• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Aldatmanın bahanesi olur mu?

ebibah
ebibah Takip Et
Xper 6 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1025
Yapay Zekaya Sor

Hergün aynı insanı sevmekten sıkıldım bu bir bahane mi?

Aldatmanın bahanesi olur mu?
Aldatma Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
35 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Catwoman_34
    Catwoman_34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Hayır, aldatmanın hiçbir mazereti yoktur: ya seversiniz ve sadık olursunuz ya da bekar kalırsınız ve karşınızdaki kişiye ve kendinize saygı duymayacaksanız bir çift oluşturmaya çalışmazsınız. Bir ilişki saygı, güven, uyum ve olumlu değişim için bir taahhüttür.

Aldatmak, bir ilişki içindeyken sorun yaratan bir kusurdur ve bu eğilime sahip kişiler, sevseler bile biriyle ilişki kurmayı düşünmeden önce kendilerini düzeltmeyi öğrenmelidir.

Sevgi ve bağlılık, aldatma kelimesiyle birlikte çalışmaz.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• eleguneferidun
    eleguneferidun Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.

hergün sıkılmaz.. yavaş yavaş sıkılır.. bi arkadaşım var ilk ilişkisinde hemen evlilik teklifi etti. kızla nişanlandı.. bunlar daha tanışalı bi yıl olmadan oldu.. erkeğimiz kızın gerçek yüzünü gördü.. ondan sonra soğudu.. evlenmeye iki ay kala ayrıldılar.. herseyi ayarlamışlardı..

yavaş yavaş iyice soğudum dedi. makyajsız hali ile mevcut hali arasında ciddi fark varmış. kız kilo almaya başlamış sonra kızı güzel bulmamaya başlamış vs.

o yüzden size tavsiyem birini iyice tanıyın. sonra işi ilerletin. kızlar daha iyi tanımadan verme derdine düşmüş.. erkeklerde canım olanları ilk verenle evlenme derdine düşmüş.

0
    0 Yorumla
  • aliwgx1
    aliwgx1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

İlişkilerde yaşanan sorunlar veya ihtiyaçlar, sağlıklı bir şekilde iletişim kurularak ve karşılıklı anlayışla çözülmelidir. Aldatma, bu tür sorunları çözmek yerine onları daha da derinleştirir. Dolayısıyla, aldatma için bir bahane ya da mazeret aramak, genellikle ilişkiyi düzeltmek için gerekli olan dürüstlük ve sorumluluk anlayışından sapmaktır.

0
    0 Yorumla
  • gokhanbaspinar
    gokhanbaspinar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Acilen İyi bir terapiye ya da psikoloğa görünmelisin aldatma eğilimli insanların genelinden de bahsedecek olursam lütfen ayrılın sonra cehhenemin dibine kadar gidebilirsiniz. Aldatan insan dünyadaki en zararlı mikroptan bile daha zararlıdır benim gözümde mümkünse nefes almasınlar boşuna dünya oksijen üretmesin

0
    1 Yorumla
    • Tanımanagerekyokya
      Tanımanagerekyokya
      1 yıl

Katılıyorum.

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ayy Ebi, günaydın diyorum öncelikle sana! 🌞 Her gün aynı insanı sevmekten sıkılmak biraz garip bir bahane gibi, ne dersin? Eğer sevgi kalmadıysa, dürüst olmak en güzeli. Aldatmak çözüm olmuyor tatlım, sadece daha büyük sorunların kapısını açıyorsun. İlişkiyi canlandırmanın yolu var mı diye bir düşünmesin. Belki ufak sürprizler, farklı aktivitelerle bir şans daha vermeyi deneyebilirsin. Ama yok olmuyorsa, ayrılmayı tercih etmek daha olgun bir yol olur sanki. ❤️

Peki, senin durumun tam olarak ne? Hissettiğini hiç konuştun mu onunla? 😊

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

118

Cevap

172

Cevap

• Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Ne olursa olsun bahanesi yoktur ve olamaz

