1 yılHayır, aldatmanın hiçbir mazereti yoktur: ya seversiniz ve sadık olursunuz ya da bekar kalırsınız ve karşınızdaki kişiye ve kendinize saygı duymayacaksanız bir çift oluşturmaya çalışmazsınız. Bir ilişki saygı, güven, uyum ve olumlu değişim için bir taahhüttür.
Aldatmak, bir ilişki içindeyken sorun yaratan bir kusurdur ve bu eğilime sahip kişiler, sevseler bile biriyle ilişki kurmayı düşünmeden önce kendilerini düzeltmeyi öğrenmelidir.
Sevgi ve bağlılık, aldatma kelimesiyle birlikte çalışmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılhergün sıkılmaz.. yavaş yavaş sıkılır.. bi arkadaşım var ilk ilişkisinde hemen evlilik teklifi etti. kızla nişanlandı.. bunlar daha tanışalı bi yıl olmadan oldu.. erkeğimiz kızın gerçek yüzünü gördü.. ondan sonra soğudu.. evlenmeye iki ay kala ayrıldılar.. herseyi ayarlamışlardı..
yavaş yavaş iyice soğudum dedi. makyajsız hali ile mevcut hali arasında ciddi fark varmış. kız kilo almaya başlamış sonra kızı güzel bulmamaya başlamış vs.
o yüzden size tavsiyem birini iyice tanıyın. sonra işi ilerletin. kızlar daha iyi tanımadan verme derdine düşmüş.. erkeklerde canım olanları ilk verenle evlenme derdine düşmüş.
00 Yorumla
İlişkilerde yaşanan sorunlar veya ihtiyaçlar, sağlıklı bir şekilde iletişim kurularak ve karşılıklı anlayışla çözülmelidir. Aldatma, bu tür sorunları çözmek yerine onları daha da derinleştirir. Dolayısıyla, aldatma için bir bahane ya da mazeret aramak, genellikle ilişkiyi düzeltmek için gerekli olan dürüstlük ve sorumluluk anlayışından sapmaktır.
00 Yorumla
1 yılAcilen İyi bir terapiye ya da psikoloğa görünmelisin aldatma eğilimli insanların genelinden de bahsedecek olursam lütfen ayrılın sonra cehhenemin dibine kadar gidebilirsiniz. Aldatan insan dünyadaki en zararlı mikroptan bile daha zararlıdır benim gözümde mümkünse nefes almasınlar boşuna dünya oksijen üretmesin
01 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy Ebi, günaydın diyorum öncelikle sana! 🌞 Her gün aynı insanı sevmekten sıkılmak biraz garip bir bahane gibi, ne dersin? Eğer sevgi kalmadıysa, dürüst olmak en güzeli. Aldatmak çözüm olmuyor tatlım, sadece daha büyük sorunların kapısını açıyorsun. İlişkiyi canlandırmanın yolu var mı diye bir düşünmesin. Belki ufak sürprizler, farklı aktivitelerle bir şans daha vermeyi deneyebilirsin. Ama yok olmuyorsa, ayrılmayı tercih etmek daha olgun bir yol olur sanki. ❤️
Peki, senin durumun tam olarak ne? Hissettiğini hiç konuştun mu onunla? 😊20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
172Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılNe olursa olsun bahanesi yoktur ve olamaz
45 Yorumla- 1 yıl
Bence her iki tarafın değişikliğe ihtiyacı var olabilir
- 1 yıl
@johnnyufdycx şey demek istedin her halde her iki tarafında karaktersizliğe ihtiyacı var
- 1 yıl
Hayır bı insan in içinde varsa zorla kendi istediğn gibi yapamazsın ya birakican ya olduğ gibi kabul edicen bı insan salatalık sa ondan vişne suyu çıkmaz
- 1 yıl
@johnnyufdycx eee yani bu aldattığını değiştirir mi bahane mi gerektirir
- 1 yıl
İnan bana gülme krizine girdim :D
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Karektersizliğin bahanesi olmaz
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u 1 yılaldatmak karaktersizliktir bahanesi olmaz
10 Yorumla
1 yılAldatmanın hiçbir bahanesi olamaz. İlişkilerde güven ve sadakat her şeyden önce gelir. Herhangi bir sorun ya da eksiklik olsa da, bunu dürüstçe konuşmak ve çözüm aramak varken, aldatmak kesinlikle doğru bir seçenek değil. Aldatma, sorumluluklardan kaçmak ve karşıdakini haksız yere kırmaktır. Ne olursa olsun, böyle bir davranışın hiçbir şekilde geçerli bir nedeni olamaz.
