Sizce aldatmanın bahanesi olur mu?

Asla olmaz, ilişkiyi bitirsin ne yaparsa yapsın
İlgisiz birini aldatmak şahane bir bahane bence
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce aldatmanın bahanesi olur mu?

Bazen olabilir bence, eğer karşı tarafın ihtiyaçlarını konuşulsa bile karşılamıyorsa...
Mesela genelde kızların duygusal ihtiyaçları oluyor, ve erkek tarafına gerek söyleyerek, gerek trip atarak, gerek hayatta mutsuzlaşarak ya da başka yollardan bu ihtiyacının giderilmediğini anlatmaya çalışıyor, gösteriyor ve erkekte bunu göz ardı ediyorsa, ve bunu karşılayamayacağını bile bile ayrılmakta istemiyorsa; bu çook doğaldır ki ilk ilgi gösterene kız tarafının gönlü kayabilir.
ya da erkeklerinde genelde cinsellik ihtiyacı oluyor, kıza bunu söylüyor, ataklar yapıyor ve karşılık almıyorsa ve aynı zamanda kızda bu ihtiyacı karşılayamayacağını bile bile ayrılmak istemiyorsa; o zaman erkek doğal bir şekilde ilk şehvet gösterenle birlikte olacaktır.
Yani bu durumlar evliler için.. Sevgili ise kes at gitsin
Tabi ki olmaz en basit örneği yeteri kadar ilgi görmüyorsan aldatmak yerine ayrılmayı tercih etmelisin bunu sebep olarak görenler var çünkü oldukça saçma ayrıl bitsin..
Cevap
7Cevap
Hayır olmaz
Yalnız görsel daha çok adam altına kaçırmışta annesiyle karıaisı bu duruma tepki veriyor gibi değil mi?😅😅😂
Tabi ki olamaz! Ne diyeceksiniz ben yapmadım uçkurum yaptı mı?
anne nerede? 😂😂
Ayakta duran bayan biraz daha olgun duruyor. Eş gibi değil😅😂😂
hmm demek öyle bayan çok bilmiş :) yataktaki tam aldatmalık dimi 😁😁
Yani sevgilisi gelip karısıyla yatakda adamı basamayacağına göre hadi bastı diyelim eşi o kadar tepki verir mi kocasıyla basıldığı için bilemedim😅😅😂😊
😂😂😂
😅😛😛😛
Yaa uyuz kimmiş çok bilmiş😅😊😇
Sen tabii ki :)
Bahanesi olmaz tabii ki aldatacağına söylesin ayrılsın
Aldatmanın bahanesi olmaz.
Olmaz mutsuzsan ayrilmali insan
Olmaz
Olmaz
Olmazzz
Ilgizse olur
olmaz asla