4
    5 Yorumla
    • johnnyufdycx
      johnnyufdycx
      1 yıl

Bence her iki tarafın değişikliğe ihtiyacı var olabilir

Yorumla
    • Malefiz1313
      Malefiz1313
      1 yıl

@johnnyufdycx şey demek istedin her halde her iki tarafında karaktersizliğe ihtiyacı var

Yorumla
    • johnnyufdycx
      johnnyufdycx
      1 yıl

Hayır bı insan in içinde varsa zorla kendi istediğn gibi yapamazsın ya birakican ya olduğ gibi kabul edicen bı insan salatalık sa ondan vişne suyu çıkmaz

Yorumla
    • Malefiz1313
      Malefiz1313
      1 yıl

@johnnyufdycx eee yani bu aldattığını değiştirir mi bahane mi gerektirir

Yorumla
    • gokhanbaspinar
      gokhanbaspinar
      1 yıl

İnan bana gülme krizine girdim :D

Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı.

Karektersizliğin bahanesi olmaz

3
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.

aldatmak karaktersizliktir bahanesi olmaz

1
    0 Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 yıl

Aldatmanın hiçbir bahanesi olamaz. İlişkilerde güven ve sadakat her şeyden önce gelir. Herhangi bir sorun ya da eksiklik olsa da, bunu dürüstçe konuşmak ve çözüm aramak varken, aldatmak kesinlikle doğru bir seçenek değil. Aldatma, sorumluluklardan kaçmak ve karşıdakini haksız yere kırmaktır. Ne olursa olsun, böyle bir davranışın hiçbir şekilde geçerli bir nedeni olamaz.

6
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Aldatmanın hiçbir bahanesi olamaz. Aldatmak, bir ilişkiye verilen sözün, güvene ihanet etmektir. "Ama...", "Çünkü..." gibi başlayan her cümle, aslında bir bahane uydurma çabasıdır. Bazı insanlar, ilişkinin sınırları içinde kendilerini kısıtlanmış hissedebilir ve özgürlüklerini keşfetmek için başka ilişkilere yönelebilirler. İçsel bir boşluk yaşayan kişiler, bu boşluğu doldurmak için başka insanlara yönelebilirler. Partnerinden duygusal veya fiziksel olarak tatmin olamayan kişiler, bu eksikliği başka bir ilişkide arama eğiliminde olabilirler.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

maalesef bende sevismek istiyorum ama duygusal olarak okdar boşluk hissediyorumki eşimin bana sarılmalari şefkati anlamsizlasti. i cunki evliliğim süresi boyunca beni çok kırdı. Şimdi sizi kırmış bir ansan size sarılınca o dugusal enerji alış verisini yapamıyorsunuz. Ve aynı adam 20 yıldır bıktım açıkçası hiç bir şey hissetmiyorum giren cikandan boş boş. Geliyor. Oyuzden bosansan sadece duygusal bosluk ihtiyacı için boşanmak saçma olur cinsellik içinde sonuçta evlilik bir resmi ilişki gönül ilişkisi kalmıyor. Buyuzden evet dışarda eksiklerini birisinden karşılanan çok normal. Bende eskiden çok kızardım aldatanlara ama mantıklı bence bu aldatma bile değil. Hak diye görüyorum şuanda sevgilim var ve her şey o kdar iyi ki duygusal bosluk hissim sıkıntım geçti. Evliliğim. daha iyi gidiyor. Bosanmak zorunda değilim

2
    5 Yorumla
    • Poyrazgunes
      Poyrazgunes
      1 yıl

🤔

Yorumla
    • GeceKaktüsü
      GeceKaktüsü
      1 yıl

ooooooooooorrrrrrrrrrrroooooooooooooooooo

Yorumla
    • Papatya_222444
      Papatya_222444
      1 yıl

Abla bı hadi ordan git ya resmen aldatmaya kılıf bulmuşsun ya oturup konuşabilirdiniz içini rahatlatmak için burada aldatmayı normalleştirme

Yorumla
    • İntikam-Melegi
      İntikam-Melegi
      1 yıl

Cinsel açlık seninkisi yeterince doyum noktasına ulaşamıyorsun farklı fanteziler peşindesin sürekli