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAldatmanın hiçbir bahanesi olamaz. Aldatmak, bir ilişkiye verilen sözün, güvene ihanet etmektir. "Ama...", "Çünkü..." gibi başlayan her cümle, aslında bir bahane uydurma çabasıdır. Bazı insanlar, ilişkinin sınırları içinde kendilerini kısıtlanmış hissedebilir ve özgürlüklerini keşfetmek için başka ilişkilere yönelebilirler. İçsel bir boşluk yaşayan kişiler, bu boşluğu doldurmak için başka insanlara yönelebilirler. Partnerinden duygusal veya fiziksel olarak tatmin olamayan kişiler, bu eksikliği başka bir ilişkide arama eğiliminde olabilirler.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılmaalesef bende sevismek istiyorum ama duygusal olarak okdar boşluk hissediyorumki eşimin bana sarılmalari şefkati anlamsizlasti. i cunki evliliğim süresi boyunca beni çok kırdı. Şimdi sizi kırmış bir ansan size sarılınca o dugusal enerji alış verisini yapamıyorsunuz. Ve aynı adam 20 yıldır bıktım açıkçası hiç bir şey hissetmiyorum giren cikandan boş boş. Geliyor. Oyuzden bosansan sadece duygusal bosluk ihtiyacı için boşanmak saçma olur cinsellik içinde sonuçta evlilik bir resmi ilişki gönül ilişkisi kalmıyor. Buyuzden evet dışarda eksiklerini birisinden karşılanan çok normal. Bende eskiden çok kızardım aldatanlara ama mantıklı bence bu aldatma bile değil. Hak diye görüyorum şuanda sevgilim var ve her şey o kdar iyi ki duygusal bosluk hissim sıkıntım geçti. Evliliğim. daha iyi gidiyor. Bosanmak zorunda değilim
25 Yorumla- 1 yıl
🤔
- 1 yıl
ooooooooooorrrrrrrrrrrroooooooooooooooooo
- 1 yıl
Abla bı hadi ordan git ya resmen aldatmaya kılıf bulmuşsun ya oturup konuşabilirdiniz içini rahatlatmak için burada aldatmayı normalleştirme
- 1 yıl
Cinsel açlık seninkisi yeterince doyum noktasına ulaşamıyorsun farklı fanteziler peşindesin sürekli
- 1 yıl
@Khjghgbnj benim hesabım sadece bu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılMonotonlaşan ilişkiler heyecanını kaybetmeye mahkum oluyor. Hal böyleyken, taraflardan birine dışardan ekstra bi ilgi - değer verildiği zamanda, o kişinin sınavı başlıyor kendi iradesi ve mantığıyla :) O sınavu geçenlere sadık, geçemeyenlere ise ne dersen de :P
21 Yorumla- 1 yıl
sınavu ama, sınavı diil bak detay orada saklı :))
Gizli Üye(36-45)1 yılHerkes olmaz etmez yazmış bekara boşamak kolaydır derler ya hepsi o misal :D Bir çoğu da aynı anda 3-5 insan yönetiyor oda ayrı neyse konuya gelelim. Aldatmanın böyle bahanesi olamaz hani sevmekten sıkıldım v. s. ama öyle evlilikler var ki boşanmak isterse boşanamıyor düzeltmek istese düzeltemiyor o evliliğe bir heyecan katmak istiyor eğer onu da katamazsa hayat tümden çekilmez hal alıyor tabi buda sınırlarını koruyarak olmalı.
