Sevgilimle güzel anılarımız oldu, genelde mutluyduk tartışmalar olsada. Kendisi bana bitti artık devam etmek istemiyorum artik rahatsız etme dedi, sizce geri döner mi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendisi ayrılmak istemiş geri döneceğini sanmıyorum
Bak şimdi egerki başka bişi yoksa sadece anlazmamazliktan dolayı bittiyse engellemesi normal gelmez bana ama başka bişi varsa duruma göre değişir gelip gelmemesi aklın ne diyorsa odur cevabı
Bir konuda sözünü dinlemedim diye ayrildi
Konu ne peki içeriğini demene gerek yok şöyleki ona göre bişi diyim
Bana kamerada ruj sürdüğünü bir daha gormicem durakların dinlensin evde sürme bak bir daha görürsem kötü şeyler olur dedi bende ne olur dedim o zaman görürsün dedi konuyu kapattık. Ertesi gün ben çok az sürdüm ve kamera açtık sonra kamerada gülüyorduk falan derken bu bana bir anda ben sana ne dedim yine sürmüşsün o ruju benim dediklerimi sen takmıyorsun bundan sonra bende seni dinlemicem sakin bana onu yapma falan deme dedi sonra şimdi konuşmak istemiyorum dedi yüzüme kapattı. Sonra 2 defa aradım açmadı. Neyse ertesi gün akşam aradım onu2 defa reddetti sonra wpye girdi ve bana dedi ki bitti artık devam etmek istemiyorum artık rahatsız etme dedi bende görüldü yaptım çıktım sonra girdiğimde hala fotoğrafı vardı silmemişti veni ertesi gün bir baktım numaramı engellemiş
💄 sürdün ve dediklerimi takmiyoesun dedi öylemi bu bahane birikmişlikleri vardır senin onun önceliğin oldugunuda düşünmüyorum
Ne yapmam lazım peki 16 gündür konusmuyoruz
Ne yapman lazim film izle ilk başlarda sadece gün geçsin diye yaşa sonra beyin kendisine geliyor sen merak etme
Yok bana feri gelirse nasıl tepki vermeliyim
Sana geri gelirse laf. sokma trip atma normal karşıla gül espri falan yaparsa ama ağır başlı bir kız olarak sonra o sana seviyormusun derse bilmiyorum de çok şeyler değişti de falan sonra öyle böyle ikna etmek isterse eder seni
Sadece rahatsız etme desen ergence mi olur
Senden rica ediyorum sen hayatına bak
Ama seviyorum onu..
Bende seviyorum... Hemde senden çok seviyorum arkadaşça konuşuyoruz arada ve bizde sadece anlasmamazlik vardı ben istemedim ayrılmak o istedi ilerde olursa evleniriz dedi ben şimdi napim söylesene bendemi kendimi delirtim senin gibi gelirmi gelmezmi diye ben ilk ay kafayı yedim sende ye kafayı zaten bir şeye odaklandık tam sonra hafifliyor
Sevmek acıtır unutma bunu bundan sonrada sevsen bile guvenemezssin kimseye
Artık kendine gel artık bırak sal kendini artık rahat bırak kendini zamana birak
Delirmek olmaz tabii ama kalbim acıyor ruhum daralıyor ama yinede ayakta durucam Allah a çok şükür.
Ben sana dünden beri yazıyorum degilmi hepsi mantıklı geliyor sana ama boş konuşuyorum gibime geliyor yok yok sen dekor hatta git şimdi ağla üzül sabaha kadar uyuma yemek yeme merak etme öyle daha iyi olursun!
Ya kızmayın bana aynı şeyleri bende yaşadım diyorsunuz anlamanız lazım
Kızmıyorum boş konuşuyorum sadece
Gürkan keçici youtubede aç dinle bir ton videosu var o sana iyi gelecek benden bu kadar insAllah iyi gelmisimdir hadi eyw
Allah a emanet ol
Sıkılmış başkasıda olabilir o yüzden dönmez
Anladım, sağol yorumun icin.
Dönmez
Neden peki
Giden geri zor döner
Kendisini 2 senedir tanıyorum. Ilk ayrildigimizda da gitmişti 5 ay sonra geldi. Şimdi de beni bırakıp gitti yine gelmez mi.
Gelse bile sevmez seni
Peki gelirse nasil tepki vermeliyim sence.
Yüz verme
Ayrılık mesajı atmıştı bende görüldü attım çok üzüldüm ve şoktaydım. 1 gün sonra engelledi.
Dertleşmek ister misin
Yazar misin
Yazdım
Zor birz
Niye ki