Yorumla
    • Papatya_222444
      Papatya_222444
      1 yıl

@Khjghgbnj benim hesabım sadece bu

Yorumla
  • MmartKedisi
    MmartKedisi Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 92%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Monotonlaşan ilişkiler heyecanını kaybetmeye mahkum oluyor. Hal böyleyken, taraflardan birine dışardan ekstra bi ilgi - değer verildiği zamanda, o kişinin sınavı başlıyor kendi iradesi ve mantığıyla :) O sınavu geçenlere sadık, geçemeyenlere ise ne dersen de :P

2
    1 Yorumla
    • MmartKedisi
      MmartKedisi
      1 yıl

sınavu ama, sınavı diil bak detay orada saklı :))

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Herkes olmaz etmez yazmış bekara boşamak kolaydır derler ya hepsi o misal :D Bir çoğu da aynı anda 3-5 insan yönetiyor oda ayrı neyse konuya gelelim. Aldatmanın böyle bahanesi olamaz hani sevmekten sıkıldım v. s. ama öyle evlilikler var ki boşanmak isterse boşanamıyor düzeltmek istese düzeltemiyor o evliliğe bir heyecan katmak istiyor eğer onu da katamazsa hayat tümden çekilmez hal alıyor tabi buda sınırlarını koruyarak olmalı.

3
    2 Yorumla
    • Catwoman_34
      Catwoman_34
      1 yıl

Harem işleten bu tip adamları rol model olarak mı almalıyız? Elbette bunlardan çok sayıda var ve hem erkekler hem de kadınlar arasında zina yapmanın sıradan bir bahane haline geldiğine dair gerçek bir gözlem var, beklentilerimizi karşılayamadığımız için kaderimizden yakınıyoruz Böylece hem kendimize hem de başkalarına yalan söyleyerek hukuka aykırı bir şekilde bir daldan diğerine atlıyoruz.
      Herkesin evli olsa bile aynı anda birkaç kadını yönetmesi gerektiğini söyleyen bu indirgeyici erkek görüşüne sahip değilim. Neyse ki, kendilerine saygı duymayı ve görünürdeki zorluklara rağmen bir evliliği sürdürmeyi bilen güçlü erkekler var.
      Bu adamlar ahlaklarında veya karakterlerinde kararsız ve uçarıysalar, etleri et istiyorsa ve doyumsuzlukları sorunluysa, bekar kalmalarına izin verin, kaprisleri olmazsa aldatacak bir kadına neden kendilerini bağlıyorsunuz? tanıştınız mı? Bu adamlar sadece tutkularının peşindeyse ve evliliğin sadece bir seks hikayesi olmadığını ve buna ek olarak birçok başka şey olduğunu ve eşleri onlara beklediklerini vermezse, beklediklerini vermeyebileceklerini anlamamışlarsa neden evlensinler ki? İlişkilerini canlandırmak için gerekenleri nasıl getireceklerini bilmiyorlar Birçok erkek gerçekte kim oldukları konusunda yalan söyler, ailelerinin ve tanıdıklarının önünde bir yüzleri vardır ve bunu eşlerine bile gösterirler ve hiçbir şey söylemeye veya göstermeye cesaret edemezler, başlangıçta sahte bir kimlik gösterirlerse rutin ve tıkanıklıkların oluşması normaldir. ve gerçekte oldukları şeyin yanıltıcı bir görüntüsü.