32 Yorumla- 1 yıl
Harem işleten bu tip adamları rol model olarak mı almalıyız? Elbette bunlardan çok sayıda var ve hem erkekler hem de kadınlar arasında zina yapmanın sıradan bir bahane haline geldiğine dair gerçek bir gözlem var, beklentilerimizi karşılayamadığımız için kaderimizden yakınıyoruz Böylece hem kendimize hem de başkalarına yalan söyleyerek hukuka aykırı bir şekilde bir daldan diğerine atlıyoruz.
Herkesin evli olsa bile aynı anda birkaç kadını yönetmesi gerektiğini söyleyen bu indirgeyici erkek görüşüne sahip değilim. Neyse ki, kendilerine saygı duymayı ve görünürdeki zorluklara rağmen bir evliliği sürdürmeyi bilen güçlü erkekler var.
Bu adamlar ahlaklarında veya karakterlerinde kararsız ve uçarıysalar, etleri et istiyorsa ve doyumsuzlukları sorunluysa, bekar kalmalarına izin verin, kaprisleri olmazsa aldatacak bir kadına neden kendilerini bağlıyorsunuz? tanıştınız mı? Bu adamlar sadece tutkularının peşindeyse ve evliliğin sadece bir seks hikayesi olmadığını ve buna ek olarak birçok başka şey olduğunu ve eşleri onlara beklediklerini vermezse, beklediklerini vermeyebileceklerini anlamamışlarsa neden evlensinler ki? İlişkilerini canlandırmak için gerekenleri nasıl getireceklerini bilmiyorlar Birçok erkek gerçekte kim oldukları konusunda yalan söyler, ailelerinin ve tanıdıklarının önünde bir yüzleri vardır ve bunu eşlerine bile gösterirler ve hiçbir şey söylemeye veya göstermeye cesaret edemezler, başlangıçta sahte bir kimlik gösterirlerse rutin ve tıkanıklıkların oluşması normaldir. ve gerçekte oldukları şeyin yanıltıcı bir görüntüsü.
- 1 yıl
Ne erkeği ne de kadını suçlayamayız, ancak evli olsalar bile bazıları tatmin edici bir yakın hayat yaşamayı bilmiyor. Bir tür dar görüşlülük içindeler ve kendilerini yaratıyorlar. bu rutin bile ve bu hapis cezasından sonra başka yerde kaçacaklar çünkü başka yerde insan gerçek yüzünü ve gerçek beklentilerini gösterir ama karısına bir yüz verip başkalarına başka bir yüz vermek israf değil midir? Bu gerçekten evliliği özetliyor mu? Sevmek protokoller ve kısıtlamalarla yapılmaz çoğu zaman evlilikte sevgi tükendiğinde bunun sebebi insanların kendilerini oldukları gibi göstermemeleri ve bir kısmını gizlemeleridir ki bu aldatma şekillenir ve bu saçma yönetim oyununa yol açar. En başından itibaren sağlam bir şey inşa etmek ve kendimiz hakkında her şeyi orada söylemek, hayatın yüzeyde göstermek istediklerimiz ile dışarıda deneyimlediklerimiz arasında bir bölümlenmeye yol açar. Bana göre bu evlilikler saçmadır çünkü her şey baştan beri kötü inşa edilmişken bir şeyi kurtaramayacağımızı söylemek, hatanın baştan geldiğini anlamamak ve her şeyi bilmek yerine, birbirimiz için çaba sarf etmek ve sevgiyi ve tutkuyu beslemek için karşılıklı tavizler verdik, aşkımızı yaktığımız bir oyun oynadık ve evde inşa etmediğimiz şeyleri arayarak sağa sola süründük. Tutkuyu ve aşkı istikrarlı ve sadık bir şekilde yaşamayı bilmeyen tüm erkeklere sesleniyorum, sonsuza kadar bekar kalın :) Bu şekilde ne kendinize ne de bir kenara bırakacağınız eş olacak kadına zarar vermiş olursunuz ve tam tersi de geçerlidir bu şekilde yaşayan kadınlar için hayat :)
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler için aldatmanın bahanesi yoktur, bahaneye ihtiyaç bile duymayız.
