Redpill izledim ve ilişki anlamında kadınlardan nefret etmeye başladım gercekten kadınlar her zaman daha iyisini mi ararlar?

- Ne kadar mlsin. bir şey izleyip dünyadaki her kadını aynı kefeye koymak? Aynen mk he aynen. Hepimiz aynıyız hepimiz en iyisibi arıyoruz. Sevgilisi kocası ona zarar verse bile hala onlardan umut bekleyen bir sürü canım kadın var. Hala bunlarinda en iyisini aradığını mi düşünüyorsun?Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23- O zaman hepimiz erkeklerden nefret edelim. Kitle medyası gerçekten olgunlaşmamış bireyler için bir facia. Sana ne izletsek ona mı dönüşeceksin?Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
3 Kişi
- Gizli Üye4 ayAdamlar onu bunu kendini izleterek dünyanın parasını kazanıyorlar izleyin izleyin çok gelişirsiniz bu hayatta. Psikoloji felsefe falan sakın okumayın red pill falan varkenEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Peki sence haksızlar mi kadinlarin aslında melek gibi görünüp ne kadar çıkarcı olduklarını anlatıyor sayısız yaşanmış örnek hadiseler var bununla ilgili
- Görüş sahibi4 ay
Sana sadece şunu sorucam. Düşün ki bir kanal veya hesap açıyorsun. ve psikolojik olarak kendini kötü hisseden, karşı cins konusunda özgüvensiz olan herkese vaatler veriyorsun. Ama bunları yaparken hep kendini daha kötü hissetmeni sağlayacak erkekleri kendi aralarında kategorilendirme (!) ki bu gerçekten insanları daha da kötü yapıyor. Ve de karşı cinsi nefret edercesine kötüleme. Bu kadar negatifliğin bulunduğu bir ortam sana ne katabilir? Bir de bütün erkekler ve bütün kadınlar aynı mı? Öyle olsa insan psikolojisi okuyan bilen insanlar senelerce boşuna çalıştılar. Herkesin yaşadıkları, karakteri, mizacı Farklı sen doğru insan seçmeyi öğrenmelisin. Bu kadın- erkekten bağımsız.
Erkekleri beta veya alfa gibi saçma kategorilere sokmalari bana da anlamsız ve hatta ergence geliyor ama bunun dışında kimseye gerçek anlamda tam guvenilmemesi gerektiği aşk, meşk gibi palavralarla erkeklerin kendini kaptırmamasi gerektiğini anlatıyor aynı zamanda. Red pill muhabbeti aslında günümüzün çivisi çıkmış ilişki yaşama şekline tepki olarak çıkmış birsey olarak görüyorum.
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Negatiflik yönünde de haklısın ama ne yazık ki güvenilecek kadın sayısı çok çok az artık değişen sosyolojik yapıyla birlikte herkes çok daha iyisi iyisi derken etik kural vs kalmıyor
- Görüş sahibi4 ay
Ama işte bunlar aslında insanların kendi psikolojik durumuyla da alakalı. Elbette insan kendini bir anda başka birine kaptırmamalı. İyice tanımalı biraz süre vermeli. Güven kolay kazanılan bir şey değil. Bırakmalıyız ki onlar da bizim güvenimizi kazansın. Ama üslup diye bir şey var ve ordaki üslup bence psikolojik olarak iyi hissetmeyen insanları ‘’manipüle etmeye’’ yönelik. Bildiğin o sitelere, kanallara bağımlı adamlar var. Her gün o sitenin sahibi ne dicek diye bekleyip yapan. Normal bir durum mu bu? Kadınlar için de olsa aynı şeyi derdim. Ki burç sayfalarında bekleyip hayatını şekillendirenlere de aynını söylüyorum ve düşünüyorum.
- Görüş sahibi4 ay
‘’ güvenebilecek insan’’ az. Erkekte aynı şekilde. Ama eğer ki herkesi siyah olarak görürsen hayatta karşına hep öyle insanlar çıkar. Önemli olan ‘’ kime güvenip kime güvenemeyeceğini’’ bilmek. Herkesi kötü görmek biraz paranoyaklığa girer bir yerde. Hepimiz temkinli olmalıyız kendimizi geliştirmeliyiz okay. Ama nefret saçarak değil. Keza nefret dediğin duygu karşındakinden çok kendine zarar verir en başta. Benim düşüncem bu şekilde. Ha her düşünce sisteminde az da olsa doğruluk payı vardır onu aklında tutarsın. Ama tamamiyle bir grupta her şeyi benimsemek biraz garip geliyor: ben böyle düşünüyorum
Evet o kadar bağlı kalmak saçma haklisin o acizce bir durum zaten ama oradaki anlatılanlarla çevremde sahit olduğum kişiler ve olaylar paralellik gösterince bende bir soğuma başladı kadınlara karsi
- Görüş sahibi4 ay
Zaten ordaki amaç seni onlara karşı soğutma. Bunun için açılmış sadece kötü olaylara odaklanırsan herkesten bile nefret edebilirsin şu anda. Her tip insan var. Önemli olan insanları iyi tanımak. Her olaydaki insan Farklı. Herkes aynı olsa daha kolay olurdu. Hayat elbette eskiye göre daha zor hale geldi. Kimse bunu inkar edemez. Ama düzgün insanlar da var.
- OlabilirEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Kadınlar melektirEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Gizli Üye4 ayİlla ki ne sandınEmoji Ekle
Sevdim