Yorumla
    • Catwoman_34
      Catwoman_34
      1 yıl

Ne erkeği ne de kadını suçlayamayız, ancak evli olsalar bile bazıları tatmin edici bir yakın hayat yaşamayı bilmiyor. Bir tür dar görüşlülük içindeler ve kendilerini yaratıyorlar. bu rutin bile ve bu hapis cezasından sonra başka yerde kaçacaklar çünkü başka yerde insan gerçek yüzünü ve gerçek beklentilerini gösterir ama karısına bir yüz verip başkalarına başka bir yüz vermek israf değil midir? Bu gerçekten evliliği özetliyor mu? Sevmek protokoller ve kısıtlamalarla yapılmaz çoğu zaman evlilikte sevgi tükendiğinde bunun sebebi insanların kendilerini oldukları gibi göstermemeleri ve bir kısmını gizlemeleridir ki bu aldatma şekillenir ve bu saçma yönetim oyununa yol açar. En başından itibaren sağlam bir şey inşa etmek ve kendimiz hakkında her şeyi orada söylemek, hayatın yüzeyde göstermek istediklerimiz ile dışarıda deneyimlediklerimiz arasında bir bölümlenmeye yol açar. Bana göre bu evlilikler saçmadır çünkü her şey baştan beri kötü inşa edilmişken bir şeyi kurtaramayacağımızı söylemek, hatanın baştan geldiğini anlamamak ve her şeyi bilmek yerine, birbirimiz için çaba sarf etmek ve sevgiyi ve tutkuyu beslemek için karşılıklı tavizler verdik, aşkımızı yaktığımız bir oyun oynadık ve evde inşa etmediğimiz şeyleri arayarak sağa sola süründük. Tutkuyu ve aşkı istikrarlı ve sadık bir şekilde yaşamayı bilmeyen tüm erkeklere sesleniyorum, sonsuza kadar bekar kalın :) Bu şekilde ne kendinize ne de bir kenara bırakacağınız eş olacak kadına zarar vermiş olursunuz ve tam tersi de geçerlidir bu şekilde yaşayan kadınlar için hayat :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Erkekler için aldatmanın bahanesi yoktur, bahaneye ihtiyaç bile duymayız.

Bütün erkekler aldatır. Genelde cinsellik için, yeni tatlar edinmek için aldatır.
    Seven erkek bile aldatır, aldatmayan erkek yoktur, eğer varsa bile ya henüz fırsatını bulamadığı için ya da aşırı tipsiz olduğu içindir.
    Çünkü erkekler yaradılışlarından bu yana genlerinde var olan hayvani kodlardan dolayı aldatmayı kendilerinde bir hak olarak görürler.
    Mümkün olduğunca fazla dişiyi döllemek olan bu gen her ne kadar törpülenmiş olsada maalesef hala aktiftir ve bilinç altımızı yönlendirir.

0
    2 Yorumla
    • hayalg
      hayalg
      1 yıl

bilinç altı imanla dolu olursa aldatamazdi Allahtan korkan yapmaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@hayalg Geç bunları, özellikle o tipler daha fazla aldatıyor, akıllarında hep uçkurları var onların
      El kadar çocuklara bile halleniyor onlar

Yorumla
  • Sky_Walker
    Sky_Walker Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 91%
    1 yıl

Biraz cevaplarda göz gezdireyim dedim de midesi olan çoğunu okumasın. İlişkilerden evlilikten insanlardan soğudum bana düşmez ama çok özür dilerim Çok kötüsün, fikirlerime duyar bilmem bişey diyebilirsiniz ama okuduklarımın hissettirdiklerini atmam lazım içimden keşke okumasaydım. Aldatmanın bahanesi olmaz cinsiyeti fark etmez karaktersizliktir aşağılık bir davranıştır insanın karşısındaki insandan önce kendisine yapabileceği en büyük kötülüklerdendir. Keşke küçüle küçüle yok olsanız.

1
    0 Yorumla
  • ReyaL1
    ReyaL1 Takip Et
    Guru Yaş: 40
    1 yıl

Aldatan insandan nefret eder ve anında tiksinirim, bekarlık hayatında istediğini yapabilmek varken neden evlenince maymunun gözleri açılıyor? Bu bana göre aç gözlülük ve rahat batmasıdır, asla bahanesi olamaz, evde pirzola yemek varken, neden sokakta köfte peşinde koşayım he her gün aynı yemek yemez diyorsa sg sefil hayarına dönebilir

0
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Hiçbir zaman en ufak bir bahanesi bile olmaz aldatma her zaman affedilmez korkunç ve tiksinç bir insanlık suçudur #noktanet