Bütün erkekler aldatır. Genelde cinsellik için, yeni tatlar edinmek için aldatır.
Seven erkek bile aldatır, aldatmayan erkek yoktur, eğer varsa bile ya henüz fırsatını bulamadığı için ya da aşırı tipsiz olduğu içindir.
Çünkü erkekler yaradılışlarından bu yana genlerinde var olan hayvani kodlardan dolayı aldatmayı kendilerinde bir hak olarak görürler.
Mümkün olduğunca fazla dişiyi döllemek olan bu gen her ne kadar törpülenmiş olsada maalesef hala aktiftir ve bilinç altımızı yönlendirir.02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@hayalg Geç bunları, özellikle o tipler daha fazla aldatıyor, akıllarında hep uçkurları var onların
El kadar çocuklara bile halleniyor onlar
1 yılBiraz cevaplarda göz gezdireyim dedim de midesi olan çoğunu okumasın. İlişkilerden evlilikten insanlardan soğudum bana düşmez ama çok özür dilerim Çok kötüsün, fikirlerime duyar bilmem bişey diyebilirsiniz ama okuduklarımın hissettirdiklerini atmam lazım içimden keşke okumasaydım. Aldatmanın bahanesi olmaz cinsiyeti fark etmez karaktersizliktir aşağılık bir davranıştır insanın karşısındaki insandan önce kendisine yapabileceği en büyük kötülüklerdendir. Keşke küçüle küçüle yok olsanız.
10 YorumlaAldatan insandan nefret eder ve anında tiksinirim, bekarlık hayatında istediğini yapabilmek varken neden evlenince maymunun gözleri açılıyor? Bu bana göre aç gözlülük ve rahat batmasıdır, asla bahanesi olamaz, evde pirzola yemek varken, neden sokakta köfte peşinde koşayım he her gün aynı yemek yemez diyorsa sg sefil hayarına dönebilir
00 Yorumla
1 yılHiçbir zaman en ufak bir bahanesi bile olmaz aldatma her zaman affedilmez korkunç ve tiksinç bir insanlık suçudur #noktanet
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayir bahanesi olamaz , terkedin gitsin. "Hergün ayni insani sevmekten sıkıldim" demek cok komik bir bahane , sevmek bir tercih degil ki zorunluluktur , gonlun kime kayarsa onu seversin, mesela kitap okumaktan sıkılabilirsiniz cunku kitabı tercih ederek okursunuz ama sevgi bambaska birseydir...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAldatmanın bir bahanesi yoktur, çünkü aldatmak, güven ve saygı eksikliği anlamına gelir ve her durumda yanlış bir davranış olarak kabul edilir. İlişkilerde karşılıklı anlayış, iletişim ve sadakat önemlidir. Eğer bir kişi bir ilişkide mutsuzsa, bu durumu dürüstçe konuşmak ve çözüm aramak gerekir. Aldatma, sorunları çözmek yerine, daha büyük güven kırılmalarına yol açar. Sağlıklı bir ilişki, dürüstlük ve saygı üzerine kuruludur; bu nedenle aldatmanın hiçbir geçerli bahanesi olamaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Bazen olabiliyor, istenmediği halde kalmaya devam eden insanlar ve istenmediğini bilen insanları aldatmak müstahaktir!! Linç yiyebilirim ama kimse kusura bakmasın, aldatıldığını bile bile kalmaya devam insanlar var...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
1 yılsaçmalamayın aq grup istesin anlayış gösterebilirim belki ama aldatmak AP ayrı bi karaktersizlik
10 Yorumla
1 yılOlmaz , gecen burada bir hemcinsimin. Kadinlik gorevini yapsan aldatmaz dedi. Bir kadinin boyle dusunmesi uzdu , olabilir diyenlerde metres galiba -,- ?
