Aldatmanın bahanesi olur mu?

O bahanelerle aldatmayı bile nornal göstermeye çalışanlar var garip
Aldatmanın bahanesi olmaz. Kimse bahane uydurarak vicdanını rahatlatmaya çalışmasın.
Cevap
10Cevap
Asla
Hayır, aldatma asla doğru veya kabul edilebilir bir davranış değildir ve herhangi bir bahane yapmak için yeterli bir neden değildir. Sadakat, dürüstlük ve karşılıklı saygı, sağlıklı ilişkilerin temelini oluşturur. Bir kişi, bir ilişkide yaşadığı sorunları veya mutsuzluğunu karşı tarafın bilgisi ve izni olmadan başka birisine yönlendirmemelidir.
Aldatma genellikle ilişkinin bitmesine veya büyük güven kayıplarına neden olur. Bu nedenle, bir ilişkinin tutarlılığı ve güvenilirliği için her iki tarafın da birbirine dürüst ve sadık olması en önemli konulardan biridir. Eğer bir ilişki sorun yaşıyorsa, çiftler soruna açık ve dürüst bir şekilde yaklaşarak çözüme ulaşmaya çalışmalıdır. Başka bir kişiyle aldatarak sorunlar çözülemez ve ilişkiyi yıpratır.
Mal kafalı insanar aldatmaya sebep kılıf arar lar başkasın istiyorsan aldatmadan gidip ayrılırsın ozman kimin kolarında ne tamam yersin şerefsiz yosmalık yapmadan ayrıl ondan sonra cehenneme gittt
Olmaz. Bu nedenle de zina nedeniyle açılan boşanma davalarında, zinanın delili varsa aldatılan eş için kusur değerlendirmesi yapılmaz. Nikah aslında tarafların uyması gereken bir sözleşmedir, aldatmada asıl sorun bu sözleşmedeki sadakat yükümlülüğüne uyulmamasıdır. Aldatmak yerine ayrılmak tercih edilmelidir.
Üçüncü şahısla cinsel ilişki, nikah sözleşmesindeki sadakat yükümlülüğüne uyulmamasının bir sonucudur.
Aldatmak alçaklıktır. Madem mutlu değilim bunu karşımdaki kişiye söylerim insanlar hep bir adrenalin peşinde
Kesinlikle
Hayır olmaz tabi ki de seven kişi zaten aldatmaz aldatan kişi de hiç sevmemiş demektir bu yüzden de bahanesi olmaz ama maalesef karaktersiz o kadar çok insan var ki aldatıyor sonra da aldatmayı çok normalmiş gibi gösteriyor
Zaten hiç kimse aldatmamış ki herkes aldatılmış. Ve sorsan hepsinin de kendine göre haklı sebepleri vardır.
Aldatmanın bahanesini anca karaktersiz insanlar yapar. Bahaneleri de kendi vicdanını susturmak için kullanırlar.
Olur olmaz mı sadece kendini kandırmak için
Geçerli hiçbir bahane olmaz bunun bahsi bile olmaz bence
Aldatmanın aldanmanın bahanesi olmaz olamaz sadece kendini ve karşındaki insanı kandırmaktır.
Ne gibi bir bahane aşkım çok sarhoştum sen sandım, olamaz tabi ki
Ayrılmak daha mantıklı o zaman aldatmak birden fazla kişiyi elde tutmaktan başka bisi değil
Aldatmanin bahanesini bulan net karaktersizdir. Aldatan insandan hayir gelmez uzak durun.
Olmaz, hic kimse bana bilincsiz sekilde soyundum diyemez
Asla bahanesi olamaz.
Bahanesi olmaz. Karaktersizligi olur.
Hayır olmaz. Olmamalı!
Aldatmanın bahanesi olamaz
Olmamalı ama bazı hemcinslerim ayakta uyutabiliyor
Korkaklığın bahanesi olur mu?
Asla olmaz
En İyi Cevap