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Hayir bahanesi olamaz , terkedin gitsin. "Hergün ayni insani sevmekten sıkıldim" demek cok komik bir bahane , sevmek bir tercih degil ki zorunluluktur , gonlun kime kayarsa onu seversin, mesela kitap okumaktan sıkılabilirsiniz cunku kitabı tercih ederek okursunuz ama sevgi bambaska birseydir...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Aldatmanın bir bahanesi yoktur, çünkü aldatmak, güven ve saygı eksikliği anlamına gelir ve her durumda yanlış bir davranış olarak kabul edilir. İlişkilerde karşılıklı anlayış, iletişim ve sadakat önemlidir. Eğer bir kişi bir ilişkide mutsuzsa, bu durumu dürüstçe konuşmak ve çözüm aramak gerekir. Aldatma, sorunları çözmek yerine, daha büyük güven kırılmalarına yol açar. Sağlıklı bir ilişki, dürüstlük ve saygı üzerine kuruludur; bu nedenle aldatmanın hiçbir geçerli bahanesi olamaz.

1
    0 Yorumla
  • flaneurx
    flaneurx Takip Et
    Master Yaş: 125 , eic 63%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Bazen olabiliyor, istenmediği halde kalmaya devam eden insanlar ve istenmediğini bilen insanları aldatmak müstahaktir!! Linç yiyebilirim ama kimse kusura bakmasın, aldatıldığını bile bile kalmaya devam insanlar var...

1
    0 Yorumla
  • Cioarslann34
    Cioarslann34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.

saçmalamayın aq grup istesin anlayış gösterebilirim belki ama aldatmak AP ayrı bi karaktersizlik

1
    0 Yorumla
  • Melodiieejj
    Melodiieejj Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Olmaz , gecen burada bir hemcinsimin. Kadinlik gorevini yapsan aldatmaz dedi. Bir kadinin boyle dusunmesi uzdu , olabilir diyenlerde metres galiba -,- ?

2
    0 Yorumla
  • yolkenarindakikirpi
    yolkenarindakikirpi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Aldatmanın bahanesi karaktersizlik. Her gün aynı insanı sevmekten sıkıldıysan ayrıl

2
    0 Yorumla
  • MUSTAFAZKN
    MUSTAFAZKN Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30 , eic 34%
    1 yıl

Hiçbir bahanesi olamaz. Evlenmeden önce söylersin bak ben sürekli aynı insanla olamam aldatırım falan diye anlaşır öyle evlenirsiniz. ABD de açık evlilik derler buna, kimin eli kimin cebinde belli değildir ama sorun da yoktur.

0
    0 Yorumla
  • Tanısan-seversin
    Tanısan-seversin Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Aldatmanın bahanesi olmaz ama aldatan vijdanını rahatlatmak için kendini kandırmak için bahaneler üretir. Sevmediğin istemediğin bir insanla birlikte olmak istemiyorsan bunu karşı tarafa söylemek çok daha huzur verici doğru olandır.

0
    0 Yorumla
  • Minebkr
    Minebkr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Hayır tabiki de madem ilişki yürümüyor ayrıl gitsin aldatıp kandırarak böyle bir karaktersizliği yapıp insanların duygularını incitmeye lüzum yok

1
    0 Yorumla
  • Mayamu
    Mayamu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Böyle düşünen biri için o ilişki bitmiş demektir. Aldatmaya hiç gerek yok. Doğru olan dürüstçe kendini ifade edip ayrılmak. Sonra da kiminle ne yaşarsan yaşa.

1
    0 Yorumla
  • Barmecide
    Barmecide Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.

bahanesi olmaz... sıkıldıysan ayrılabilirsin aldatmak gerekmiyorki yani seçenek değil

1
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Aldatanın her zaman bir cevabı vardır,
    Aldatılanında kendini avutacak bir bahanesi.

1
    0 Yorumla
  • Hjhgjjh
    Hjhgjjh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Evet bahane erkekse içinde karektersizlik var kadınsa içinde o*uspuluk var

1
    0 Yorumla
  • AlparslanCCC
    AlparslanCCC Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Evet okur tabi ki ben karaktersizim şeref#sizim der bahanesi bu olur

1
    0 Yorumla
  • doganburak65
    doganburak65 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 96%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Benim bahanem içimdeki o. r. u. spuya sahip çıkamıyorumdu

1
    0 Yorumla
  • Kralbop
    Kralbop Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Aldatmanın kabul edilebilir bir tarafı yok ne olursa olsun

1
    0 Yorumla
  • HeavyRain77
    HeavyRain77 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Aldatmak kadar kendini düşürücü bişey olamaz.

