Görsele bayıldım Lann :D aldatmanın mazereti yok, olamaz. Kendime yediremeyeceğim tek şey bu. Büyük konuşmak istemem herkesin başına gelebilir, affedebilirler ama her aldatma bi yara açar, bahanelerle özürlerle veya mazeretlerle kapanmaz o yara. En ufak şeyde şüpheler insanı yer bitirir. O bakımdan ben affetmem, affedemem.
Bakın bu hassas bir konu kimse kimseyi aldatmamalıdır. Ama günümüz dünyasında saygıdeğer hanımefendiler cinsel devrim yaptıkları için sürekli daha uzun boylu daha kaslı vücutlu ve daha zengin erkek arzulayabiliyorlar. Yani kadınlar toplu olarak sadakate yabancılaştılar. Erkeğin de azınlıkta olan sadıklarını sıkıcı bulup çoğunluktaki çapkınlarını seçiyorlar ki onlar aldatmadan kendileri aldatılırsa mazlum rolüne düşebilsinler bu durumda aldatma mazeretsiz ama moda olmuş birşeye dönüşüyor. O nedenle boynuzlanmamak ve kimseyi boynuzlamamak için en iyisi yalnızlık gibi...
Aldatmanın mazereti olur diyen zır cahildir. Aran iyi değilse bosarsin, artık tat almiyorsan o evlilikten yine bosarsin. Cinsel isteklerine cevap vermiyorsa yine bosarsin. Bunlar bunlar var diye kendini aldatmaya haklı görmesin kimse kendini çocukları bahane etmesinler
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
aldatmanın affı olmaz, daha önce birisini aldatmış kişininde adam gibi bir kişi ile bir daha ilişki kurma şansı olmaz çünkü oyun gibi düşün herkes 0 seviye her ilişki yaşanan şeyler geliştiriyor seni 4-5 seviye atlıyorsun kendini geliştiriyorsun. Aldatmak ise -20 gibi 20 seviye aşşağı atıyor ve düzgün ilişkinin seviyeside 15 gibi düşünürsen adam akıllı bir kişi aldattığını biliyorsa seninle asla ama asla ilişki kurmayacaktır. kurmamalıdır çünkü sen güvenilmez birisin artık...
İhanetin ne mazareti ne de affı olur, ihanet eden bir insanın kişilik sorunları vardır, açgözlüdür, karaktersizin en önde gidenidir, ne karşısındakine ne hayallerine ne de kendisine saygı gösteremeyen insan bile olamamış biridir.
Ama sende bana böyle böyle yaptın, böyle dedin.. duygusal bir boşluktaydım kendimi iyi hissemiyordum.. ilişkimiz bir çıkmazdaydı, bir uçurumun ucunda gibiydik zaten. atlamak istedim o uçurumdan ama olmadı, onun yerine uçurumdan seni attım.
Aldatmanın mazereti olmaz. Sen biri ile ilişki deyken başka birisi ile herhangi bir şekilde mazeretin ne olursa olsun. Aldatıyorsan sen bu kişi için doğru insan değilsin ya da herhangi birisi için. Umarım varsayım olarak sormuşsundur. Ayrıca sen aldatan değil de diğer tarafta olsan ve sana mazeret söylese kabul edermiydin?
Her hangi konuda olursa olsun mazeretlerde mantik aranmaz.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
yani bana kalirsa ki bu boyle bir mazeret olamaz. madem aldatacaksin madem kendine guvenmiyorsun e ayril kardesim o zaman. ikinizi de yipratma yani. cok degisik.