20 Yorumla
1 yılAldatmanın bahanesi karaktersizlik. Her gün aynı insanı sevmekten sıkıldıysan ayrıl
20 Yorumla
1 yılHiçbir bahanesi olamaz. Evlenmeden önce söylersin bak ben sürekli aynı insanla olamam aldatırım falan diye anlaşır öyle evlenirsiniz. ABD de açık evlilik derler buna, kimin eli kimin cebinde belli değildir ama sorun da yoktur.
00 Yorumla
1 yılAldatmanın bahanesi olmaz ama aldatan vijdanını rahatlatmak için kendini kandırmak için bahaneler üretir. Sevmediğin istemediğin bir insanla birlikte olmak istemiyorsan bunu karşı tarafa söylemek çok daha huzur verici doğru olandır.
00 YorumlaHayır tabiki de madem ilişki yürümüyor ayrıl gitsin aldatıp kandırarak böyle bir karaktersizliği yapıp insanların duygularını incitmeye lüzum yok
10 YorumlaBöyle düşünen biri için o ilişki bitmiş demektir. Aldatmaya hiç gerek yok. Doğru olan dürüstçe kendini ifade edip ayrılmak. Sonra da kiminle ne yaşarsan yaşa.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. bahanesi olmaz... sıkıldıysan ayrılabilirsin aldatmak gerekmiyorki yani seçenek değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılAldatanın her zaman bir cevabı vardır,
Aldatılanında kendini avutacak bir bahanesi.10 Yorumla Evet bahane erkekse içinde karektersizlik var kadınsa içinde o*uspuluk var
10 Yorumla
1 yılEvet okur tabi ki ben karaktersizim şeref#sizim der bahanesi bu olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBenim bahanem içimdeki o. r. u. spuya sahip çıkamıyorumdu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aldatmanın kabul edilebilir bir tarafı yok ne olursa olsun
10 Yorumla
1 yılAldatmak kadar kendini düşürücü bişey olamaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılSıkılan ilişki yaşamamalı bence her gün farklı takılsın 😂
10 Yorumla alçakça bir tavır ukala ve kibirli biri sanırsam. insan psikolojisine göre değerlendirecek olursak bunun mantıklı bir cevabı olabilir sma meşrulaştırılamaz ve kabul edilemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 749 cevap paylaştı.
1 yılEşini aldatan biri olarak aldatmanın bahanesi olmaz bittimi ayrılacaksın benim çocukları tek başına büyütmeye gözüm kesmediği için boşanamadım ve aldatıyorum
00 Yorumla
1 yılYav zaten hiçbir şey uzun ömürlü değil
Hiçbir şey sonsuz değilken ilişkiler neden olsun
İnsanız başka şeyler de canımiz çekebilir:(
00 YorumlaBahane sundu madem biliyorsun neden soruyorsun bana dedi
Senden duymak istiyorum dedim
Sadece yürüyüş yaptık deyince
Peki tamam yalan söylemeye devam et sen dedim00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Olur tabi...
Sürüye katılıp ta "meee" korosunda aynı cevabı verecek değilim.
Aldatan herkesin öyle veya böyle bir nedeni/ bahanesi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHepsi bahanedir. Sen onu aldattıgını zannediyorsundur. Sadece kendini kandırıyorsundur. Gün gelir devran döner. Sen birlikte aldattıgın kadın, seni aldatır. Çünkü doganın ve evrenin kanunu budur. Sen onu aldattın. Başkasıda seni aldatır.