1
    0 Yorumla
  • gönlü-kırık
    gönlü-kırık Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Sıkılan ilişki yaşamamalı bence her gün farklı takılsın 😂

1
    0 Yorumla
  • DWandXJ
    DWandXJ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 93 , eic 100%
    1 yıl

alçakça bir tavır ukala ve kibirli biri sanırsam. insan psikolojisine göre değerlendirecek olursak bunun mantıklı bir cevabı olabilir sma meşrulaştırılamaz ve kabul edilemez

0
    0 Yorumla
  • Çapkınkurt34
    Çapkınkurt34 Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 749 cevap paylaştı.

Eşini aldatan biri olarak aldatmanın bahanesi olmaz bittimi ayrılacaksın benim çocukları tek başına büyütmeye gözüm kesmediği için boşanamadım ve aldatıyorum

0
    0 Yorumla
  • Davinci013
    Davinci013 Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Yav zaten hiçbir şey uzun ömürlü değil

Hiçbir şey sonsuz değilken ilişkiler neden olsun

İnsanız başka şeyler de canımiz çekebilir:(

0
    0 Yorumla
  • Yutori
    Yutori Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Bahane sundu madem biliyorsun neden soruyorsun bana dedi
    Senden duymak istiyorum dedim
    Sadece yürüyüş yaptık deyince
    Peki tamam yalan söylemeye devam et sen dedim

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı.

Olur tabi...

Sürüye katılıp ta "meee" korosunda aynı cevabı verecek değilim.

Aldatan herkesin öyle veya böyle bir nedeni/ bahanesi olur.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Hepsi bahanedir. Sen onu aldattıgını zannediyorsundur. Sadece kendini kandırıyorsundur. Gün gelir devran döner. Sen birlikte aldattıgın kadın, seni aldatır. Çünkü doganın ve evrenin kanunu budur. Sen onu aldattın. Başkasıda seni aldatır.

1
    0 Yorumla
  • Usersena
    Usersena Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

Olmaz evet buna iten durumlar vardır ama hata yapmak isteyen kendi çıkarı için başkasını apptal yerine koymamalı

0
    0 Yorumla
  • MysticSting
    MysticSting Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Aldatmak yerine ayrılmayı düşünseniz daha mantıklı olmaz mı? Karaktersizlik oluyor bu durumda, hem karşı tarafın gözünde, hemde herkesin gözünde..

0
    0 Yorumla
  • barkleyconnor
    barkleyconnor Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

böyle saçma sorular sormayı bıraksakmı aldatmanın bahanesi olur mu ne abi şakamısınız siz ya şckismcşsmfşsmfs

0
    0 Yorumla
  • wqoalianur
    wqoalianur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 87%
    1 yıl

olmaz tabikide ilgisiz kalıp aldatan var ayrılıp gitmek yerine aldatmak cok saçma karaktersizlik yani açıkçası

0
    0 Yorumla
  • Benjamin542
    Benjamin542 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 82%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Aldatmak kelimesinin hiç bir anlamı, izahı yoktur olamaz da. Kesin ve net. Kadın da ols erkek de olsa.

0
    0 Yorumla
  • Hasmakıneĺı
    Hasmakıneĺı Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 101%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.

Aldatma hastalıktır erkeklerden kötü alişan bayanlar bırakmıyoruz diyorlar hastalık dercesine de alişanlar var

0
    0 Yorumla
  • Seenosss
    Seenosss Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Olmaz aklında gönlünde o insana ait bişey kalmadıysa ayrılmak en mantıklısı kimseyi kandırmamak gerekir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Karşındaki insan seni seviyorsa değer veriyorsa onu kaybetme ona bunu yapma ama bakıyorsun adamdan bir cacık olmaz o zaman gözün başka yollara kaysın ama ondan da ayrıl yani aldatma kimseyi vallahi bir yerden çıkıyor demedi deme

0
    0 Yorumla
  • CaesarJ
    CaesarJ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı.

Aldatmanın asla herhangi bir sebebi bahanesi olamaz. Karşı taraf kötüdür veya içine sinmez ayrılırsın olur biter…

0
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.

Çok güzel bir bahane hem de. O insanı hayatının sonuna kadar sevemeyeceksen zaten bir şekildr uzaklaştır.

0
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

bilmem aldatılan erkekler/kadınlar neler duydular sormak lazım. aldatan kadınlar/erkekler neler soylediler

0
    0 Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Olmaz. Madem artık sevmiyorsun ayrılacaksın yok öyle hem evdeki saf saf beklesin beni seviyor diye düşünsün sen de dışarıda başka bir hayat kur

0
    0 Yorumla
  • ferhadımben
    ferhadımben Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 92%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.

Olmaz ama nedeni ve buna iten sebebi nedir? Konuştum çok kişiyle bu aldatma sayılır mı bilmem.

0
    0 Yorumla
  • nuluad0909
    nuluad0909 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.

Aldatmanin bahanesi olmaz. Bu karekter eksikligidir.

1
    0 Yorumla
  • gamzesari1
    gamzesari1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Aldatmanın bahanesi olmaz. Ne güzel demişler ten başka bir tene değdiği zaman aşk affetmez.

1
    0 Yorumla
  • SarışınHukukçu
    SarışınHukukçu Takip Et
    Master Yaş: 36
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Olmaz. Yanlışını gördüysen kıçına tekmeyi vur kapıya at ama aldatma olmaz.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Yargılamayın. Narsist bir insanla sevgisiz yaşayan bir kadın , boşanamayan bir kadın , duygusal bir boşluğa düşmüş olamaz mı?

2
    2 Yorumla
    • Poyrazgunes
      Poyrazgunes
      1 yıl

🤔

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Poyrazgunes ne

Yorumla
  • aşksonsuzum
    aşksonsuzum Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bahanne değilde tek bir açıklaması olabilir o da orrrosspuluk

0
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

İnsan bir şeyden vazgeçmeye görsün. Uyduracağı yalancı bahaneye kendisi de inanır!

0
    0 Yorumla
  • lbimavi
    lbimavi Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

göz ucuyla bakmak bile aldatmadır ne yazık ki, çok hassas. bahanesi olsa ne olmasa ne.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

O zaman ayrıl bu sevmek değil. Ayrıca onu sevdiğinde sıkılmazsın. Ya sevmiyorsun ya çapkınsın.

Aldatmanın bahanesi yok. Aldatıcaksan ayrılıcaksın

0
    0 Yorumla
  • KINGAMAYALNIZ
    KINGAMAYALNIZ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Bahane değildir ama sorun vardır ilişkinizde

0
    0 Yorumla
  • King_005
    King_005 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Yaz kızım 1 kamyon çimento 2 kepçe kum 100 tane kapı 😅

0
    0 Yorumla
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 31%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Olur ama yani mazeret olarak kabul edilemez bahanesi olur da haklı olmaz

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (230)
Devamını Gör(275)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatmanın bahanesi olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aldatmanın bahanesi olur mu? 81 cevap verildi
Aldatmanın bahanesi olur mu? 12 cevap verildi
Aldatmanın bahanesi olur mu? 22 cevap verildi
Aldatmanın bahanesi olur mu? 33 cevap verildi
Aldatmanın bahanesi olur mu? 12 cevap verildi
Aldatmanın bahanesi olur mu? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Japon balıkları için şelale filtre mi, pipo filtre mi daha iyi?
  • Bakımlı biri misin, en son ne bakımı yaptın?
  • Vücudunuzda bakım yapmayı en çok sevdiğiniz bölge neresidir?
  • Renkli bir karaktere mi sahipsiniz, yoksa daha olgun bir yapınız mı var?
  • Hangi ülkeyi ziyaret etmek istersin?
  • Hu huu Napiyosun, bugün saat kacta uyandin?
  • Numara verdiğinize pişman olduğunuz dönem oldu mu?
  • Siteden kiminle saatlerce sohbet edip kahvaltı yapmak istersiniz?
  • İçinizdeki baskın karakter hangisi: semt çocuğu mu, elit mi?
  • Aşkta Gözü Karamısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