kişiyi baba rolüne koymuş ve onun tutucu tavrında baba sıcaklığını bulmuşsun sen onu değil onun verdiği hissiyatı kendinde eksik olan hissiyatın yerine koymayı seviyorsun. Ne yazık ki bu doğru bir ilişki değil lütfen dikkat et ve en kısa sürede detaylı düşünüp en mantıklı kararı ver.
İşi gücü ne bu adamın?
Uluslararası ticaret
erken baba olmak istiyecektir haberin olsun
Farkındayım evet bugün evlensem yarın çocuk ister
Seninle ilişkiye giriyorsa 18 yas gençleşir.
Girmiyor
Özele gelsene
Sebep
Anlatacaklarm var
burada 100 tane senaryo dizdiler daha fazlasını kafam kaldırmaycak
Senbilirsiin.. sana gazoz ikram edicektim😁😁
Aşk değil mantık evliliği favorim
Vay be kaç yaşında ve sevgili buluyor
Anlaştiktan sonra başkası bişey dese nolcak
Sevgili mi dedin bi de ona🙅
Babam ve ben gibi olmuş ahhdxg
Siz çıldırmışsınız
Sakın güvenme
Tamam dikkatli olucam
pedofili olabilir mi sevgilin?
Pedofili olsa sence amacı ne olurdu nasıl yaklaşırdı bana
ironisine demiştim herneyse yine de yaş farkı çok geldi ama sizin hayatınız sizin kararınız
O kadar çok şey söylediler ki ciddiye aldım dediğini artık. Evet biraz fazla bende farkındayım
sende haklısın ama dediğim gibi dikkatli olduğun sürece hayat senin hayatın ama ailene veya yakınlarına bahsetmelisin bence seni yakından tanıyan biri daha yardımcı olacaktır burdan herkes atar tutar
Danışabilceğim kimse yok gerçekten
zor bir durum olmalı... ben elimden geldiğince destek olurum burdan sana <3 sıkma canını
olabilir aşıkları kimse ayıramaz
şu an için aşk denilebilcek bi durum yok tabi ama zamanla bakalm
sapık demek ki
Çok fark var bence kendine yazık ediyorsun
söleme o zaman
Sen mutluysan sorun yoktur
Seviyorsan sorun yok
18 isen sorun yok
Eğer anlaşıyorsanız ve mutluysanız gerisi boş