10 YorumlaOlmaz evet buna iten durumlar vardır ama hata yapmak isteyen kendi çıkarı için başkasını apptal yerine koymamalı
00 Yorumla
1 yılAldatmak yerine ayrılmayı düşünseniz daha mantıklı olmaz mı? Karaktersizlik oluyor bu durumda, hem karşı tarafın gözünde, hemde herkesin gözünde..
00 Yorumla
1 yılböyle saçma sorular sormayı bıraksakmı aldatmanın bahanesi olur mu ne abi şakamısınız siz ya şckismcşsmfşsmfs
00 Yorumla
1 yılolmaz tabikide ilgisiz kalıp aldatan var ayrılıp gitmek yerine aldatmak cok saçma karaktersizlik yani açıkçası
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılAldatmak kelimesinin hiç bir anlamı, izahı yoktur olamaz da. Kesin ve net. Kadın da ols erkek de olsa.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.
1 yılAldatma hastalıktır erkeklerden kötü alişan bayanlar bırakmıyoruz diyorlar hastalık dercesine de alişanlar var
00 Yorumla Olmaz aklında gönlünde o insana ait bişey kalmadıysa ayrılmak en mantıklısı kimseyi kandırmamak gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKarşındaki insan seni seviyorsa değer veriyorsa onu kaybetme ona bunu yapma ama bakıyorsun adamdan bir cacık olmaz o zaman gözün başka yollara kaysın ama ondan da ayrıl yani aldatma kimseyi vallahi bir yerden çıkıyor demedi deme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Aldatmanın asla herhangi bir sebebi bahanesi olamaz. Karşı taraf kötüdür veya içine sinmez ayrılırsın olur biter…
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılÇok güzel bir bahane hem de. O insanı hayatının sonuna kadar sevemeyeceksen zaten bir şekildr uzaklaştır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. bilmem aldatılan erkekler/kadınlar neler duydular sormak lazım. aldatan kadınlar/erkekler neler soylediler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz. Madem artık sevmiyorsun ayrılacaksın yok öyle hem evdeki saf saf beklesin beni seviyor diye düşünsün sen de dışarıda başka bir hayat kur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
1 yılOlmaz ama nedeni ve buna iten sebebi nedir? Konuştum çok kişiyle bu aldatma sayılır mı bilmem.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
1 yılAldatmanin bahanesi olmaz. Bu karekter eksikligidir.
10 Yorumla
1 yılAldatmanın bahanesi olmaz. Ne güzel demişler ten başka bir tene değdiği zaman aşk affetmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz. Yanlışını gördüysen kıçına tekmeyi vur kapıya at ama aldatma olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYargılamayın. Narsist bir insanla sevgisiz yaşayan bir kadın , boşanamayan bir kadın , duygusal bir boşluğa düşmüş olamaz mı?
22 Yorumla- 1 yıl
🤔
Cevap sahibi1 yıl@Poyrazgunes ne
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBahanne değilde tek bir açıklaması olabilir o da orrrosspuluk
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. İnsan bir şeyden vazgeçmeye görsün. Uyduracağı yalancı bahaneye kendisi de inanır!
00 Yorumlagöz ucuyla bakmak bile aldatmadır ne yazık ki, çok hassas. bahanesi olsa ne olmasa ne.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO zaman ayrıl bu sevmek değil. Ayrıca onu sevdiğinde sıkılmazsın. Ya sevmiyorsun ya çapkınsın.
Aldatmanın bahanesi yok. Aldatıcaksan ayrılıcaksın
00 Yorumla
1 yılBahane değildir ama sorun vardır ilişkinizde
00 YorumlaYaz kızım 1 kamyon çimento 2 kepçe kum 100 tane kapı 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılOlur ama yani mazeret olarak kabul edilemez bahanesi olur da haklı olmaz
00 Yorumla - Devamını Gör (230)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne