Aldatma bahane midir?

Arkadaslar yanlis anlamayin ama su yasima kadar bana baya taleb olan erkek oldu. bunu derken de niyetleri baya ciddiydi çoğunun bi şekilde babama haber yollayıp beni istediklerimi falan söyledi buyük bir kısım ama şu an ki nişanlı olduğum ve evlilik teklifini tek kabul Ettiğim kişinin başka kızlarla konuştuğunu Gördüm. Kendisi biraz özgüvensiz ama baya kızlarla flört etmiş arkamdan. Gizli snap hesabı varmış maalesef nişanlandıktan sonra buldum ve konuştuğu kızlardan baya resim falan istemiş ve hatta eski kız arkadaşıda aralarındaydı gerçekten hiç istemediğim bi durumdayım artık ona nasıl güvene bilirim bilmiyorum bana diyor senin gibi kızların hep peşinde erkekler var sanmış ki ben onun arkasından görüşüyorum birileriyle bana baya eziksi geliyor kendisi şu an ama hayla seviyorum artık ilişkinin içine edilmiş gibi his ediyorum baya gözümden düştü peşimi bırakmıyor zaten herkes nişanlandığımızı da biliyor bu saaten sonra anca başka şehir değişmem lazım kendisini bırakabilmem için ama bence gene beni bırakmaz bu ilişki nereye gidicek böylen
Aldatma bahane midir?